sınavlarım var canım hemde babamın sevgilimden haberi yok ayrıldık sanıyor ondan annemde izin vermez
Bende gidemiyorum kizlar napalim artik canimiz sagolsun..
hmm anladım kuzum( tüh ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülme canım :26: üzülünce inan hiçbirşey geçmiyor ondan nişanlınında moralini bozma destek olmamız lazım onlara
öyle amaa çok gitmek istiyorum ya gerekirse çıkıcam işten
sen niye gidemiyorsun canım?
yemin töreni için mi değmez ki ya
ben eşiminkine gitmedim.
biraz yalnız hissettim en başta ama iyi ki gelmemişsin dedii
Kuzu 21 saatlik yolbide nisanlimda dedi gelmeyin o torenden snra hemen gelecegi.icin. aileside gitmiyo
Nişanlımda acemiliğinde burdurdaydı. Ordan sivasa seçip gönderdiler acemeliği uzamıştı şanslıymışsın cnmayy canım yaa bizim acemilik burdurda orasıda kısa ya ondan erken geliyo kıyamadım sana:26:
Offff sorma cnm bende hiiiççç sevemedimmOfff bu aaker bekleme olayını ben hiç sevmedim ya :///
Ben postaya verdim çarşı iznine çıktığında alacak postaneden cnm. Birliğe göndermicem okumasınlar diyeeAa bende gondermeyi dusuniyorum da alma işleri nasil olcak iceriye kadar gidiyor mu
Nişanlımda acemiliğinde burdurdaydı. Ordan sivasa seçip gönderdiler acemeliği uzamıştı şanslıymışsın cnm
Offff sorma cnm bende hiiiççç sevemedimm
Ben postaya verdim çarşı iznine çıktığında alacak postaneden cnm. Birliğe göndermicem okumasınlar diyee
Nişanlımda acemiliğinde burdurdaydı. Ordan sivasa seçip gönderdiler acemeliği uzamıştı şanslıymışsın cnm
evet canım ya şükürler olsun ki şanslıyım sevgilime söyledim sen bi kere anlatmıştın bu seçme işini oda hiç birşeye katılmadı o yüzden
hmm anladım canım 6 Haziran mıydı sizin?
hadi ya niye iyiki demiş ki?
Yok demin konustuk 30 unda dedi de bazi yerlerde nette gordum 6 sina atmislar toreni
kimse kimseyi göremiyormuş doğru düzgün.
bi de eşimin yemin töreni eylül ortasında HATAYın yakıcı güneşi altında oldu.
ayrıca hatay yaşadığımız şehirden otobüsle 24 saatti.
o yüzden iyi ki gelmemişsin dedi.
Biraz dikkat ederek yazicam
Siz telefon yakalatmistiniz di mi noldu bisi olmamıştır umarım
Kızlaaaaarrrsss
26mayıs nişanlımın doğumgünüüona mektup yazdım, isimlerimizi yazarak şafak kağıdı yaptım ve kalpli post itlere küçük notlar yazıp dosya kağıdını yapıştırdım aynı kağıda nişan fotolarımızı da koyuuppppp postaya verdiiiiimmmmmmm nasıııııllllll ama kızlaarrr
Offf bu aaker bekleme olayını ben hiç sevmedim ya :///
kuzum daha gidicem veya gidemicem diye kesin bir şey yokta gidemeyebilirim. o akşam 30 Mayısta yani bizim okulun müsamere benzeri bir programı varmış gitsen bile 7de burda olmanız gerekiyor dedi müdüremiz.. gidip yetişmem zor hatta imkansız.. kararını değiştirmesi de çok zor muhtemelen gidemem yani.. şeytan işi falan bırak diyor da.
sınavlarım var canım hemde babamın sevgilimden haberi yok ayrıldık sanıyor ondan annemde izin vermez
tutanak tutmuşlardı ama tutanağın neticesini henüz bilmiyorumm :18::18: telefonu aldılar ama, telefonumuz yok artık
harika bi fikirr
benimkinin de 21 haziranda doğumgünüsü
ben bi kutu hazırlıyorum. içine: 1adet kullandığu parfümün çakması (kavuşacağımız gün bolca sıksın diye), ismiyle akrostiş şiir yazdım onu, netten üzeri sevgi mesajlarıyla dolu mesajlı kahve aldım bi paket onu, bi tane minik kek ve mum, mektup, çikolata ve drajelerle dolu minik bi kutu hazırlayıp koyacağım
ben deeeee sıkıldım artıkk, bitsiiinnn :84::84::84:
aaaaaa, ne kadar gıcık bi müdüreniz varmış öyleee
neden ayrıldınız sanıyor :26:
nişanlım aradı bayaa konuştukk eminim içten içe üzüldü ama belli etmedi aksine benim canımı sıkmamam için beni tembihledi kaç kez.. çok rahatladımm sakince konuştuk sen çeyiz yapan insansın ne iş bırakması falann dedi hafif azarı yedim yani :) gitmesem bile üzülmeyeceğiz çok birbirimizden bu desteği aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?