2014 Yarenleri! :)

5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi bana
5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan demedm yanı

5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan demedm yanı
Kuzum bana özel olarak direk mesaj atsana bi bişey sorucam ben atmayı öğrenemedim daha :d

Benimkide bilmiyor buraya yazdığımı kötü birşey yapmıyoruzki zaten

:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms ya

şubatta gidicekti aslında sonra bişiler oldu bende anlamadım martta gidicekmişim dedi sevindim tabii :)) 20 martta yolcu 21inde teslim olcakmış abisi dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…