Bnde iyitk cok sukur balimm ALLAH iglik versn:)iyiyim kuzuum cok sukurr sen nasilsin :)
Oyle demeArarsa oda yani uff çok mutsuzum ya
selam canim gunaydinn :) ben yeni uyandimm bende alisverise cikicam erdime saat alicam insallah :) bize iyi gezmeleeeeer canim :)kzlaaaaaaaaaaaar gunaydn nabersınız bakalm ben gezmelere gtmeden selam vereym dedm :)
iyiyizz kuzum sen nasılsıın seni sormalıııı?nasılsınız ballar güzeller :)
günaydıınn iyiyiz kuzum sağoll sen nasılsın nereye gidiyorsunn?kzlaaaaaaaaaaaar gunaydn nabersınız bakalm ben gezmelere gtmeden selam vereym dedm :)
iyiyizz kuzum sen nasılsıın seni sormalıııı?
günaydıınn iyiyiz kuzum sağoll sen nasılsın nereye gidiyorsunn?
selam canim gunaydinn :) ben yeni uyandimm bende alisverise cikicam erdime saat alicam insallah :) bize iyi gezmeleeeeer canim :)
anladım canım iyi gezmeler mademKuzum ben gezerım ya hıc evde oturmam alısverıs yaparım :)
kusummm bizbizeyiz kızlar hep gezmelerdeanladım canım iyi gezmeler madem
iyiyim bebeğim oyun oynuyorum ya bilgisayarda ya vakit geçirmecekusummm bizbizeyiz kızlar hep gezmelerde
napysn nasılsın ?
bende iyiyim balımmm :)iyiyim bebeğim oyun oynuyorum ya bilgisayarda ya vakit geçirmecesen nasılsıın?
hep öyle kuzum şafak kaç oldubende iyiyim balımmm :)
forumda vakit geçiriyorum işte :)
184 canım :)hep öyle kuzum şafak kaç oldu
hoşgeldinn :) evet herkes gitti bitek biz kaldıkGünaydın kizlarrrr :) anamm herkes alisverise gitmis bnde mi gitsem aceeebaa
atarsa 105 kuzum bizim de, siz de yarılamışsınız kuzum maşallahh184 canım :)
senin ne kadar kaldııı
sizede maşallah kuşum plakalara az kalmışşşatarsa 105 kuzum bizim de, siz de yarılamışsınız kuzum maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?