ben varım canısı evet kmse yok bu aksam yaKimse yok ya bu site fazla kalmaz kapat yani kimse gelmez daha :/
Başkan balım aynen ya kimseÇiller yok:)ben varım canısı evet kmse yok bu aksam ya
Nasılsın yazagı ma başkan yazmış im hahaha:)ben varım canısı evet kmse yok bu aksam ya
KENDİM ÇALIP KENDİM OYNAMIŞIM YİNE VE YİNEkızlaaaar ne yapıyorsunuz finaller yaklaştı sürekli ders çocuk ev derken giremiyorum nasıulsınız?
Oyle demeINSALLAH daha iyi olursun canim
kusum haftasonu boyle oluyo ya :) bugun damlar yine herkes merak etme :)Kimse yok ya bu site fazla kalmaz kapat yani kimse gelmez daha :/
isin zor canim kolay gelsinnnkızlaaaar ne yapıyorsunuz finaller yaklaştı sürekli ders çocuk ev derken giremiyorum nasıulsınız?
gunaydinnnn bal kaymaklaaaar :)
Tatlmm napıyosunnşimdiden say fıstığımm ben hep saydıminşallah mehtapp sayiceğimmm eğer onaylanırsa 18 falan sanırım
Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülümHahahaaynen kuzum dumanima gel dicem Sana
benimki de yazıcı olmuş, ankara etimesgutta :) bölük yazıcısıymış sanırım. rahat demenize çok sevindim :)
Ohh supoer olmus senınkı nerdeydı canm? uzun donem kısa donem ?
Herkese selammmm olur olmaz zamanlarda hortlak gibi çıkıyorum yaa
Tatlmm napıyosunnay ben her gün sayamıyorum ya içim şişiyor 1 hafta iki haftada bir işaretliyorum tabloyu olup bitiyor
Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülüm
Selam canım gözün aydın senindeiçin rahat olsun bundan sonra rahatsın valla emin ol benimki kantine adım attığımla çay kahve önümde oluyor diyor
Aynen canım süper olduUzun dönem Ağrı da canım Seninki nerde
evet kuzucum ya watsapp var allahtanAynennn ballım buralarda çok karşılaşamıyoruzzzz:))
evet kuzucum ya watsapp var allahtansen napıyosun bakayım
evet kuzucum ya watsapp var allahtansen napıyosun bakayım
of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimiaynenn kuzum :) evdeyim bende vardiyaya gidicemmm pff canım sıkkın bu yüzdennnsen napiyon balımm
iyiyim bebeğim çalışmaya devammm sen napıyosun nasılsınımmm whatsapp var hee bizde niden yok ve niden gruba gelinmiyorrr
bende iyiyim canım yoruyor çocuklar işte...aa bugün pazartesiisin zor canim kolay gelsinnn
ben iyiyim cok sukur canim yine pazartesi yine kalktim ise gidicem
sen napiyosun nasilsin cocuklar nasil?:)
of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimibende takılıorum öyle araştırma yapıyorum iş ile ilgili
İyiyim bende tatlım çok şükürhafta sonları ben giremiyorum tatlım hafta içi işte ekleşelim konuşuruk senle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?