Alooof kızlar yemin törenindeyim ve askerim karşımızda yok böyle gurur verici başka birşey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bızımde oyle olcak kuzum ıste. Yok cıkıcak komutanı ızın vermıs manısadan bı tane adres verın,sonra kendı evınıze gıdebılırsınız demıs pazar gunune kadar evde..Sagolsun ıyı nıyetlıymıs :) kutahya rahat dıye duymustum ama demek komutandan komutana degısıyor.:44:
Alooof kızlar yemin törenindeyim ve askerim karşımızda yok böyle gurur verici başka birşey
evet bizimki tersti sanırım bi de sadece merkezde kalabiliyordu ilçede olmuyordu. Allah'tan tanıdık vardı da ayarlandı kalcak yeri. acemilik ne zaman bitcek sizin tatlım
Tersmıs cıdden.Ama ayarlamıssınız yıne kuzum sevındım :) 5 temmuzda bıtıcek daha var..Bende senın gıbı 250 lılerı gorsem bıran once ne guzel olur
geçer canım ya bizimde zaten daha çok var şafağımız karanlıkben acemilik uzun sürdü diye sevnmiştim çünkü doğu filn çıkar diye istemiyordum.
Bende sevınıyorum aslında acemılık uzun surucek dıye ama komutanları %95 doguya gıdıceksınız demıs o yuzden cok korkuyorumsızın usta bırlıgı nerde
Kirkagac öyle oluyor hep sen icini ferah tut tatlim.benm memleket bu arada:) bnmki diyarbakirda tatlım bnde ilk duyunca korkmustm baya ama gidince alisiyor insan bir sıkıntımız olmadı Allah'a şükür. Inşallah sizinde rahat geçer
Sansa bak ne guzel tatlım benımkı kırkagacta dıye su an oraya karsı sevgı olustu ıcımde cok merak edıyorum 21 hazıranda orda olucam ıns :) Çok sukur olmasında sag salım gıdıp gelsınlerBıde doguya gıdenler daha rahat oluyor eskısı gıbı degıl dıyorlar dogru mu:44:
Yemin törenine gidemedim ya cok Üzgünüm
Üzülme tatlım ya zorunlu nedenlerden gidilemiyor aslinda.hepimiz istedik ama kismet degilmis.
Kayinvalidemlerde gidemedi yavrum orda tek basina kaldi ya
Keske herkes gidebilseydi
onlar niye gidemediki canım.izne gelcek herlde törenden sonra dimi seninki:44:
Ahh kuzum keske dağıtım temmuzda bizim
Kayinpederim rahatsız biraz
hmm kötü denk gelmiş yaa belki sen gidersin yemin töreninden sonra uzakmı sana
Kuzum 16 saat var aramizda mecbur dagitimi beklicez
baya uzakmış canım biraz daha sabır artık
Küçük bir yer tatlım orası gecenlerde çam festivali vardı duymuştur belki seninki:) askeriyenin önünden geciyorduk hep somaya filan giderken. Bende pek bilmem aslında izmirdeyim suan buraya yerlestik yıllar önce:) evet tatlim daha rahat dogu tarafi cep telefonu filan aldk biz dikkatli oldumu bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?