2014 Yarenleri! :)

Uzme kendini tatlım bnde gidememistim yemin torenine 50 gun sonra görüştük. Bak herkes ayni uzulup sinirlerini yipratma

Haklısın canm uzun dönem daha bi zor yaa. Ama işte bz 3 sene surekli brlktydik. Eylülden beri ayrı sehrlerdyz. Bi de bu eklendi üstüne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzme kendini tatlım bnde gidememistim yemin torenine 50 gun sonra görüştük. Bak herkes ayni uzulup sinirlerini yipratma

Ben gidemedigim icin uzulmuyorum ki. Sdece o su an sivil vr ben göremiyorum

anlamadım ki ya juriyede az kaldı dün okul bitti baya bi eksik ödevm var kafaya taktım sıktım kendimi migren tuttu sanırım bu saate kadar ödev yaptım daha yapıcam
ondan gremiyorum çok kkya

Hmmm anladm canm ödevlerini tamamla sen tatlım. Dikkat et kendinede..

Haklısın canm uzun dönem daha bi zor yaa. Ama işte bz 3 sene surekli brlktydik. Eylülden beri ayrı sehrlerdyz. Bi de bu eklendi üstüne

senn işinde zor ayrı şehirde ilişki yürütmek falan allah sabrını veriri tatlım benmkide dün arama yapmışlar yanında sim kartının kabı varmış komutanı aramış falan numarayı numara kapalı takmış buna açamamış dün teli az kalsın yakalancaktı bi bu eklencekti ya zaten konuştuğumuz 5 10 dk bşey

benmki yakalanıyomuş az kalsın telle kız anlattım braz önce ordan oku bi bu çıktı başıma şimdi dün braz ödev hyaptım çok uyuyorum kola kahve klarıştırdım anca 12ye kadar dayandım

okudum canım valla iyi atlatmışsınız yakalanmamış Allah'tan..
dikkat etsin kız bi de yakalansa valla biz bunalıma gireriz artık..
niye o kadr uykun geliyor dicem ama yoruluyorsun bütün gün ödevlerden tabi

okudum canım valla iyi atlatmışsınız yakalanmamış Allah'tan..
dikkat etsin kız bi de yakalansa valla biz bunalıma gireriz artık..
niye o kadr uykun geliyor dicem ama yoruluyorsun bütün gün ödevlerden tabi

yaptığım bişeyde yok sürekli uyku hali piskolojik depresyondayım galiba çok sigara içiyorum hiç içmeyen ben birini yakıp birini söndürüyorum okulda şu jüri bitsin piskoloja gtcem

yaptığım bişeyde yok sürekli uyku hali piskolojik depresyondayım galiba çok sigara içiyorum hiç içmeyen ben birini yakıp birini söndürüyorum okulda şu jüri bitsin piskoloja gtcem

jüri ne kızım yaaaa senin bölümle alakalı bişey galiba
daha yolun başındayız bunalma hemen öyleee

jüri ne kızım yaaaa senin bölümle alakalı bişey galiba
daha yolun başındayız bunalma hemen öyleee

kız ben güzel sanatlardayım ya yaptığım resimleri yani projeleri bunlara seriyoruz bakıyo hocalar bi gün geliyo o jüri yani yani benm en önemli günüm 1 senem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…