2014 Yarenleri! :)

gelirmi dersin pişman olupta yarın aramıycam zaten o arayıp mesaj atana kadar.. ben isterdim ki onunla son günlerimizi iyi değerlendirelim hafya cuma gidiyor kendi bilir
Camım bak askerlik ilişkiler için bir imtihan aslında emin ol bundan. Kmi imtihandan elele çıkıyo kmi ayrı gayrı Rabbim ayrılardan eylemesin burdaki hiç kimseyi. Bak sana kendimden örnek vereym benmki üşengeçtir dedm ki aha yandım haftada bir sesini duyarım aramaz üşendiğinden ama acemi de müsait olduğunher an aradı çnkü ihtiyacı var. Morale sevgiye hiç yoksa konuşmaya canım

beni arar yani pişman olupta biz1 1,5 senedir beraberiz askerdeyken ayrılamayız kimseylede asla .. onada çok güveniyorum :) çok sağoollllll

beni arar yani pişman olupta biz1 1,5 senedir beraberiz askerdeyken ayrılamayız kimseylede asla .. onada çok güveniyorum :) çok sağoollllll
Yıla vurma canım ilişkini sen sevdiceğe güveniyomusn seviyo msun bitmiştir olay. Yıla vurma dedm bak ben 5.yılımın içindeym hala ortada resmiyet yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…