ewet kuzum yok cok şükür ya ..ztn gokselde yanlis aksetmis olabilir bna emin degilim..bi gidim nabiz olciyimBak bak nasıl da savunur kayınvalideciğiniii yerim seni yaBunlar atlatılır bebeğimmm kendin diyorsun davranış da bi problem yok çok şükür
aynen oyle bebeğim. ..yapmam gerekeni yapicam..bakalim nolucak :)Hııııh şöyle beeğim yaaa.. Sen saygıda kusur etme üzerine düşeni yap gerisini allaha havale et bitanemmm.. Emin ol gökselde çok mutlu olucak ve kazanan sen olucaksın..
Bibiğim gömleğemin içinden hiiiiç görünmüycek bi badi giyicemmmmDışım aşkitoyu yakıcak içim beni Zaten o gömleği ümüğüme kadar düğmelemezsem olmaz Ahahahaha
Kankeytommmmmm nabıyon bebeğimmm geçmiş olsunnnBende 1hftadır 20lik ağrısı çekiyodum şükür bugün iyiyim.. Çektirmem lazım ama dişçi korkum vaaaar
Aynen bebeğim yaaaa çok heycanlıııııııAyyyyy ne heycanlıııııııı
ewet kuzum yok cok şükür ya ..ztn gokselde yanlis aksetmis olabilir bna emin degilim..bi gidim nabiz olciyim
Aynen bebeğim yaaaa çok heycanlıııııııBenim aşkk uyuyamamış heycandannn şaşkınım benim yaa.. Sanki seneler sonra ilk defa görüşücekmişiz gibi geliyooooo
bnde iste kuzum..bide göksel annesine düşkün. .o da arada kalsin istemiyorum hic.Bi kritik yap bakalım fıstığımm durumlar nasılKızz onlar da anne kıyamam ya anlayış göstermek lazım annelere hiç dayanamıyorum ben valla bak
bnde iste kuzum..bide göksel annesine düşkün. .o da arada kalsin istemiyorum hic.
duskun cnm biraz ama oyle anneci degil..mesela en basta annesi mezhepten dolayı olmaz demisti..bn anlamam olucak ceker giderim yoksa diye rest cekmisti goksel..yani öyle ana kuzusu degil:)Haklısın bebeğim, annesine düşkün demek zor şekerimmm işin zor
duskun cnm biraz ama oyle anneci degil..mesela en basta annesi mezhepten dolayı olmaz demisti..bn anlamam olucak ceker giderim yoksa diye rest cekmisti goksel..yani öyle ana kuzusu degil:)
Ahahahahaha aynen bebeğimmmBende bazen düşünüyorum birlikteyken napardık yaaa ne konuşurduk falan unutmuşum o kadaroysaki 5 yıldır birlikteyiz
Kız sen ne iyi kızsııııınnnn altın kalpli yeşom beniiimmmBi kritik yap bakalım fıstığımm durumlar nasılKızz onlar da anne kıyamam ya anlayış göstermek lazım annelere hiç dayanamıyorum ben valla bak
Umarım fıstığımmmmKuzum ben bu donemn basında bı agrı cektım yemın edıyrm agrı varya sanıye durmadı ben evde surundum resmen( İyi doktor bulmak için bekledm doktorumu buldum agrısız tedavı ettı resmen . Korkum yuzunden nasıl acı cekmstm bumuymus dedm ama 20 lik için bende korkuyrm agrım yok ama ılerde sorun ckarmaz umarm ..
Kız sen ne iyi kızsııııınnnn altın kalpli yeşom beniiimmm
aramadi bak bniHeee iyi o zaman bebeğim ya ben de sandımki annesinin her sözüne tamam diyen tiplerden, işin zor dedim o yüzdenEşinin arkasında dursun tabi enişteye tebriklerr yarın güzel haberlerini bekliyoruz fıstığımmm ay benim de kayınvalideme gidesim geldi
Umarım fıstığımmmmDiş ağrısı hiç bîşiye benzemiyo yaa.. Bi diş bide böbrek taşı ağrısıııı
aramadi bak bnisinir oluyorum bu çocuğa bazen
Kizlarr
Selam cnm anne amlyat oldu bugun iste braz dha iyi dusundgn icn sagol canm sen naslsnselam canm annen nasl olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?