2014 Yarenleri! :)

Sen ne iyi geldin böyle ya :))) Damla da öyle motive edicem diye canı çıktı kuzumun :)
Biz de yaşadık kuzum ne ben 238 e direk geldm hadi beni geç bir sürü arkdş plaka saıyo onlarda 365ten geldi elbet biticek zor ya da kolay. Bnm şafağım da az değil şuan size az geliyo sadce yoksa ohoooooo :)

Biz de yaşadık kuzum ne ben 238 e direk geldm hadi beni geç bir sürü arkdş plaka saıyo onlarda 365ten geldi elbet biticek zor ya da kolay. Bnm şafağım da az değil şuan size az geliyo sadce yoksa ohoooooo :)
Rabbim hayırlısını versın ne diyelim elbet geçecek şafak atmaya mecbur :)

Sen ne iyi geldin böyle ya :))) Damla da öyle motive edicem diye canı çıktı kuzumun :)
elım koptu bırak canımın cıkmasını :d haha saka balım gercekler canımızı sıkıp zamanımızı gecırmektense mutlu bı sekılde gecırelım dha ıyı kı duhamın dedıgı gbı bzm safak da cok daha sıze az gelyor :))

bayada azalmış işte ...şükür bunadaa :)
Buarada canım geçmişte yazdıklarını okudumm,sakın yalvarma biz de kavgalar ettik kavga etmeywn nadir çiftler var bu zamanlarda ama asla onla bulunmaz hint kumaşı imajı verme bak bi söz vardor birine vazgeçilmez oldğnu söylersen ilk vazgeçeceği sen olursun diye. Kendini çek biraz bekle askere gitsin pisi pisi gelicek :)

Ay kıyamam :)))) Elbet o günlere bizde gelicez önce bi Allahın izniyle 200leri göreyimde :)

Bizim topiğinn polyannası deniz ve damladır ama bgn ben oldum nedense :)

gelirmi dersin pişman olupta yarın aramıycam zaten o arayıp mesaj atana kadar.. ben isterdim ki onunla son günlerimizi iyi değerlendirelim hafya cuma gidiyor kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…