2014 Yarenleri! :)

Aa bende gondermeyi dusuniyorum da alma işleri nasil olcak iceriye kadar gidiyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiyim canım da sen pek iyi değilsin sanirim neden gidemiceksin yemin törenine

kuzum daha gidicem veya gidemicem diye kesin bir şey yokta gidemeyebilirim. o akşam 30 Mayısta yani bizim okulun müsamere benzeri bir programı varmış gitsen bile 7de burda olmanız gerekiyor dedi müdüremiz.. gidip yetişmem zor hatta imkansız.. kararını değiştirmesi de çok zor muhtemelen gidemem yani.. şeytan işi falan bırak diyor da.

tühhh ya sensiz yapamazlarmıymış üzüldüm bak şimdi ama işi sakın bırakma canım benim

Kuzum üzülme belki gidebilirsin ya gidememek cok kötü bir duygu bende gidemicm cok uzak diye ama umarım sen gidersin

ne üzülmek hemde canım bir de bana sor.. ya tamam nişanlım mecbur kabul edecekte yemin töreni onun için buruk geçecek.. ben okulda elimden bir şey gelmeyecek kafayı yiyeceğim sinirden çok sinir bozucu

ya birtek sen mısın orda canım müdürede ne gıcıkmış ne olur izin verme düna durur sanki sen olmasan

İyi gidiyor tatlim çok sukur senin nasil gidiyorrr:)

Yoğun gidiyor canım gündüz işte girebiliyorumki bu aralar hiç vaktim olmuyor yoğunlukdan akşamlarıda yorgun olduğumdan giremiyorum ee bide bizimki arıyor ondan fırsat olmuyor.sevdiğime kavuşmaya 8 gün kaldı.Ne giysem die düşünmekteyim babasıda gelicek iklk defa taşıcam güzel izlenim bırakmak istiyorum bizimkiler doğulu bide açık seçikde giyinemiyorum fazla ne yapcam bilmiyorum

işteee.. bilmiyorum yarın tekrar konuşurum muhtemelen ama boğuluyorum resmen yarın sabah nasıl olacak onu düşünmekteyim

canım bende gidemicem hadi sende sakinleş biraz derin nefes al durumu kesinleştirmedende nişanlına söyleme olurmu :26:

canım bende gidemicem hadi sende sakinleş biraz derin nefes al durumu kesinleştirmedende nişanlına söyleme olurmu :26:
sakinleşemiyorum ya nasıl fenayım bir bilsen ağla ağla rahatlayamadım iki saattir vallahi. annem de aynı uyarıyı yapıp duruyor da söylemesem de sesimi nasıl iyi tutup konuşucam bilmiyorum.. sen neden gidemiyorsun canım?

sınavlarım var canım hemde babamın sevgilimden haberi yok ayrıldık sanıyor ondan annemde izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…