Dmi pofudugm:)kızlarr topik sessizleşti mi bana mı öyle geliyor yahu?
Alttan alman lazm bu zanrda yaninda olmicanda ne zaman olucaksnCanım alttan aliyorumda bunaldım artık cidden ya. Psikolojisi bozulmus aynen
Alttan alman lazm bu zanrda yaninda olmicanda ne zaman olucaksn
acaba neden?Dmi pofudugm:)
Konus trip yapma tersleme moral ver neyn var die sor tatlm.kuruntu etme bosaYa ne bileyim nasıl davranacagimi şaşırdım telefonunu acarsa konuşmam lazım uff
Sansliyiz ya ondan hahahaacaba neden?
Alemsin kiz.d.dfarkımız şanslı olmamız
Konus trip yapma tersleme moral ver neyn var die sor tatlm.kuruntu etme bosa
sorma ya ne varsa bizde varAlemsin kiz.d.d
Belki uzmesn senide diye tatln yokla agzini igceYa soruyorum hiç diyor susuyor falan anlamadım ben
Hee bde diyorlar danla.yok hani damla var siz yoksunuz :/ haha costum.d.dsorma ya ne varsa bizde varkızlar yolcak saçımı başımı şimdi
yani yaa kulakları çınlayanlar gelir şimdiiiHee bde diyorlar danla.yok hani damla var siz yoksunuz :/ haha costum.d.d
Uykucu şîrinnnnnAyneeen baby :)) of ev temızlıcem ve sorasında banyo oglen gezdım sora uyudum bıraz bu saate kaldı :)
Bebeğimmmmm rüya gibi geçtiiiiiBebek nasl gecti napysn:)
Aynen yeşommM doyamıyo insan yaaOkurken ağladım fıstığımmm çok sevindim çok cicisiniz maşallah size
Biraz daha sabır bebeğimmm yine arada gider görürsün sevdiceğini, doyamıyor tabiki insan ama biraz olsun rahatlatır
Okudm kusum cok sevndm yaaa ALLAH mutluliginuzi daim etsn tatlm:) bnde uycm brazdn balim sende dnlen zeytn gozumUykucu şîrinnnnnÇocuklar gibi öğle uykusuna yatıyosun ya seeeen
Bebeğimmmmm rüya gibi geçtiiiiiŞimdi evdeyim soyundum polarlarımı geçirdimmm yatmaya hazırlanıyorum.. Yorulmuşum kuşum yaaa uykusuzlukta var.. Sen napan bomcuk gözüm?
Hahaha gelyolar kz.d.d.dyani yaa kulakları çınlayanlar gelir şimdiii
dedim amaHahaha gelyolar kz.d.d.d
Biraz daha agir konusim herkez gelsndedim ama
Sağol bitanmmmm aminnnnnOkudm kusum cok sevndm yaaa ALLAH mutluliginuzi daim etsn tatlm:) bnde uycm brazdn balim sende dnlen zeytn gozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?