2014 Yarenleri! :)

Günaydın güzel yarenler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarr tünaydın.. bir iki gün aradan sonra yanınızdayım tekrardan.. sevdiceğim bu sabah gitti.. Allah tüm askerlerimizi korusun nasipse en geç 20 gün sonraa dağıtım izniylee yanımda olacakk

Merhabalar kızçeler

Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ??

Merhabalar kızçeler

Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ??

selamm canıımm.. evet 30 Mayısta yemin törenimiz vardı bazı arkadaşların ustaları belli oldu ama acemiliği bizim gibi 45 gün olanlar da var onların daha belli değil malesef

selamm canıımm.. evet 30 Mayısta yemin törenimiz vardı bazı arkadaşların ustaları belli oldu ama acemiliği bizim gibi 45 gün olanlar da var onların daha belli değil malesef

Anladım canım 15 ay düzenindeyken bizim 60 gündü acemilik ve dağıtıma 2 hafta kala belli olmuştu. Sizin de bu aralar belli olur sanıyorum

kızlarr tünaydın.. bir iki gün aradan sonra yanınızdayım tekrardan.. sevdiceğim bu sabah gitti.. Allah tüm askerlerimizi korusun nasipse en geç 20 gün sonraa dağıtım izniylee yanımda olacakk

Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)

Merhabalar kızçeler

Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)

O heyecan fena oluyo ya , her telefonu belli oldu mu diye açıyordum ben. Sonra sormayı bıraktığım anda belli oldu kısa süreli bi şok yaşamıştım yeri algılayabilmek adına

aynen bu hafta ben de öyle olacağım muhtemelen benimki de sıkılacak ve bir dahaki aradığımda sorarsan suratına kapatırım telefonu der o yüzden sabredicem sormam ben o söyler zaten açıklanınca

Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)

Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)

Güzel yere çıkmış hayırlısı olsun

aynen bu hafta ben de öyle olacağım muhtemelen benimki de sıkılacak ve bir dahaki aradığımda sorarsan suratına kapatırım telefonu der o yüzden sabredicem sormam ben o söyler zaten açıklanınca

İşte söylemeyeceklerinden mi sanki de insan tutamıyor kendini

Kızlar ilk ayımı düşünüyorum da ne kadar çok üzülüp ağlamıştım. Şimdi 3ayımız bitti çok şükür alıştık yavaş yavaş ikimizde. Yazı atlatsak sonrası daha çabuk geçer inşallah
Alah sabrını veriyor dimi

Bende ilk ayımı rahay gecrdm beklediğime göre cok iyiydi. Şimdi ustada umarm bu da iyi geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…