Yeşooom çok denişik duygular içerisindeyimmm bi inanamıyorum sanki gitmicekmişim gibi hissediyorum bi elim ayağım dolaşıyo gözümde kavuşma sahnesini canlandırmaya çalışıyorum kalbim gümdürdüyoooAyyy bilmiyommm sanırım heycanlıyımmmm.. Ufff çok heycanlıyıııımmm
Kesinlikle katılıyorum yeşimimmmmm dün bende dedimm başağaaaa.. Büyüklük onda kalmalı yaa.. O yaptığı kayınvalidesinin ayıbı.. Öyle değîl mi?Ben olsam giderdim bebeğimm, biliyorum çok üzdü seni bu durum.. Babaannemin bir sözü var, sana taş atana ekmek at kızım sonunda kazanan sen olursun der, aklıma bu geldi bu konuda ve gidersen hem sevdiceğin sevinecek hem biraz olsun önyargıları kırabilirsin
göksel git otur hmn kalkma modunda..bn gidim 1 saat durur gelirim diye düşünüyorum. .yrn bi aksilik olmazsa is cikisi ugriyim o zmn balim..saolBen olsam giderdim bebeğimm, biliyorum çok üzdü seni bu durum.. Babaannemin bir sözü var, sana taş atana ekmek at kızım sonunda kazanan sen olursun der, aklıma bu geldi bu konuda ve gidersen hem sevdiceğin sevinecek hem biraz olsun önyargıları kırabilirsin
ayyy cok heyecanli ya cok sevindim balim:)Şükür rabbime başağııımmmYarın gidiyorum sanırımmm burduraaa Hala inanamıyorumnmm.. İzin kağıtlarını imzalatmışşşş
Ahaahahaha kafayı yidim yaaaSanırım heyecanlıyım mıııı bence sen heyecandan kafayı kırmışsınAhahha bayılırım heyecana ben de şimdiden uçak bileti bakıyorum buna ne denirrrr
8 de binicem bebeğimmm 10.30 10-45gibi aşkitonun yanında olurummmmBeni karşılamaya gelicek otogaraaaaa
bnde bugun cok düşündüm. ..gitmeye karar verdim kuzum. ..goksel ztn aramaz bugun bni kizmistr..ona soylemeden gidicemKesinlikle katılıyorum yeşimimmmmm dün bende dedimm başağaaaa.. Büyüklük onda kalmalı yaa.. O yaptığı kayınvalidesinin ayıbı.. Öyle değîl mi?
İnşallah bebeğimmmm benim çoook teşekkür ederim haber bekliyorum bakalımm hayırlısı olur inşallah ilaç gibi geldiNasılsın fıstığımmmmm
Sağol kuzuucummmmayyy cok heyecanli ya cok sevindim balim:)
Kesinlikle katılıyorum yeşimimmmmm dün bende dedimm başağaaaa.. Büyüklük onda kalmalı yaa.. O yaptığı kayınvalidesinin ayıbı.. Öyle değîl mi?
göksel git otur hmn kalkma modunda..bn gidim 1 saat durur gelirim diye düşünüyorum. .yrn bi aksilik olmazsa is cikisi ugriyim o zmn balim..saol
bnde bugun cok düşündüm. ..gitmeye karar verdim kuzum. ..goksel ztn aramaz bugun bni kizmistr..ona soylemeden gidicem
Ahaahahaha kafayı yidim yaaaBebeğim dişim ağrıyodu ya benim ağrı mağrı kalmadı kııııız Vallahi bakkkk
Bak bak bebeğimmmm uçak biletlerineeee.. Şimdiden al hattaaa
balim gidince bi ilgi alaka. ..kizim gitme otur israrlari..kadin bni cok seviyoda etraf ne düşünür korkusu var..o yüzden lafin arasinda mezhep degistirir mi demis o kdr.Kesinlikle bebeğimm böyle yaparak kazanabiliriz, kimsenin gönlünü fethetmese de sevdiceğinin içini rahatlatacak ve bence bu herşeye bedelHerkesin kendi ayıbı, o da utanır eminimki Başağı tanıdıkça
Git canım duruma göre bakarsın kalk git dicek halleri yok ve eminimki hemen kalkma kızım otur diye onlar ısrar eder, hiççççç sıkma kendini rahat ol fıstığımmm kısmetse gidersin iş çıkışı
İnşallahtaa olurrrrİyiyim bende be canım aynı koşturmaca 40lara düştük bizde zaman daraldıkça kafayı sıyırıyorum
ewet kuzum bn gorevimi yapim de onlar utansinGit canım git ne olursa olsun canından birini kaybetmiş ayıp olur onlar utansın söylediklerinden
balim gidince bi ilgi alaka. ..kizim gitme otur israrlari..kadin bni cok seviyoda etraf ne düşünür korkusu var..o yüzden lafin arasinda mezhep degistirir mi demis o kdr.
Topluca sıyırdık bebeğimmm korkma seninleyizBirşey kalmamışşşş kızzzzz
Hııııh şöyle beeğim yaaa.. Sen saygıda kusur etme üzerine düşeni yap gerisini allaha havale et bitanemmm.. Emin ol gökselde çok mutlu olucak ve kazanan sen olucaksın..bnde bugun cok düşündüm. ..gitmeye karar verdim kuzum. ..goksel ztn aramaz bugun bni kizmistr..ona soylemeden gidicem
Mart başında burda kısmetseee darısı sizin başınıza bebeğimmm su gibi akıp geçsin sizinde :) Yoksa hepimiz hooooppp Bakırköylük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?