bilmiyorum bebeğim konuşmadık hiç ama yazın gelirim diyorduAynen kuşum yaa izne ne zaman geliyordu senin ki balim
aynen kuzucummmen iyisini yapmışsın canım :)) valla zor işler Allah yardımcımız olsun
Iyi kuzum yaza bsey kalmadi:)bilmiyorum bebeğim konuşmadık hiç ama yazın gelirim diyordu
evet kuzum valla sabahtan beri yatar pozisyonda takılıyorumdinlen canım biraz sonra devam edersin tekrar
ehh işte canım bakalım hayırlısıyla gelsin de birIyi kuzum yaza bsey kalmadi:)
Hahaha ne iyi olur du kız denize girerdm bn hep can umrumda olmaz başlayın da
Aynen yaa bnm canın da tek bi kere kullanma izni kaldı oda temmuza işte hayrlsyla:)ehh işte canım bakalım hayırlısıyla gelsin de bir
kaaave var mı kaaveevet kuzum valla sabahtan beri yatar pozisyonda takılıyorum
Ne için biriktiyorsun kuşum yüzük zaten onlara ait kz
:) Bu işler. Byle cicim .d.ddeli kız
sabreden derviş muradına ermiiiiiiiiiiişşşşşşşşAynen yaa bnm canın da tek bi kere kullanma izni kaldı oda temmuza işte hayrlsyla:)
aynen kuzucummmama bir okadarda zevkli
erkek tarafın maddi durumuna göre tabi balım sen o farketmz kuşum :)aşkitoşuma yüzüğünü ben alayım kızz :)) sözde harcayacağımızı harcarız gerisi nişan hesabına aktarılır napalım :))
He hehe doğru diyon sabredelim bakalımsabreden derviş muradına ermiiiiiiiiiiişşşşşşşş
aynen bebeğim ya bekleyelim karşılığını alalımHe hehe doğru diyon sabredelim bakalım
olmazmı kızzz gel dibek kahvesi yapayım sanadakaaave var mı kaave
selaaaam bebeğiiimSelam canlar
Aynen kuşum snra gümbür gümbür oynaya kopalm cosalm .d.daynen bebeğim ya bekleyelim karşılığını alalım
bebeyim nasılsınnnSelam canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?