2014 Yarenleri! :)

artık ağlayamıyorumda öle bakınıyorum birini görünce şen şakrak gülüyorum ama içim kan ağlıyo o sırada

bi biz değilizki böyle kaç kişi asker bekliyor baksana.
üzülme bu kadr canım en azından şuan askerdeler ya hiç gitmeselerdi daha saymaya bile başlayamıcaktık.

bi biz değilizki böyle kaç kişi asker bekliyor baksana.
üzülme bu kadr canım en azından şuan askerdeler ya hiç gitmeselerdi daha saymaya bile başlayamıcaktık.

herkes sevgilisyle geziyo ya o da çok koyuyo bide yaz geldi okulda herkesn bi sevgilisi oldu kıskanıyorum:26:

en güzelini yaparsın tatlım 5 ay sabredelim izin almadan bi 5 ay sonra zaten yanımızda olcaklar

herkes sevgilisyle geziyo ya o da çok koyuyo bide yaz geldi okulda herkesn bi sevgilisi oldu kıskanıyorum:26:

sennki eylülde gelirse 100lere düşcez mi

tam naciyle konuşuyoduk elektrkler gitti ya neyseki sana bunu yazarken cevap yazdı

evet izinden sonra az kalıyor zaten hem yazda bitcek iyi olcak bizim için.
şuan herkes sevgilsiyle zaten sinir bozucu ama napalım bizde askerden gelince evlencez gece gündüz yanımızda olcak
bnmki eylülde gelirse herlde 100lere geçiş yapmış olcaz şubatta gelcekler çünkü 120 filn kalıyo sanırım

şurda 8 ayı görmek istemiyoruma rtık 7 ay yazsın

şurda 8 ayı görmek istemiyoruma rtık 7 ay yazsın

tatlım mesaja burdan yazıyorum 5dk diyip duruyo sinir oldum nacide bi sussa odaklanıcamda sigaraya tekrar başladığımı söledim konuşup duruyo tepemde odaklanamıyorumki derse falan karnımda açıktı yemek yiyip başlıcam şunu susturup

er geç öğrencekti iyi yapmışsın söylemekle canım. bencede git artıkta bitir şu ödevleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…