2014 Yarenleri! :)

Oyle deme INSALLAH daha iyi olursun canim

Günaydın canım
Dün aramış bende duymadım 20 dk sonra aradım açmadı mesaj falan attım geri dönmedi. Sanırım müsait olduğunda aradı bir daha da müsait olamadı. Telefon kapandı sonra

Herkese selammmm olur olmaz zamanlarda hortlak gibi çıkıyorum yaa

şimdiden say fıstığımm ben hep saydım inşallah mehtapp sayiceğimmm eğer onaylanırsa 18 falan sanırım
Tatlmm napıyosunn ay ben her gün sayamıyorum ya içim şişiyor 1 hafta iki haftada bir işaretliyorum tabloyu olup bitiyor
Hahaha aynen kuzum dumanima gel dicem Sana
Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülüm
benimki de yazıcı olmuş, ankara etimesgutta :) bölük yazıcısıymış sanırım. rahat demenize çok sevindim :)

Selam canım gözün aydın seninde için rahat olsun bundan sonra rahatsın valla emin ol benimki kantine adım attığımla çay kahve önümde oluyor diyor
Ohh supoer olmus senınkı nerdeydı canm? uzun donem kısa donem ?

Aynen canım süper oldu Uzun dönem Ağrı da canım Seninki nerde

Aynennn ballım buralarda çok karşılaşamıyoruzzzz :))

Günaydın gzüel haftalar olsun yine 1 hftayı geride bıraktık ohhh geçiyor geçiyor günler şükür ..nasıslızmız ben yoğundum bu aralar ondan giremedim pek ...

aynenn kuzum :) evdeyim bende vardiyaya gidicemmm pff canım sıkkın bu yüzdennn sen napiyon balımm
of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimi bende takılıorum öyle araştırma yapıyorum iş ile ilgili

iyiyim bebeğim çalışmaya devammm sen napıyosun nasılsın ımmm whatsapp var hee bizde niden yok ve niden gruba gelinmiyorrr

İyiyim bende tatlım çok şükür hafta sonları ben giremiyorum tatlım hafta içi işte ekleşelim konuşuruk senle de

tatlımm doğru ama whatsapp da grubumuza istersen gelersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…