2014 Yarenleri! :)

kızlar ya hafif tartışır gibi olduk çooook canım sıkkın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kocam gidecek ama daha değil üstelik bebek bekliyoruz çok mu çok zor olacak😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sabır versin valla canım uzun dönem mi?

Allah sabir versin zor gerçekten alisiyosun yavaş yavaş ama özlem, beklemek cok zor

bebeğim normalde de yüksek olan beni sahiplenme iç güdüsü askere gitti gideli tavan yaptı zaten herhalde bugün yorgundu biraz keyifsizdi ben de arayınca evde telefon tam çekmiyor diye kapının önüne çıktım komşudaydık yanımdan bir araba geçti uzun uzun korna çaldı ben hemen içeri geçtim tabi başka arabaya çalındı o korna desem de dinletemedim aşkıma malesef.. ona biraz bozuldu kapının önünde ne işin var bu saatte misali.. bir de buna benzer bir olay daha oldu. ayriyetten de ilk olay olduktan sonra baya tavrı değişti her ne kadar seni seviyorum diyerek kapatsa da telefonu bana baya buruk geldi sesi.. ay amma yazdım he bu arada napayim rahatliyorum

Hayır bız konustuk telı kapatırken bole neselı kapatamadık sımdı knousamıyoruz olayı cozume baglayamadık o yuzden moralım sıfır bu gece uyku yok Size noldu

benim de buna benzer bir şey işte (

bak canım benim bence sahiplenmesi kadar güzel birşey varmı kendini onun verine koy canım çok zor geride birisini bırakmak gönlünü al üzme bence bende çok kötüyüm bugun

benim de buna benzer bir şey işte (

Okudum canm yazdgını of ya benımde oyle bırsey oldu ıste.. arkadasımın evlerıne gıtmıstım ders calısmak ıcın(arkadasım sevgılısının aılesı ıle yasıyo) nısanlım aradıgında da annesı var deıdm gercek annesı sanmıs (cunku kız anne dıyo kadının yanındaydm kaynanası dıyemedım) sevgılısı fılan yoktu ama evde olsa gıtmezdm zaten kı benle beraber bı tane daha kız arkadasımız vardı. demın soyledım ıste muhabbetı oldu kendı annesı degılmıydı o dedı bende hayır dedım. nıye bastan soylemedn bak sınırlendırme benı dedı sonra benmde moralım bozuldıu senı uzucek bısı yapmıyorum ben dedım. sonra oda tamam sınırlenmedm dedı sabah aradıgımda neselı konus dedı bızde senı sevıyorum dıye kapattık ama guvenını mı sarstım dıye moralım cok bozuk uzun oldu bırazcık canm ama kusura bakma

Son düzenleme:
bende bugun telefonda ağladım öyle mutsuzum ki anlatamam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…