tekrardan hoşbulduuk :) yaren olduk bakalım nasıl geçicekOlsun hoşgeldin aramıza :)
Bnmkinn de haftaya denetim var denetimdem snra kullanıcak glb izin o da bilmiyo :) kızzz neden gruba gelmiyonn piiissAMIN duham hepımızınkunu ALLAH kavustursun :) aynen balım geldı gıttı anlamadım bıle zaman hemen gectı o varken yaa bıdahakı ıznını temmuzda kullanacak nasl dayanacam bılmyrm :))
Bu süreçte gerçekler daha tatlı oluyor inan :) Geçer deyip geçiştirmektense boylesı daha iyi :)300ler ççook zor yavrmmmacı gerçek ama :)
Elbet geçicek :) BİR GÜN GELİCEK BİR GÜN KALICAK ! :)Amin canım :) Bugunlerde geçer rabbımın izniyle :)
Geçicek geçicek :) 300ler zor geçicek ama 200ler çabul geçiyomuşşş ben anlamayamadm ama :)tekrardan hoşbulduuk :) yaren olduk bakalım nasıl geçicek
senınkıde az kalmıs gelmesıne kuzu bol bol tadını cıkartn :) kız hat olayı oldu nysekı annemın hattını aldm bu defa s4 um arıza yaptı goturdum yaptrmaya gelsn gelcem aranıza tekrak :))Bnmkinn de haftaya denetim var denetimdem snra kullanıcak glb izin o da bilmiyo :) kızzz neden gruba gelmiyonn piiiss
Güneş doğmaya mahkum desene :))Elbet geçicek :) BİR GÜN GELİCEK BİR GÜN KALICAK ! :)
Kimseyi dinlemiceksin bu süreçte. Yaşamayan anlamıyo çünkü. Üstüne gülen olucak,amaaan askerde işte sanki nereye gitti diyen olucak,o askerlik yapsın biz yatalım diyip hayvanca gülen olucak hepsine dicek tek bişeyin var YAA HE HE :)Bu süreçte gerçekler daha tatlı oluyor inan :) Geçer deyip geçiştirmektense boylesı daha iyi :)
şafak kaç senin canım ? :)Geçicek geçicek :) 300ler zor geçicek ama 200ler çabul geçiyomuşşş ben anlamayamadm ama :)
Hadi bakalm bekliyoruzzz şafakdaşımmm :)senınkıde az kalmıs gelmesıne kuzu bol bol tadını cıkartn :) kız hat olayı oldu nysekı annemın hattını aldm bu defa s4 um arıza yaptı goturdum yaptrmaya gelsn gelcem aranıza tekrak :))
Olmuyor değil oluyor ama onunda sabrını verıyor rabbım :)))) Umursamamayı öğretiyor :)Kimseyi dinlemiceksin bu süreçte. Yaşamayan anlamıyo çünkü. Üstüne gülen olucak,amaaan askerde işte sanki nereye gitti diyen olucak,o askerlik yapsın biz yatalım diyip hayvanca gülen olucak hepsine dicek tek bişeyin var YAA HE HE :)
Her batan güneş doğmaya mecbur :)Güneş doğmaya mahkum desene :))
YAW HE HEE :)) deyıp gecelım kuzumKimseyi dinlemiceksin bu süreçte. Yaşamayan anlamıyo çünkü. Üstüne gülen olucak,amaaan askerde işte sanki nereye gitti diyen olucak,o askerlik yapsın biz yatalım diyip hayvanca gülen olucak hepsine dicek tek bişeyin var YAA HE HE :)
Atarsa 237 canımm Rabbime şükürşafak kaç senin canım ? :)
Sen ne iyi geldin böyle ya :))) Damla da öyle motive edicem diye canı çıktı kuzumun :)Her batan güneş doğmaya mecbur :)
bayada azalmış işte ...şükür bunadaa :)Atarsa 237 canımm Rabbime şükür
Ben ne laflar duydum sizene dedm :)Olmuyor değil oluyor ama onunda sabrını verıyor rabbım :)))) Umursamamayı öğretiyor :)
En mantıklı cevap :))Ben ne laflar duydum sizene dedm :)
Aynen güzel gözlü hatın gızzz :)YAW HE HEE :)) deyıp gecelım kuzum
tamam duham kız meltem e selam syle yengem le konusms bnm eskı hattan ben sanıp slm yollatms yengmden bana sende slm syle :)))Hadi bakalm bekliyoruzzz şafakdaşımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?