Ayyy canm çok geçmiş olsun yaaaa ://
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende 250 oldun tatlımmm benm hedef şimdi 180 olmak naci gelcek 180lere düşünce
kızlar herkese günaydınbenmkinin çarşısı var bugün
Günaydın güzel yarenler:)
bi süre sonra eski halini alıyo dediler bana inş hep böle kalırlar ama kıskançlığı arttı ya o böle kalmasın
Merhabalar kızçeler
Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ??
selamm canıımm.. evet 30 Mayısta yemin törenimiz vardı bazı arkadaşların ustaları belli oldu ama acemiliği bizim gibi 45 gün olanlar da var onların daha belli değil malesef
Anladım canım 15 ay düzenindeyken bizim 60 gündü acemilik ve dağıtıma 2 hafta kala belli olmuştu. Sizin de bu aralar belli olur sanıyorum
aynen ben de öyle düşünüyorum heralde bu hafta bizim de belli olur büyük bir heyecanla bekliyoruz
kızlarr tünaydın.. bir iki gün aradan sonra yanınızdayım tekrardan.. sevdiceğim bu sabah gitti.. Allah tüm askerlerimizi korusunnasipse en geç 20 gün sonraa dağıtım izniylee yanımda olacakk
Merhabalar kızçeler
Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ??
Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)
Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)
O heyecan fena oluyo ya , her telefonu belli oldu mu diye açıyordum ben. Sonra sormayı bıraktığım anda belli oldu kısa süreli bi şok yaşamıştım yeri algılayabilmek adına
Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)
Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)
aynen bu hafta ben de öyle olacağım muhtemelen benimki de sıkılacak ve bir dahaki aradığımda sorarsan suratına kapatırım telefonu dero yüzden sabredicem sormam ben o söyler zaten açıklanınca
aynen ya gerçi böyle dediğime bakma benimkini bıktırana kadar sorarım ben biliyorum kendimiGüzel yere çıkmış hayırlısı olsun
İşte söylemeyeceklerinden mi sanki de insan tutamıyor kendini
Güzel yere çıkmış hayırlısı olsun
İşte söylemeyeceklerinden mi sanki de insan tutamıyor kendini
Kızlar ilk ayımı düşünüyorum da ne kadar çok üzülüp ağlamıştım. Şimdi 3ayımız bitti çok şükür alıştık yavaş yavaş ikimizde. Yazı atlatsak sonrası daha çabuk geçer inşallah
Alah sabrını veriyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?