- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Biz de yaşadık kuzum ne ben 238 e direk geldm hadi beni geç bir sürü arkdş plaka saıyo onlarda 365ten geldi elbet biticek zor ya da kolay. Bnm şafağım da az değil şuan size az geliyo sadce yoksa ohoooooo :)Sen ne iyi geldin böyle ya :))) Damla da öyle motive edicem diye canı çıktı kuzumun :)
Şükürrrrr,hamdolsun Rabbime :)bayada azalmış işte ...şükür bunadaa :)
Rabbim hayırlısını versın ne diyelim elbet geçecek şafak atmaya mecbur :)Biz de yaşadık kuzum ne ben 238 e direk geldm hadi beni geç bir sürü arkdş plaka saıyo onlarda 365ten geldi elbet biticek zor ya da kolay. Bnm şafağım da az değil şuan size az geliyo sadce yoksa ohoooooo :)
Hahahaha :) tamam kuzum söylermm :) kız bn de silmedm eski hattını :)tamam duham kız meltem e selam syle yengem le konusms bnm eskı hattan ben sanıp slm yollatms yengmden bana sende slm syle :)))
Biz askerliğin bitmesine değil BİR ÖMÜR MUTLULUĞA ŞAFAK SAYIYORUZ tatlım :)Rabbim hayırlısını versın ne diyelim elbet geçecek şafak atmaya mecbur :)
Vuuuuuu.. :)))))))Biz askerliğin bitmesine değil BİR ÖMÜR MUTLULUĞA ŞAFAK SAYIYORUZ tatlım :)
Allah'ın izniyle sağ salim gelsinler de herşey olur gider :)Biz askerliğin bitmesine değil BİR ÖMÜR MUTLULUĞA ŞAFAK SAYIYORUZ tatlım :)
elım koptu bırak canımın cıkmasınıSen ne iyi geldin böyle ya :))) Damla da öyle motive edicem diye canı çıktı kuzumun :)
Buarada canım geçmişte yazdıklarını okudumm,sakın yalvarma biz de kavgalar ettik kavga etmeywn nadir çiftler var bu zamanlarda ama asla onla bulunmaz hint kumaşı imajı verme bak bi söz vardor birine vazgeçilmez oldğnu söylersen ilk vazgeçeceği sen olursun diye. Kendini çek biraz bekle askere gitsin pisi pisi gelicek :)bayada azalmış işte ...şükür bunadaa :)
Ay kıyamam :)))) Elbet o günlere bizde gelicez önce bi Allahın izniyle 200leri göreyimde :)elım koptu bırak canımın cıkmasını:d haha saka balım gercekler canımızı sıkıp zamanımızı gecırmektense mutlu bı sekılde gecırelım dha ıyı kı duhamın dedıgı gbı bzm safak da cok daha sıze az gelyor :))
ceyızınemı saklıyon kız hahahaHahahaha :) tamam kuzum söylermm :) kız bn de silmedm eski hattını :)
Bizim topiğinn polyannası deniz ve damladır ama bgn ben oldum nedense :)elım koptu bırak canımın cıkmasını:d haha saka balım gercekler canımızı sıkıp zamanımızı gecırmektense mutlu bı sekılde gecırelım dha ıyı kı duhamın dedıgı gbı bzm safak da cok daha sıze az gelyor :))
az kaldı balım 200lere gelmene dert etme o kadar kz :)Ay kıyamam :)))) Elbet o günlere bizde gelicez önce bi Allahın izniyle 200leri göreyimde :)
gelirmi dersin pişman olupta yarın aramıycam zaten o arayıp mesaj atana kadar.. ben isterdim ki onunla son günlerimizi iyi değerlendirelim hafya cuma gidiyor kendi bilirBuarada canım geçmişte yazdıklarını okudumm,sakın yalvarma biz de kavgalar ettik kavga etmeywn nadir çiftler var bu zamanlarda ama asla onla bulunmaz hint kumaşı imajı verme bak bi söz vardor birine vazgeçilmez oldğnu söylersen ilk vazgeçeceği sen olursun diye. Kendini çek biraz bekle askere gitsin pisi pisi gelicek :)
İyi geldi ama :)))Bizim topiğinn polyannası deniz ve damladır ama bgn ben oldum nedense :)
Evettttt :) yenisini ver garantiye alayım öyleceyızınemı saklıyon kız hahahayenıusını verdgmde sılersn onu kuzum .d
duham benım sevıyorum senı kız guzellık :)Bizim topiğinn polyannası deniz ve damladır ama bgn ben oldum nedense :)
28 gün var yok dert etmekten değilde içm biraz daha rahatlayacak sankiaz kaldı balım 200lere gelmene dert etme o kadar kz :)
hahahah tamam balımEvettttt :) yenisini ver garantiye alayım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?