2014 Yarenleri! :)

kızlarr ben karnelerimi anca bu akşam bitirdimmm duş falan aldım yatıyorum şimdi yarın akşam da sevdiceğim yanımda olacak herhalde Pazar gününe kadar pek buralara uğramayabiliriiimmmm sizleri seviyorumm aşkımı çok özledim çok heyecanlıyımm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh hadi gözün aydınnn

Huhuu:)) cok hos yarin sevdicegini gorcek olman:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet tatlım gelıyor 2 gun evcı ıznı var ama yanında olamayacagım malesef . kameradan gorusucz artık

manisa kırkağaçta kalcak dimi bnmki kütahyadan çıkamamıştı evci izninde. olsun tatlım ya görcen yine kameradan.bzmde öyle olmuştu bnde gidemedm yanına daha sonra dağıtım izninde görüştük

manisa kırkağaçta kalcak dimi bnmki kütahyadan çıkamamıştı evci izninde. olsun tatlım ya görcen yine kameradan.bzmde öyle olmuştu bnde gidemedm yanına daha sonra dağıtım izninde görüştük

Bızımde oyle olcak kuzum ıste. Yok cıkıcak komutanı ızın vermıs manısadan bı tane adres verın,sonra kendı evınıze gıdebılırsınız demıs pazar gunune kadar evde..Sagolsun ıyı nıyetlıymıs :) kutahya rahat dıye duymustum ama demek komutandan komutana degısıyor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…