ay bende 100lere gelım rahatlcm28 gün var yok dert etmekten değilde içm biraz daha rahatlayacak sanki
Sanada az kalmış ne var şurda :)ay bende 100lere gelım rahatlcm
Camım bak askerlik ilişkiler için bir imtihan aslında emin ol bundan. Kmi imtihandan elele çıkıyo kmi ayrı gayrı Rabbim ayrılardan eylemesin burdaki hiç kimseyi. Bak sana kendimden örnek vereym benmki üşengeçtir dedm ki aha yandım haftada bir sesini duyarım aramaz üşendiğinden ama acemi de müsait olduğunher an aradı çnkü ihtiyacı var. Morale sevgiye hiç yoksa konuşmaya canımgelirmi dersin pişman olupta yarın aramıycam zaten o arayıp mesaj atana kadar.. ben isterdim ki onunla son günlerimizi iyi değerlendirelim hafya cuma gidiyor kendi bilir
Tabi kuzum :) Benım 200lere az kaldıysa ohoo sanada az kalmış :))dımı dogru dıyon
Oyyy boncuğumm duygular karşılıklı :)duham benım sevıyorum senı kız guzellık :)
Bnm de 100lere 38 gün var :) kayseri plakası :)dımı dogru dıyon
aman ne az kalmıs banaTabi kuzum :) Benım 200lere az kaldıysa ohoo sanada az kalmış :))
Tabii az kalmıış :)aman ne az kalmıs bana
aynen balım benım :)Oyyy boncuğumm duygular karşılıklı :)
Aceminiz neresiydi canımTabi kuzum :) Benım 200lere az kaldıysa ohoo sanada az kalmış :))
INSALLAH hadı beklıyoruz :))Tabii az kalmıış :)
beni arar yani pişman oluptaCamım bak askerlik ilişkiler için bir imtihan aslında emin ol bundan. Kmi imtihandan elele çıkıyo kmi ayrı gayrı Rabbim ayrılardan eylemesin burdaki hiç kimseyi. Bak sana kendimden örnek vereym benmki üşengeçtir dedm ki aha yandım haftada bir sesini duyarım aramaz üşendiğinden ama acemi de müsait olduğunher an aradı çnkü ihtiyacı var. Morale sevgiye hiç yoksa konuşmaya canım
İlk Isparta dağ komando okulu daha sonra manısaya geldi orada bitirdi acemiliği şimdide İstanbul hastal askeri cezaevi :)Aceminiz neresiydi canım
Kızz Enesime saç rengimi atamıyodum ya dün attım :) çok yakışmış hayatım dedi :)aynen balım benım :)
Yıla vurma canım ilişkini sen sevdiceğe güveniyomusn seviyo msun bitmiştir olay. Yıla vurma dedm bak ben 5.yılımın içindeym hala ortada resmiyet yok :)beni arar yani pişman oluptabiz1 1,5 senedir beraberiz askerdeyken ayrılamayız kimseylede asla .. onada çok güveniyorum :) çok sağoollllll
bende cok begenmstm hatta sana da demıstım kuzum :) MASSALLAH cok yakısyor bnde boyatacm sacmı :)Kızz Enesime saç rengimi atamıyodum ya dün attım :) çok yakışmış hayatım dedi :)
Neden öyle gezdnz acemide kız :)İlk Isparta dağ komando okulu daha sonra manısaya geldi orada bitirdi acemiliği şimdide İstanbul hastal askeri cezaevi :)
Boyat boyattt ohhhh sefamız olsun :) kız ben askerliğe alıştm yaa :)bende cok begenmstm hatta sana da demıstım kuzum :) MASSALLAH cok yakısyor bnde boyatacm sacmı :)
50-55 kişiyi dağıtmışlar benımkıde yakınıma geldıı :)) Çok iyi oldu :)Neden öyle gezdnz acemide kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?