Yok kiz yapmaz öyle benmkide suan abartiyoda anliyorum onuda sahsen bnde onun yerinde olsam aynini yapardim:) bu arada yatyrum artik yarin is var
benmde yatmam lazım ben dinlemiyorum pek sorun yok abarttı çünkü iyice aştı kendiniiyi geceler hayatım braz konu araştırıcam bende
Yerine göre davranirsin tatlım:) kolay gelsin sana o zmn gorusuruz iyi geceler
:) evet canimmm cabuk gecti sankii. Butun aylar boyle gecse yaa
Cnm seninki nerde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Edirne kesan canim ben istanbulda oturuyorumsen nerdensin askerin nerede?
2 gün iyi gelir nasıl gidiyor şafakla aran alışabildin mi
Bu arada ne güzel yakinsnz :)
Ayy ne guzel sizinde istanbula dusmus . Sanaa da yakin aslinda canim bilecik kndi arabanla 3 saatmi ne burdan
Iyi akşamlar güzel yarenler:)
Evet tatlım çok şükür alıştım. Telefon sıkıntımızda yok en kötü ihtimal 1 kere bile duyuyorum sesini. Öyle ilk günlerdeki gibi 2-3 dk arayıpta kapatmıyoru bi 10 dk falan rahat konuşuyoruz. Onun iyi olması demek benim iyi olmam demek. İnşallahh böyle devam eder
iyi akşamlar kızlarrr bugünde bitiyor çok şükür
Evet kızlar çok şükür sevdiğimize yaklaşıyoruuzzz
Kızlar alakasız olcak ama istanbul çok sıcak herkeste bi deprem söylentisi Alah korusun millet,mizi:18:
Uzmanlar geçenlerde olan 6.5 büyüklüğündeki depremin artçılarinin 6 ay devam edeceğini söylemişlerdi.
Bu arada o sıcaklık yagmur yagamadiysa ondandr burada yaginca hafif rahatliyoruz da
Evet kızlar çok şükür sevdiğimize yaklaşıyoruuzzz
Kızlar alakasız olcak ama istanbul çok sıcak herkeste bi deprem söylentisi Alah korusun millet,mizi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?