2014 Yarenleri! :)

AMIN duham hepımızınkunu ALLAH kavustursun :) aynen balım geldı gıttı anlamadım bıle zaman hemen gectı o varken yaa bıdahakı ıznını temmuzda kullanacak nasl dayanacam bılmyrm :))
Bnmkinn de haftaya denetim var denetimdem snra kullanıcak glb izin o da bilmiyo :) kızzz neden gruba gelmiyonn piiiss

Bnmkinn de haftaya denetim var denetimdem snra kullanıcak glb izin o da bilmiyo :) kızzz neden gruba gelmiyonn piiiss
senınkıde az kalmıs gelmesıne kuzu bol bol tadını cıkartn :) kız hat olayı oldu nysekı annemın hattını aldm bu defa s4 um arıza yaptı goturdum yaptrmaya gelsn gelcem aranıza tekrak :))

Bu süreçte gerçekler daha tatlı oluyor inan :) Geçer deyip geçiştirmektense boylesı daha iyi :)
Kimseyi dinlemiceksin bu süreçte. Yaşamayan anlamıyo çünkü. Üstüne gülen olucak,amaaan askerde işte sanki nereye gitti diyen olucak,o askerlik yapsın biz yatalım diyip hayvanca gülen olucak hepsine dicek tek bişeyin var YAA HE HE :)

senınkıde az kalmıs gelmesıne kuzu bol bol tadını cıkartn :) kız hat olayı oldu nysekı annemın hattını aldm bu defa s4 um arıza yaptı goturdum yaptrmaya gelsn gelcem aranıza tekrak :))
Hadi bakalm bekliyoruzzz şafakdaşımmm :)

Olmuyor değil oluyor ama onunda sabrını verıyor rabbım :)))) Umursamamayı öğretiyor :)

YAW HE HEE :)) deyıp gecelım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…