Selam cnm anne amlyat oldu bugun iste braz dha iyi dusundgn icn sagol canm sen naslsn
AMIN kuzum teskr ederm:) sorma ya aynen gunler hep ayni:)İnş daha iyi olur canm.. vala bende napm tatlm aynııı bıse yok :)
Mesaj at sen cnmBenım erkek arkadasmda 2 gün aramadı kızlar ya merak ettm yarın da aramazsa bılemıyrm( 2 gun once bıraz trıplı kapatmıstk ama arardı bılıyorum huyunu telefonlarda bos dıyodu nıye aramadysa artk
Mesaj at sen cnm
Hmm anladm.kuzu firsat bulmamstr arar m.etme canimNasıl ataym kız telefonu yanında degılkııarkadasnda bıraktı usta bırlıgıne gectı bu hafta ıste haftaya alabılecek telefonu . o ankesorluden arıyordu benı
Mütevazi sarı bombammmm benimmmgüzel yüreğinle baktığın için böyle görüyorsun fıstığımmm yeşon yisin seniii
Hmm anladm.kuzu firsat bulmamstr arar m.etme canim
Kesinlikleeee bebeğimmmmm.. Sağlık gibisi yok yaaaAyy sorma böbrek taşı demısken yazın kardesımle alanyaya gttk daha gttgmzn ilk gunu gecesı kardesm aglayarak uyandı ablamda var bız önce su karın agrısıyla baslayan hastalık neydı ya kız adını unuttm bak amelıyetı kolay olan o sandık neyse apar topar hastane doktor böbrek tası demesın mıı.. Zavallm surundu ama allahtan kısa surede atlattı . Ama çok zormus böbrek taşı ya annemde de vardı kardesmı o halde gorunce anladım((( Saglıgımızın kıymetını bılelım
Kesinlikleeee bebeğimmmmm.. Sağlık gibisi yok yaaaBende yazın taş döktümmm aman allahıııım hayatım boyunca öyle bi ağrı duymadımmm en son tuvalete girdiiin ondan snra nasıl çıktım bilmiyorum iki büklüm kaldım koridordaa Çağları aradımm ben ölüyom yetiş diyeee.. Nefes alamıyodum ağrıdan yaa bildiğin ölüyorum zannettimmi Yürüyemedimmm yavrum beni kucağında acile götürdü yaa Ufff hiç unutmuycammm o günü.. Allahtan benimde 2gün sürmüştü.. O gün bugündür günlük minimum 2 lt su içiyorum yaa
yok kuzum dun tartistik ya inada aramiyoHaftasonu arar fıstığımm vakti olmamıştır, telefonu çok mu sorun ediyolar üst devreler bebeğim
Göster göster gösteeeeerrr.. Sabırsızlıklaaa bekliyoruuuuuummmm hadi duyguuuuuuuuuuuu hala bekliyomusuuuuun yükle şu minnoş çatallarıııııı:)denizlililili almak uzere oldugum mınnos catallarımı gostersem mıı sana bılemedımmmmm :))))
Göster göster gösteeeeerrr.. Sabırsızlıklaaa bekliyoruuuuuummmm hadi duyguuuuuuuuuuuu hala bekliyomusuuuuun yükle şu minnoş çatallarıııııı:)
Sorma kıııız o çok kötü oluyoAynen çok zoriçmek lazm ama ben cok wc gdyrm ya of bı bardak su ıcıyrm 2 litre cıkıo benden yemınle :)))))
Gule gule.kullan tatlm cok sekerlerHadı acıdım yavrum sana gösterem bari :)denizlililili
İki gün önce konuştuk o da saçma sapan triplerdeydi bin smsi bitirmiş hala bana trip atıyor falan sonra da telefon iki gündür kapalı ışte bilmiyorum.
Ayy canım benim güzel düşünecek bir şey yok ınan ki. İş gucle uugrasmakla geçti canım senin :)
8 de binicem bebeğimmm 10.30 10-45gibi aşkitonun yanında olurummmmBeni karşılamaya gelicek otogaraaaaa
yok kuzum dun tartistik ya inada aramiyo
Gule gule.kullan tatlm cok sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?