bnde öyle oluyorum zaman zaman bunalıyorum ağlıyorum ve rahatlıyorum
250 bitti şimdiki hedefim 200 olmak 78 gün sonra naci izne gelcek zaten sonrası kolay
artık ağlayamıyorumda öle bakınıyorum birini görünce şen şakrak gülüyorum ama içim kan ağlıyo o sırada
bn daha gelemedm 250ye. bi gelsem kurtulsam bnmde hedefim 199u görmek artık 100lere girmek istiyorum.biz sanırım eylülde alcaz izin.
bi biz değilizki böyle kaç kişi asker bekliyor baksana.
üzülme bu kadr canım en azından şuan askerdeler ya hiç gitmeselerdi daha saymaya bile başlayamıcaktık.
en güzelini yaparsın tatlım 5 ay sabredelim izin almadan bi 5 ay sonra zaten yanımızda olcaklar
bi biz değilizki böyle kaç kişi asker bekliyor baksana.
üzülme bu kadr canım en azından şuan askerdeler ya hiç gitmeselerdi daha saymaya bile başlayamıcaktık.
en güzelini yaparsın tatlım 5 ay sabredelim izin almadan bi 5 ay sonra zaten yanımızda olcaklar
herkes sevgilisyle geziyo ya o da çok koyuyo bide yaz geldi okulda herkesn bi sevgilisi oldu kıskanıyorum:26:
sennki eylülde gelirse 100lere düşcez mi
tam naciyle konuşuyoduk elektrkler gitti ya neyseki sana bunu yazarken cevap yazdı
evet izinden sonra az kalıyor zaten hem yazda bitcek iyi olcak bizim için.
şuan herkes sevgilsiyle zaten sinir bozucu ama napalım bizde askerden gelince evlencez gece gündüz yanımızda olcak
bnmki eylülde gelirse herlde 100lere geçiş yapmış olcaz şubatta gelcekler çünkü 120 filn kalıyo sanırım
şurda 8 ayı görmek istemiyoruma rtık 7 ay yazsın
Az kalmış canm yazar inşallah 7 olnca 6 yı istersin bizim isteklermiz bitmez onlar gelene kadar
tatlım mesaja burdan yazıyorum 5dk diyip duruyo sinir oldum nacide bi sussa odaklanıcamda sigaraya tekrar başladığımı söledim konuşup duruyo tepemde odaklanamıyorumki derse falan karnımda açıktı yemek yiyip başlıcam şunu susturup
7a ay yazınca sanki daha az gibi oluyor dimi
aynen tatlım 7 olsun 6 isticem son 1 dakika kalana kadar bitmicek isteklerimiz
er geç öğrencekti iyi yapmışsın söylemekle canım. bencede git artıkta bitir şu ödevleri
tubanın dediği gibi 7ye gelince 7de çok gibi gelicek evet şu an 7 güzel görünüyo gözüme
evt mesala yarın gelcek olurlar '' ayy keşke bugün gelseydi'' deriz
tubanın dediği gibi 7ye gelince 7de çok gibi gelicek evet şu an 7 güzel görünüyo gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?