2014 Yarenleri! :)

Alooof kızlar yemin törenindeyim ve askerim karşımızda yok böyle gurur verici başka birşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bizimki tersti sanırım bi de sadece merkezde kalabiliyordu ilçede olmuyordu. Allah'tan tanıdık vardı da ayarlandı kalcak yeri. acemilik ne zaman bitcek sizin tatlım

evet bizimki tersti sanırım bi de sadece merkezde kalabiliyordu ilçede olmuyordu. Allah'tan tanıdık vardı da ayarlandı kalcak yeri. acemilik ne zaman bitcek sizin tatlım

Tersmıs cıdden.Ama ayarlamıssınız yıne kuzum sevındım :) 5 temmuzda bıtıcek daha var..Bende senın gıbı 250 lılerı gorsem bıran once ne guzel olur

Tersmıs cıdden.Ama ayarlamıssınız yıne kuzum sevındım :) 5 temmuzda bıtıcek daha var..Bende senın gıbı 250 lılerı gorsem bıran once ne guzel olur

geçer canım ya bizimde zaten daha çok var şafağımız karanlık ben acemilik uzun sürdü diye sevnmiştim çünkü doğu filn çıkar diye istemiyordum.

geçer canım ya bizimde zaten daha çok var şafağımız karanlık ben acemilik uzun sürdü diye sevnmiştim çünkü doğu filn çıkar diye istemiyordum.

Bende sevınıyorum aslında acemılık uzun surucek dıye ama komutanları %95 doguya gıdıceksınız demıs o yuzden cok korkuyorum sızın usta bırlıgı nerde

Bende sevınıyorum aslında acemılık uzun surucek dıye ama komutanları %95 doguya gıdıceksınız demıs o yuzden cok korkuyorum sızın usta bırlıgı nerde

Kirkagac öyle oluyor hep sen icini ferah tut tatlim.benm memleket bu arada:) bnmki diyarbakirda tatlım bnde ilk duyunca korkmustm baya ama gidince alisiyor insan bir sıkıntımız olmadı Allah'a şükür. Inşallah sizinde rahat geçer

Sansa bak ne guzel tatlım benımkı kırkagacta dıye su an oraya karsı sevgı olustu ıcımde cok merak edıyorum 21 hazıranda orda olucam ıns :) Çok sukur olmasında sag salım gıdıp gelsınler Bıde doguya gıdenler daha rahat oluyor eskısı gıbı degıl dıyorlar dogru mu:44:

Yemin törenine gidemedim ya cok Üzgünüm

Küçük bir yer tatlım orası gecenlerde çam festivali vardı duymuştur belki seninki:) askeriyenin önünden geciyorduk hep somaya filan giderken. Bende pek bilmem aslında izmirdeyim suan buraya yerlestik yıllar önce:) evet tatlim daha rahat dogu tarafi cep telefonu filan aldk biz dikkatli oldumu bir sıkıntı olmaz

Üzülme tatlım ya zorunlu nedenlerden gidilemiyor aslinda.hepimiz istedik ama kismet degilmis.

Kayinvalidemlerde gidemedi yavrum orda tek basina kaldi ya
Keske herkes gidebilseydi

kucuk bı yermıs duydum tatlım onu :) sevdıcegımın oldugu her yer guzeldır benım ıcın cep telefonu oldugu zaman bıraz daha rahat oluyodur dımı yıne ozluyosun tabı sarılmak fılan apayrı bısı ama hıc konusamamazlıktan ıyıdır mesaj atabılırsn en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…