Aaahh aaahhhhhnkeike bizde yanyana olabilsek tatlım ama mümkünü yok uzak geçircezz
Aaahh aaahhhhhnkeike bizde yanyana olabilsek tatlım ama mümkünü yok uzak geçircezz
selammm kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım yemin törenine gidemeyeceğim.canım neyin var senin
Iyiyim canım da sen pek iyi değilsin sanirim neden gidemiceksin yemin töreninenasılsııın canım?
sanırım yemin törenine gidemeyeceğim.
Kızlaaaaarrrsss
26mayıs nişanlımın doğumgünüüona mektup yazdım, isimlerimizi yazarak şafak kağıdı yaptım ve kalpli post itlere küçük notlar yazıp dosya kağıdını yapıştırdım aynı kağıda nişan fotolarımızı da koyuuppppp postaya verdiiiiimmmmmmm nasıııııllllll ama kızlaarrr
Iyiyim canım da sen pek iyi değilsin sanirim neden gidemiceksin yemin törenine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum daha gidicem veya gidemicem diye kesin bir şey yokta gidemeyebilirim. o akşam 30 Mayısta yani bizim okulun müsamere benzeri bir programı varmış gitsen bile 7de burda olmanız gerekiyor dedi müdüremiz.. gidip yetişmem zor hatta imkansız.. kararını değiştirmesi de çok zor muhtemelen gidemem yani.. şeytan işi falan bırak diyor da.
kuzum daha gidicem veya gidemicem diye kesin bir şey yokta gidemeyebilirim. o akşam 30 Mayısta yani bizim okulun müsamere benzeri bir programı varmış gitsen bile 7de burda olmanız gerekiyor dedi müdüremiz.. gidip yetişmem zor hatta imkansız.. kararını değiştirmesi de çok zor muhtemelen gidemem yani.. şeytan işi falan bırak diyor da.
ya herkesin nişanlısı gider bir tek ben olamayacağım.. kuzum nasıl da üzülecek bu haberi duyunca..tühhh ya sensiz yapamazlarmıymış üzüldüm bak şimdi ama işi sakın bırakma canım benim
ya herkesin nişanlısı gider bir tek ben olamayacağım.. kuzum nasıl da üzülecek bu haberi duyunca..
keşke uçak olsa yaaa amannnn bende üzüldüm
ne üzülmek hemde canım bir de bana sor.. ya tamam nişanlım mecbur kabul edecekte yemin töreni onun için buruk geçecek.. ben okulda elimden bir şey gelmeyecek kafayı yiyeceğim sinirden çok sinir bozucu
İyi gidiyor tatlim çok sukur senin nasil gidiyorrr:)
ya birtek sen mısın orda canım müdürede ne gıcıkmış ne olur izin verme düna durur sanki sen olmasan
işteee.. bilmiyorum yarın tekrar konuşurum muhtemelen ama boğuluyorum resmen yarın sabah nasıl olacak onu düşünmekteyim
sakinleşemiyorum ya nasıl fenayım bir bilsen ağla ağla rahatlayamadım iki saattir vallahi. annem de aynı uyarıyı yapıp duruyor da söylemesem de sesimi nasıl iyi tutup konuşucam bilmiyorum.. sen neden gidemiyorsun canım?canım bende gidemicem hadi sende sakinleş biraz derin nefes al durumu kesinleştirmedende nişanlına söyleme olurmu :26:
sakinleşemiyorum ya nasıl fenayım bir bilsen ağla ağla rahatlayamadım iki saattir vallahi. annem de aynı uyarıyı yapıp duruyor da söylemesem de sesimi nasıl iyi tutup konuşucam bilmiyorum.. sen neden gidemiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?