2014 Yarenleri! :)

Kızlarrr çok mutsuzum. Bughn sevgilimin yemin toreni vardı ama gtme gbi durumum yoktu. Çokta sıkıntı yapmadık.
Sadece o askere gitmedn onceki hafta sürekli ağladım. Dokunsan ağlar moddum takiiii askere gitti. Bi kaç gce duygusalllastim ağladım ki o bile şaşırdı. Bnm o askerdeykn sürekli aglayacağımı isyan modd takilacagimi düşünüyordu. Öyle olmadı. Her aradığında moralimde iyiydi doğru düzgün konuştum hep. Ama bugün ben mahvoldum yaaa saat 2 den beri fenalardaym yine dokunsan aglayacak haldeym ve ağlıyorum. Farklı sehrlerdyz zaten yarn da usta brlik için teslim olacak. Ama bn bu bir ayın acısını mı cikariyrm napiyorsam. Bütün enerjim bitik. Halde ama o da doğal olarak bu günde bnm bu halde olmamı istemez. Böyle sürekli arasın mesaj atsn istyrm ama şuan yolda zaten ailesiyle.

Normalde böyle ilgi manyakligim vardr ama bugün bi anormalim yani :'( :'( :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Millet sevdiceğine kavuştuğundn galiba ugramiyor kimse buraya bende tek başıma üzüleyim :'(

Millet sevdiceğine kavuştuğundn galiba ugramiyor kimse buraya bende tek başıma üzüleyim :'(

Kiyamam sana ya tatlim benm üzülme. Evine gittimi o o zmn rahatca sesini duyarsin konusursunuz doya doya.sesini duyarsin en azindan canm benm uzme kendini hic

Yok kuzum yok nerde
gidemedim göremedim cok özledim tek değilsin üzülme

Kızlar gercektn çok kötüyüm sürekli gözümden yaş akma halim var şimdi tekrar yazmak istemiyrm ama en ustte uzunca anlattim kendime söz geciremiyrmm

tatlım moralini yüksek tutmaya çalış bak bize uzun dönemiz sennkikısa dönem askere bizden snra döndü bzden önce dönücek bak daha bizim şafaklar 7 ayı gösteriyor belkide daha kötü durumda olduğumuzdan kendimize moral vermeye daha çok çalışıyoruz yemn törenine gidememen üzücü en güzel anlardan bri ve bi defa olucak ama hiç dönmese bile 5 ay sonra yanında olucak düşün ben 5 ay izne gelmesini bekliyorum

kızlarr terminale gitti şimdii dönüş biletini almaya ordan bize uğrayacak en geç 1 saate falan yanımdaaaa ya zaman geçmiyor (

kızlarr terminale gitti şimdii dönüş biletini almaya ordan bize uğrayacak en geç 1 saate falan yanımdaaaa ya zaman geçmiyor (

gözün aydın tatlım o anın tadını çıkar gözlerim doldu şu an o heycan çok baska

gözün aydın tatlım o anın tadını çıkar gözlerim doldu şu an o heycan çok baska

bir gelseee bir kavuşsammm.. ben de dokunsalar ağlayacağım öyle sevinç gurur karışık duygular yaşıyorumm

Inan bende ayni durumdayim ama dayanmaktan sabretmekten baska care yok

bir gelseee bir kavuşsammm.. ben de dokunsalar ağlayacağım öyle sevinç gurur karışık duygular yaşıyorumm

Hadi gozun aydin :)

Selam canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…