2014 Yarenleri! :)

aynen malesef òyle biraz bebegimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen kuzum işi bırakırsan çeyizi kim yapcak diyor benimki hatta

doğru söylüyor canım insan kendi parasını kazanınca sonra aileden para istemek zoruna gidiyor inan bana o yüzden güzelce çalış işine git gel

kimse ile sevgili olmamı istemiyor 2 yıl önce sevgilimi ögrendi ayrılacaksın görüşmeyeceksin okul paranı ödemem dedi ayrılmdım dedim mecbur

kaç yaşındasın kiii :26::26:

Tuh kötü olmuş canim ya bisi çıkmaz inşaallah
Cok soru soruyorum ama:)
yemin toreninden sonra carsi izinleri başlıyor mu?

eğer jandarma değilse törenden sonraki hafta değil de bi sonraki hafta başlıyor bizde öyleydi en azından yemin töreninden sonra ablası evci çıkardı haftasonu. pazartesi günü ustalığı başladı, o haftasonu değil sonraki haftasonu çarşısı vardı

doğru söylüyor canım insan kendi parasını kazanınca sonra aileden para istemek zoruna gidiyor inan bana o yüzden güzelce çalış işine git gel

tabi canımm o da oyle diyor sagolsun anlayisla karsiladi bu olayi :)

kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diye bugün itibariyle başlıyor

askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...

önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm

Jandarma canım yemin toreninden sonra temmuza kadar orda kalicak

Tam eski askerlikler gibi desene

canım çok zor biliyorum ama biraz sabırlı ol bol bol dua et

Genel bi tatbikat sanirim bu gamzelii. Askerimin birliginden bi grup gitti hatta gokhanlarda yardıma gitti cadır için.. bi hafta kalicakmis bazi askerler. Allah sabir versin valla ya

Genel bi tatbikat sanirim bu gamzelii. Askerimin birliginden bi grup gitti hatta gokhanlarda yardıma gitti cadır için.. bi hafta kalicakmis bazi askerler. Allah sabir versin valla ya

canım çok zor biliyorum ama biraz sabırlı ol bol bol dua et

evet canım genel tatbikat, benimkinin birliğinden de bazı askerleri tekirdağa göndermişler bu tatbikat için.. kısa dönemleri ise göndermemişler, onlar kendi birliklerinde açık alanlarda yapacaklar bu tatbikatı.

tek tesellim, en azından aynı yerinde kalıyor olması, tekirdağa gönderilseydi o da, o zaman daha zor olurdu beim için dayanmak nerde olduğunu bile bilemiycektim o zaman :18: şimdi yeri belli en azından

eevt canım öyle düşün korkma hiç birşey olmaz

Evet canım sabret dayan bi hafta..ordan döndüğünde şafak 8 gun azalms olacak insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…