2014 Yarenleri! :)

Eeee bıse kalmamıs kız senın bana dıon bıde :) ben daha yemek takımı vs almadm hıc :) onları da bı ara alacam ıns
Bebeğim benim bi odam bomboşş o odayı çeyiz odası yaptım hepsini oraya koyuyorum.. Ay bazen bakıyorum bayaa bişiler olmuş diyorm bazende bakıyorum ohoooo daha çok eksik var diyorum Eksikler bitmez evi yerleştirip kullanmadan ama halledicez artk yavaş yavaş.. Kahvaltı takımı almıştım ben 6kişilik şimdi onu çok gereksiz buluyorum bebeğim.. Bazen galeyana gelîp gereksiz şeylerde alabiliyorum
Hadi bakalım hayırlısı kuzucuk İnşallah iyi bişi içindir

Ahahhahaha yirim kız ben seniiii Noldu yineeeee? Sen gittin mi kayınvalidene bebeğim? Gidicem diyodun..
gittim kuzum erkn kalktim diye kadin cok uzulmus bisi mi yaptık bilmeden basak cok soguktu fln demis goksele..aksine de soguk degildim,icine mi dogdu ne kadinin gokselde aramizda gecn konuyu anlatmış. .anneside kizmis biz ztn sorun etmiyoruz bn lafin arasinda mezhep degisme diye bisey var mi diye sordum meraktan sen nie yanlis anlatiosun..biz istemesek ztn baştan hyr deriz fln demis..bu goksel Tunceliden burayi karistiriyo ya pis dedikoducu

Kahvaltı takımı bencede cok gereksız ama ceyız paketlerının ıcınde verıolar.. ay eksık bıtmez malesef ya ((

Kuzum pc ye atmadhm ıcın paylasamıyrm sıkıntı telden yazamıyrm buraya bı ara ıns toplu paylasrm :)
tamam canim bekliyoruzz dort gozlee :)
trip yapıyorum bn ona muhattabim degil
oy kiyamam seni yerimmm kiz :)
Demetimmm hepsini çok beğendiiim.. O bardaklar çok orijinalmişş onlara bayıldımnm Güle güle sağlıklı günlerde kullan inşallahh güzel kızzz
cok saol deniziiim canim benimm
demi o bardaklara bende bayildim erdim cok cay icer dedim elleri yanmasinnn doya doya icsin
hee simdi anladim neden bozuk oldugunu kuzuum.. iyi yapmis annesi ohh agzina agzina vursaymisss dedikoducu goksel yaaa neyse ki tatliya baglanmis kuzuum

kizz teee oralardan buralari karistiyo pislik

Hihihihihi eşek kafa göksel yaa Çok sevindim bebeğimmmçok şükür herşey bi yanlış anlamadan ibaretmiş dimiiii Rabbim daha iyi etsin inşallahhh..
Kahvaltı takımı bencede cok gereksız ama ceyız paketlerının ıcınde verıolar.. ay eksık bıtmez malesef ya ((
Bîtircez bebeğim bitircezzzzz.. Bizden bi uçan bide kaçan kurtulurrr Heeeeeeeyyyttt var mı ulan bize yan bakaaaan
Oyyy benim düşünceli demetiiiiimmmmm

kızlaaaar ne yapıyorsunuz finaller yaklaştı sürekli ders çocuk ev derken giremiyorum nasıulsınız?

yani onun gibi bisimis balım. .bna mezhep degistr diyen yokmus..daha da cesaret edemezler ztn

selam canlarrr.. bugun çeyiz alışverişine çıktıkk

Eklentiler

• 10917083_696957587088504_4723381894682465889_n.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 10430892_696957573755172_678405354928392898_n.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 76
selam canlarrr.. bugun çeyiz alışverişine çıktıkk

Güle güle kullan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…