bnm kı de afedersın kıcını kaldırmazdedim de çok beklersın diyorgerçi kıyamaz o bana kahvemı çayımı bile o yapar onlara gittiğimde hep canım yaaa :)
Ha maşallah döktürdünbı soz dha vardı unuttm bakaha buldum .beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır
5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi bana
Yok yapar benım kı :) Bir dediğimi iki etmez oy oy özlediiiiiiiiiiiiiiimbnm kı de afedersın kıcını kaldırmazhayatta yardm etmez etsede keyfı geldıgnde
bnmkı hıc sevmez sporu tombıs benımkı :)
Kuzum bana özel olarak direk mesaj atsana bi bişey sorucam ben atmayı öğrenemedim daha :d5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılandemedm yanı
şşşşşş ayıp edıyon ha ben dıyorumHa maşallah döktürdün
Bende maşallah dedim canııım ::şşşşşş ayıp edıyon ha ben dıyorumD:
tamam tatlım atyorumKuzum bana özel olarak direk mesaj atsana bi bişey sorucam ben atmayı öğrenemedim daha :d
5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılandemedm yanı
Beklıyorum kuzum D:tamam tatlım atyorum
aman bılmesınler bırseyıdeBenimkide bilmiyor buraya yazdığımı kötü birşey yapmıyoruzki zaten
Eksik kalsınlaraman bılmesınler bırseyıde
aman bılmesınler bırseyıde
:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms yaevett :))
Bildiğim kadarıyla şubattakiler acemiyi bitirdi bile:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms ya
:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms ya
valla yaa keşke şubatta gitseymiştiBildiğim kadarıyla şubattakiler acemiyi bitirdi bile
Benımki normalde 2014 şubatta gıdecektı tecilliydi bu yıl bozdu geçen yıl gıtseydı şimdiye gelmıştı bilevalla yaa keşke şubatta gitseymişti
Benımki normalde 2014 şubatta gıdecektı tecilliydi bu yıl bozdu geçen yıl gıtseydı şimdiye gelmıştı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?