2014 Yarenleri! :)

Fıstıklar yidiğiniz içtiğiniz sizin olsun ne ciciler aldınız bakalımmm? Alışveriş çılgınları siziiiii

İnstada paylasıom soylemem kiiiiii hıh :)) Vala bebegm karacadan catal kasık begendm tart kalıbı begendm englıshhome dan halı alacaktm yuzde 50 ındırımdeydı annem kalsın smdlk dedı sen naptın bakaymmmm

İnstada paylasıom soylemem kiiiiii hıh :)) Vala bebegm karacadan catal kasık begendm tart kalıbı begendm englıshhome dan halı alacaktm yuzde 50 ındırımdeydı annem kalsın smdlk dedı sen naptın bakaymmmm
Kız halılarını mobilyalarına göre alırsın.. Ama gerçi senin kafanda bellidir evini nasıl dekore ediceğin..dimi fıstık? Seni tanıyorum artık

Ben napiim kuşum yaa evdeydim bugün hala kendime gelemedim çok yorulmuşum Aşkımıda özlediimmmmmm uffff

Vala benım fkrm her dakıka degsblr bebegm o yuzden bende almadm :)) ben sunumu cok severm hanı boyle suslu puslu masalar hazrlaym fln cogu seyı 2 kısılık alıyrm ben :) toplu aldklarmn dısındakılerı boyle yapıyrm.. Insan gordukten sonra daha cok ozluyor gormeynce alısılıoo

Aynen öyle hayatım yaa insan görmeyince alışıyoda görünce yarasının kabuğunu kaldırıyo eneeeem kendimi çok edebi gördüm neler söylüyorum ben

Sunum bnm içinde önemli kııız midemden önce gözüme hitap etmeliiiiiii yemekler ve sofraaaa Senin bayaaa halloldu sanırım bu çeyiz işinnn kuzu

Yok bebegm ya oyle ıvır zıvır alıyrmn yanı cok gereklı seyler degıl :) Ama yavas yavas almak gerek sen almıyor musun

Fıstıklar yidiğiniz içtiğiniz sizin olsun ne ciciler aldınız bakalımmm? Alışveriş çılgınları siziiiii
yimedim icmedim öldümm acimdann ayyyy ama cok guzel seyler aldim balimmmm ayyyy maasim gene bitti biteceek daha ay sonuna 10 gun var idare etmem laZiiiim erdiye saat aradim bulamadim ya mavi istiyo supriz yapmak istedim ama bulamadim ona.. amaaa
kendime ciciler aldimmm kazaklar aldim ayakkabi aldim pantolonlar aldim ceyizime bardaklar aldimmm birde cok guzel makyaj cantalari aldimmm bide ic camasirlarii ayyy hepsini gondereyim mii denizimmmm

Son düzenleme:
Yok bebegm ya oyle ıvır zıvır alıyrmn yanı cok gereklı seyler degıl :) Ama yavas yavas almak gerek sen almıyor musun
Almam mı yaaavvvvvv alıyorum bbeğimmmm ama ben ihtiyaçları alıyorumm Askerim dönünceye kdr büyük eşyalar dışında çoğuunu halletmiş olucam inşallah Mesela nevresimleri, yastıkları, yorganları, havluları aldım bi battaniyelerim kaldı ev tekstili grubundan.. Mutfakta tencerelerim, misafir yemek takımım, günlük yemek takımım, çatal kaşık bıçak takımım, bıçak setim, bazı küçük ev aletlerim, fincan takımım, plastik kaplarımı aldım.. Bardaklarım ve ıvır zıvırlarım kaldı.. Yavaş yavaş hallolucak işte fıstık Ama çoooook zevkliiiii bişi şu çeyiiiiz Hııı buarada saten gecelik sipariş ettim bi tane çoooook güzeeeel o da çeyizeGördükçe beğendikçe alıyorum bebişşş
Gönder demetimmm göndeeeeerrrr göster banadaaaa Hepsini görmek istiyoruuuum

demetim naptin kiz..alisveris delisi bnde cikicaktim da vazgectim:) kiz bnde goksele saat aldim mavi gibi tesaduf:)

Eeee bıse kalmamıs kız senın bana dıon bıde :) ben daha yemek takımı vs almadm hıc :) onları da bı ara alacam ıns

Az önce askm aradı ıste sırada makına muhendıslerı kmler demıs ıste 2 3 kısı parmak kaldrms bırıde benmkı yarbayın yanına gıdeceklermıs .. Ama ne için oldugunu bılmıyor bakalım ıns guzel bısedr merak ettm :)

hemen gonderiyorum balimmmm
demetim naptin kiz..alisveris delisi bnde cikicaktim da vazgectim:) kiz bnde goksele saat aldim mavi gibi tesaduf:)
kiz istanbula gidicem diye boyle oluyo surekli biseyler alayim guzel goruneyim istiyoruumm kiiz delirdi benim ki feneriumdan alacak yoksa oyuzden gecen bi tame gosterdim aa guzelmis bu dedi geldiginde arayalim bundan dedi bak su :)

Eklentiler

• image.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 83
tatlim bu model heryerde var.. bulamadiysan internet ten siparis ver

aha da bugunun hasilati yavrular ic camasirimi denizime ozel gonderim utanirim yoksa haha

Eklentiler

• image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…