tutanak tutmuşlardı ama tutanağın neticesini henüz bilmiyorumm :18::18: telefonu aldılar ama, telefonumuz yok artık
harika bi fikirr
benimkinin de 21 haziranda doğumgünüsü
ben bi kutu hazırlıyorum. içine: 1adet kullandığu parfümün çakması (kavuşacağımız gün bolca sıksın diye), ismiyle akrostiş şiir yazdım onu, netten üzeri sevgi mesajlarıyla dolu mesajlı kahve aldım bi paket onu, bi tane minik kek ve mum, mektup, çikolata ve drajelerle dolu minik bi kutu hazırlayıp koyacağım
ben deeeee sıkıldım artıkk, bitsiiinnn :84::84::84:
aaaaaa, ne kadar gıcık bi müdüreniz varmış öyleee
neden ayrıldınız sanıyor :26:
çok haklı canım işi bırakma dedim sana
aynen kuzum işi bırakırsan çeyizi kim yapcak diyor benimki hatta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kimse ile sevgili olmamı istemiyor 2 yıl önce sevgilimi ögrendi ayrılacaksın görüşmeyeceksin okul paranı ödemem dedi ayrılmdım dedim mecbur
Tuh kötü olmuş canim ya bisi çıkmaz inşaallah
Cok soru soruyorum ama:)
yemin toreninden sonra carsi izinleri başlıyor mu?
kaç yaşındasın kiii :26::26:
22
doğru söylüyor canım insan kendi parasını kazanınca sonra aileden para istemek zoruna gidiyor inan bana o yüzden güzelce çalış işine git gel
tabi canımm o da oyle diyor sagolsun anlayisla karsiladi bu olayi :)
kaç yaşındasın kiii :26::26:
eğer jandarma değilse törenden sonraki hafta değil de bi sonraki hafta başlıyorbizde öyleydi en azından yemin töreninden sonra ablası evci çıkardı haftasonu. pazartesi günü ustalığı başladı, o haftasonu değil sonraki haftasonu çarşısı vardı
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
Jandarma canım yemin toreninden sonra temmuza kadar orda kalicak
Genel bi tatbikat sanirim bu gamzelii. Askerimin birliginden bi grup gitti hatta gokhanlarda yardıma gitti cadır için.. bi hafta kalicakmis bazi askerler. Allah sabir versin valla ya
canım çok zor biliyorum ama biraz sabırlı ol bol bol dua et
evet canım genel tatbikat, benimkinin birliğinden de bazı askerleri tekirdağa göndermişler bu tatbikat için.. kısa dönemleri ise göndermemişler, onlar kendi birliklerinde açık alanlarda yapacaklar bu tatbikatı.
tek tesellim, en azından aynı yerinde kalıyor olması, tekirdağa gönderilseydi o da, o zaman daha zor olurdu beim için dayanmaknerde olduğunu bile bilemiycektim o zaman :18: şimdi yeri belli en azından
hımmm, jandarma da olsa gene başlıyormuş çıkmayaa
evet canım genel tatbikat, benimkinin birliğinden de bazı askerleri tekirdağa göndermişler bu tatbikat için.. kısa dönemleri ise göndermemişler, onlar kendi birliklerinde açık alanlarda yapacaklar bu tatbikatı.
tek tesellim, en azından aynı yerinde kalıyor olması, tekirdağa gönderilseydi o da, o zaman daha zor olurdu beim için dayanmaknerde olduğunu bile bilemiycektim o zaman :18: şimdi yeri belli en azından
Evet canım sabret dayan bi hafta..ordan döndüğünde şafak 8 gun azalms olacak insallah :)
8 gün sesini duymadan geçirmeeek, cehennem gibi geliyor şu an
Tahmin edebiliyorum canım. Çok zor olacak ama sık disini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?