2014 Yarenleri! :)

Yok kiz yapmaz öyle benmkide suan abartiyoda anliyorum onuda sahsen bnde onun yerinde olsam aynini yapardim:) bu arada yatyrum artik yarin is var

benmde yatmam lazım ben dinlemiyorum pek sorun yok abarttı çünkü iyice aştı kendini iyi geceler hayatım braz konu araştırıcam bende

Ben Eskişehir taraflardanimda. Sevgilim suan acemi birlik Amasya'da cuma yemin töreni var. Sonrada istanbul Selimiye Kışlası na gidecek canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 gün iyi gelir nasıl gidiyor şafakla aran alışabildin mi

Evet tatlım çok şükür alıştım. Telefon sıkıntımızda yok en kötü ihtimal 1 kere bile duyuyorum sesini. Öyle ilk günlerdeki gibi 2-3 dk arayıpta kapatmıyoru bi 10 dk falan rahat konuşuyoruz. Onun iyi olması demek benim iyi olmam demek. İnşallahh böyle devam eder

Ayy ne guzel sizinde istanbula dusmus . Sanaa da yakin aslinda canim bilecik kndi arabanla 3 saatmi ne burdan

Aynen canım hta hızlı tren bterse dha bi iyi olurda benm ilgitme imkanım yok maalesef

Iyi akşamlar güzel yarenler:)

inş hayatım hatta bazen 1 saat falan arar olucak kafan şişicek ben az konuşmaktan yanayım mesela benmkiyle çünkü birbirimizi yemeye başlıyoruz çok konuştuk mu aman iyi olsunlarda hiç aramasalarda olur

Evet kızlar çok şükür sevdiğimize yaklaşıyoruuzzz
Kızlar alakasız olcak ama istanbul çok sıcak herkeste bi deprem söylentisi Alah korusun millet,mizi:18:

Uzmanlar geçenlerde olan 6.5 büyüklüğündeki depremin artçılarinin 6 ay devam edeceğini söylemişlerdi.

Bu arada o sıcaklık yagmur yagamadiysa ondandr burada yaginca hafif rahatliyoruz da

İnşallah cnm dediğin gibi olur

Evet kızlar çok şükür sevdiğimize yaklaşıyoruuzzz
Kızlar alakasız olcak ama istanbul çok sıcak herkeste bi deprem söylentisi Alah korusun millet,mizi:18:

izmir bugün yağmurlu çok güzel bi hava vardı püfür püfür evet burdada ara ara salalnıyoruz allah korusunb:18::18::18:

Kızlar merhaba bugün kimse yok topikte herkes sevdicegiylemi konuşuyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…