- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
saol canim benimm :) sen neler aldin kiz burda da paylassGule gule kullan canm
hadi ya kusum ben pazartesi bi bakayim en iyisii insallah gelircnm bn netten aldim 3 gune geldi
haha niye kiz deli :dewde korseyle oturuyorum simdi patlicam
gelir kuzum yaa. .yanlarim sıkılassin diye giyiyrmsaol canim benimm :) sen neler aldin kiz burda da paylass
hadi ya kusum ben pazartesi bi bakayim en iyisii insallah gelir
haha niye kiz deli :d
hadi yaa ise yariyomuymuss kuzuuum :) bende mi yapsam neeegelir kuzum yaa. .yanlarim sıkılassin diye giyiyrm
kuzu yeni dogum yapanlarda giyiyo ya..etkili bi yontem bncehadi yaa ise yariyomuymuss kuzuuum :) bende mi yapsam neee
tamam kuzum bende denicemmm :d su kilolar biraz daha gitsin sıkılaştırmak için onu da denicemkuzu yeni dogum yapanlarda giyiyo ya..etkili bi yontem bnce
saol canim benimm :) sen neler aldin kiz burda da paylass
hadi ya kusum ben pazartesi bi bakayim en iyisii insallah gelir
haha niye kiz deli :d
trip yapıyorum bn ona muhattabim degiltamam kuzum bende denicemmm :d su kilolar biraz daha gitsin sıkılaştırmak için onu da denicemaskerin nasıl kuşum?
Bebeğim benim bi odam bomboşş o odayı çeyiz odası yaptım hepsini oraya koyuyorum.. Ay bazen bakıyorum bayaa bişiler olmuş diyorm bazende bakıyorum ohoooo daha çok eksik var diyorumEeee bıse kalmamıs kız senın bana dıon bıde :) ben daha yemek takımı vs almadm hıc :) onları da bı ara alacam ıns
Hadi bakalım hayırlısı kuzucukAz önce askm aradı ıste sırada makına muhendıslerı kmler demıs ıste 2 3 kısı parmak kaldrms bırıde benmkı yarbayın yanına gıdeceklermıs .. Ama ne için oldugunu bılmıyor bakalım ıns guzel bısedr merak ettm :)
Ahahhahaha yirim kız ben seniiiitrip yapıyorum bn ona muhattabim degil
Demetimmm hepsini çok beğendiiim.. O bardaklar çok orijinalmişş onlara bayıldımnmaha da bugunun hasilati yavrularic camasirimi denizime ozel gonderim utanirim yoksa haha
gittim kuzum erkn kalktim diye kadin cok uzulmus bisi mi yaptık bilmeden basak cok soguktu fln demis goksele..aksine de soguk degildim,icine mi dogdu ne kadininAhahhahaha yirim kız ben seniiiiNoldu yineeeee? Sen gittin mi kayınvalidene bebeğim? Gidicem diyodun..
