2014 Yarenleri! :)

olsun bebeğimm buna şükür valla ayy ceyhunumdan haber geldiiiiii bölük astsubayı izin vermiş Şubat başı diye izin almışş şimdi binbaşısına söyliycek onunla birebir çalışıyor binbaşımızın fikri önemliii ondan da oluru alırsakk oldu bu iş kızlarrrr çok şükür Rabbim e

kızlaaaar an itibariyle çarşıdan gelmişş, biletlerimi almışş bulunmaktayımmmmmm ayyyyyy hala inanamıyorum ben yaa gidicek olmamaaa o otobüse binipte burdur otogarına inmedende inanamıycam sanırım

ayyy seni yerimm yaaa bennnn

Ayyyy allahıma çooook şülür çok sevindm gıstııııkkk Bugün harika bi güüüün

Bendede oluyo o bebeğim birisi askerine kavuşucal olduğu zmn havalara uçuyorum sanki kendim görüşücek gibiBirisi üzüldüğü zmnda üzülüyorummm Değişik bi atmısferrr
yaşamakta olduğumuz psikolojiden olsa gerek
gözümüz aydın olsun gayafayı yimiş bulunmaktayık

Eve gidince bakıcam gardırobuma bebeğimmmm Havalarda çok soğuk anacım yaa ince bişi giyilmiyooo menim totom üşüyooo Ni giysem acebaaaa Güzel olmam lasııııımmmm aşkım görücek beniiiiiiiii

ayy beni bile heyecan sardı kızzz gardrobumu yenileyesim varrr imkanlar kısıtlı bu sıralar inşallah ay sonu ciciler alırım yeni elbise giydirirse eğer elbise çizme süper olurrr bir de tayt çizme üste de salaş kazak saçlar dağınık açık misss gibi bi parfümm oh ohh

yaşamakta olduğumuz psikolojiden olsa gerek
gözümüz aydın olsun gayafayı yimiş bulunmaktayık
Haydi bre pehlivaaaaaan Sigortalar gitti gitti
İvit babyyy ne giyceğimi ayarladımmm Benim herif öyle tayta izin vermiyo bebiş elbiseyide giymek istemedim çnkü yol çekicrm sonuçta rahatta olmam lazımmm Gömlek pantolon ve çizmeeeeee üzerinede trençkottt giyiceeeeemmmm Hepsini denedim güzel olduu okiiiyyy didim Saçları salıcammm, makyajda yaptımmıydııı bu iş temammmm Ay şaka maka gidiyorum ben yaaa

kuzzzuuummm nasıl oldunuz ?

Yavrumm berbatızz yaa sesi soluğu çıkmıyor telefonda kapalı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım
İnşallahhh kuzum çok çok güzel haberlerini bekliyorum:))

hmmm anladım tatlım:) komutannna iyi baksın ozaman canım hehehe:)

zor işler kuzu seninki dua etmekten ve gelmesini beklemkten başka bir şey yok gibi

Gelse daha kötü olacak her şey bilmiyorum

ahanda kızımız hazır o gömleğin son düğmelerine kadar kapalı olsun bak
bideeeeee bu soğukta kıçın doncak gömlekle balımmmmm

Yavrumm berbatızz yaa sesi soluğu çıkmıyor telefonda kapalı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım

ahhh güzelimmm yaaa
bi yanımız denizlililili ye sevinirken bi yanımız @salvocumuza üzülmekte
hiç aramadımı ? en son ne zaman konuşmuştun ?

Selam kzlar napıosnz bakalm 2 gundur uyku duzenm bozuldu basm agrıdı gun boyu ilaç içtim smdı. Az öncede dişçiden geldm 20 liklerimi gösterdm biri gömülü ve yana dogruyms artk ıns daha fazla ckmaya calsmaz :) doktor cıkacak yerı yok kalmams ılerde belkı amelıyat olur . of su dıs olaylarınıda hıc sevmıyrm

selamm canım aynı kaderi yaşıyoruuz ne yazıkkiii şu 20lik beni 1 haftadır beni mahvetti çekilmesi lazım kara kara düşünüyorum nasıl çektircemmm

Tatlı götürsün çarşıdan gelince yavrum hihihi=))) Sağsalim gidip gelmek nasip olsun yavrucumm kaçta otobüsün:)

Heyooo toprammm burda olmaya çalışıyorummm

Bir karşılaşamadık be kuzum

ahh ahh salvomm güzellll düşünn:) nasıl geçti günün bakalım:)

anneeemmm kuzummm bende çektirdimmm ki 20lik Allah yardımcın olsunn zor iş diş işi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…