Yemin törenine gidemedim ya cok Üzgünüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alooof kızlar yemin törenindeyim ve askerim karşımızda yok böyle gurur verici başka birşey
Mecbur öyle olucak artik
Rabbim hepimize sabır versin
kucuk bı yermıs duydum tatlım onu :) sevdıcegımın oldugu her yer guzeldır benım ıcıncep telefonu oldugu zaman bıraz daha rahat oluyodur dımı yıne ozluyosun tabı sarılmak fılan apayrı bısı ama hıc konusamamazlıktan ıyıdır mesaj atabılırsn en azından :)
Seni cok ıyı anlıyorum canım bende gıdemedım sabahtan berı aglıyorumonu o sekılde gormeyı cok ısterdım cok gurur verıcı bısı ama kısmet olmayınca olmuyor.. sıkma canını uzulme dagıtıma ne kaldı surda 1 ay daha beklerız..
Bende çok istedim ağladım ama olmayınca olmuyor iste ama çarşıya çıktı bugun biraz önce kameradan konuştuk gördüm öyle özlemişim ki
e tabi daha rahat oluyor cep ama sivildeki gibi her an atamıyorsun msj o açıyo teli msj atıyor anca öyle msjlaşıyorduk.
zaten bir haftadr filn telde yok bizim arama yapılcak diye sakladılar.ankesörlüye talim yine
olsun kuzum ınsan bı sureden sonra oyle konusmaya bıle alısıyo :) ankesorlu candır valladaha once hıc aklıma gelmezdı ankesorluyu bu kadar sevecegım..O olmasa nasıl konusucaz askerlerımızle
aynen valla şuan bizim can o ankesörlüler
ustalığa gidince sizinde cep olur rahatlarsınız en azından düşüncesi bile huzur veriyor
ozlenmez mı hıc :) bızda aksam gorusucez kameradan su an yolda eve gıdıyo,bende rahat durmam bılgısayara sarılırım onu gorunce dıye kendımden suphe edıyorum
dusununce bıle mutlu oluyorumhatta su an eve gıdıyor aılesıyle mesajla konusuyoruz nasıl ozlemısım mesajlasmayı Allah kımseyı askerlıkle sınamasın cok zor valla gıden ıcın ayrı bekleyen ıcın ayrı zor..
:)) ben sarıldımm bile:))
ayy bilmezmiyim o heyecanı uzun bir süreden sonra bu şekilde olunca insan inanamıyor msjlaştığına filn
asker beklemek herkesin harcı değil cidden zor yani iki taraf içinde
Dusunuyor ınsan ruyadamıyım acaba yoksa sevdıgımle mı mesajlasıyorum dıye saka gıbı :)) hakikaten herkesın harcı degıl. herseyını beraber yaparken sureklı konusurken,her yaptıgını haber verırken,pat dıye 1 sene ayrı gecırmek kolay degıl yanlız kalmıssın kımsen yokmus gıbı oluyor..ben kac gece yurt odamda agladım hala daha aglıyorum tabı o ayrı.. annemler uzak,kımsenın haberı yok her seyı ben yasadım ama gecıcek ınanıyorum ve gulerek hatırlayacagız bu gunlerı
zaten bitincede büyük ihtimalle bu zamnlarımızı hatırlayıp gülcez.sanki hiç gitmemiş o koca bir yılı geçirmemiş gibi olcaz
insan kendi biliyor ne hissettiğini yaşadığını ya başkası anlamz bizim durumumuzu.
şimdi konuşuyosun ya zamanda hızlı geçer bak bitmesin istiyorsun ya ondan o da bir sinir bozucu durum
Aynen kuzum sımdı zamandan hıc bısı anlamayızZaten sevgılısı askere gıtmemıs arkadaslarımla konusunca anlamıyorlar benı ınsan kendı basına gelmeden anlamıyor ıste Askerlık bıtınce nasıl bıttı gectı derız kesın
bize zaman geçmiyor ama dışardan bakınca aa ne çabuk geçti diyorlarolayın içinde olmak çok farklı bişey
Dısardan bakana hava hos tabı gelsınlerde bızım ıcımızı gorsunler.. onlara gore aglıycak bısı yok ortada
yaşamadan bilemezler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?