Bebeğim benim bi odam bomboşş o odayı çeyiz odası yaptım hepsini oraya koyuyorum.. Ay bazen bakıyorum bayaa bişiler olmuş diyorm bazende bakıyorum ohoooo daha çok eksik var diyorumEksikler bitmez evi yerleştirip kullanmadan ama halledicez artk yavaş yavaş.. Kahvaltı takımı almıştım ben 6kişilik şimdi onu çok gereksiz buluyorum bebeğim.. Bazen galeyana gelîp gereksiz şeylerde alabiliyorum
Hadi bakalım hayırlısı kuzucukİnşallah iyi bişi içindir
tamam canim bekliyoruzz dort gozlee :)Kuzum pc ye atmadhm ıcın paylasamıyrm sıkıntı telden yazamıyrm buraya bı ara ıns toplu paylasrm :)
oy kiyamam seni yerimmm kiz :)trip yapıyorum bn ona muhattabim degil
cok saol deniziiim canim benimmDemetimmm hepsini çok beğendiiim.. O bardaklar çok orijinalmişş onlara bayıldımnmGüle güle sağlıklı günlerde kullan inşallahh güzel kızzz
hee simdi anladim neden bozuk oldugunu kuzuum.. iyi yapmis annesi ohh agzina agzina vursaymisssgittim kuzum erkn kalktim diye kadin cok uzulmus bisi mi yaptık bilmeden basak cok soguktu fln demis goksele..aksine de soguk degildim,icine mi dogdu ne kadiningokselde aramizda gecn konuyu anlatmış. .anneside kizmis biz ztn sorun etmiyoruz bn lafin arasinda mezhep degisme diye bisey var mi diye sordum meraktan sen nie yanlis anlatiosun..biz istemesek ztn baştan hyr deriz fln demis..bu goksel Tunceliden burayi karistiriyo ya pis dedikoducu
kizz teee oralardan buralari karistiyo pisliktamam canim bekliyoruzz dort gozlee :)
oy kiyamam seni yerimmm kiz :)
cok saol deniziiim canim benimm
demi o bardaklara bende bayildim erdim cok cay icer dedim elleri yanmasinnn doya doya icsin
hee simdi anladim neden bozuk oldugunu kuzuum.. iyi yapmis annesi ohh agzina agzina vursaymisssdedikoducu goksel yaaa neyse ki tatliya baglanmis kuzuum
Hihihihihi eşek kafa göksel yaagittim kuzum erkn kalktim diye kadin cok uzulmus bisi mi yaptık bilmeden basak cok soguktu fln demis goksele..aksine de soguk degildim,icine mi dogdu ne kadiningokselde aramizda gecn konuyu anlatmış. .anneside kizmis biz ztn sorun etmiyoruz bn lafin arasinda mezhep degisme diye bisey var mi diye sordum meraktan sen nie yanlis anlatiosun..biz istemesek ztn baştan hyr deriz fln demis..bu goksel Tunceliden burayi karistiriyo ya pis dedikoducu
Bîtircez bebeğim bitircezzzzz.. Bizden bi uçan bide kaçan kurtulurrrKahvaltı takımı bencede cok gereksız ama ceyız paketlerının ıcınde verıolar.. ay eksık bıtmez malesef ya((
Oyyy benim düşünceli demetiiiiimmmmmtamam canim bekliyoruzz dort gozlee :)
oy kiyamam seni yerimmm kiz :)
cok saol deniziiim canim benimm
demi o bardaklara bende bayildim erdim cok cay icer dedim elleri yanmasinnn doya doya icsin
hee simdi anladim neden bozuk oldugunu kuzuum.. iyi yapmis annesi ohh agzina agzina vursaymisssdedikoducu goksel yaaa neyse ki tatliya baglanmis kuzuum
yani onun gibi bisimis balım. .bna mezhep degistr diyen yokmus..daha da cesaret edemezler ztnHihihihihi eşek kafa göksel yaaÇok sevindim bebeğimmmçok şükür herşey bi yanlış anlamadan ibaretmiş dimiiii Rabbim daha iyi etsin inşallahhh..
Bîtircez bebeğim bitircezzzzz.. Bizden bi uçan bide kaçan kurtulurrrHeeeeeeeyyyttt var mı ulan bize yan bakaaaan
Oyyy benim düşünceli demetiiiiimmmmm
Hihihihihi eşek kafa göksel yaaÇok sevindim bebeğimmmçok şükür herşey bi yanlış anlamadan ibaretmiş dimiiii Rabbim daha iyi etsin inşallahhh..
Bîtircez bebeğim bitircezzzzz.. Bizden bi uçan bide kaçan kurtulurrrHeeeeeeeyyyttt var mı ulan bize yan bakaaaan
Oyyy benim düşünceli demetiiiiimmmmm
selam canlarrr.. bugun çeyiz alışverişine çıktıkk
Sağol gülümmGüle güle kullan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?