Millet sevdiceğine kavuştuğundn galiba ugramiyor kimse buraya bende tek başıma üzüleyim :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Millet sevdiceğine kavuştuğundn galiba ugramiyor kimse buraya bende tek başıma üzüleyim :'(
Kızlarrr çok mutsuzum. Bughn sevgilimin yemin toreni vardı ama gtme gbi durumum yoktu. Çokta sıkıntı yapmadık.
Sadece o askere gitmedn onceki hafta sürekli ağladım. Dokunsan ağlar moddum takiiii askere gitti. Bi kaç gce duygusalllastim ağladım ki o bile şaşırdı. Bnm o askerdeykn sürekli aglayacağımı isyan modd takilacagimi düşünüyordu. Öyle olmadı. Her aradığında moralimde iyiydi doğru düzgün konuştum hep. Ama bugün ben mahvoldum yaaa saat 2 den beri fenalardaym yine dokunsan aglayacak haldeym ve ağlıyorum. Farklı sehrlerdyz zaten yarn da usta brlik için teslim olacak. Ama bn bu bir ayın acısını mı cikariyrm napiyorsam. Bütün enerjim bitik. Halde ama o da doğal olarak bu günde bnm bu halde olmamı istemez. Böyle sürekli arasın mesaj atsn istyrm ama şuan yolda zaten ailesiyle.
Normalde böyle ilgi manyakligim vardr ama bugün bi anormalim yani:'( :'( :'(
kızlarr terminale gitti şimdii dönüş biletini almaya ordan bize uğrayacak en geç 1 saate falan yanımdaaaa ya zaman geçmiyor(
gözün aydın tatlım o anın tadını çıkar gözlerim doldu şu an o heycan çok baska
bir gelseee bir kavuşsammm.. ben de dokunsalar ağlayacağım öyle sevinç gurur karışık duygular yaşıyorumm
benm şu an tek yaşadığım çaresizlik
ama üzülme canım sen 94/1 sin dimi
evet hayatımçok uzun zaman ya uzulmamaek elde değil
üzülmekten ziyade zor bebeğim çok zor.. çok sevgi lazım emek lazım sabır saygı lazım..
Inan bende ayni durumdayim ama dayanmaktan sabretmekten baska care yokKızlar gercektn çok kötüyüm sürekli gözümden yaş akma halim var şimdi tekrar yazmak istemiyrm ama en ustte uzunca anlattim kendime söz geciremiyrmm
Hadi gozun aydin :)bir gelseee bir kavuşsammm.. ben de dokunsalar ağlayacağım öyle sevinç gurur karışık duygular yaşıyorumm
Selamm kızlarr
plaslan kız geldim dün başım ağrıyodu erkenden yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?