2014 Yarenleri! :)

Kuzummm bugün demiş. Senin askerin de sana öyle bişey demişti sanırım. Doğruluk payı yüksek diye düşünüyorum inşallah düşer ya
Evet canım ona da komutanı demiş zaten acemilik ilk gittiğinden beri böyle birşeyler dönüyormuş konuşuyormuş ayrıca askerliğin 12 aya düştüğü yıl 2 3 yıla 9 aya düşecek demişlerdi aradan 3 yıl geçti bu gibi durumlardan da çok umutlandırdı beni inşallah düşer rabbim inşallah :)

Evet benimkinin de bölük astsubay'ı söylediği için inandırıcı geldi. İnşallah düşer şu askerlik Allah hepimizin yüzüne baksın ve askerlerimize kavuşmayı nasip etsin. Çok umutlandım bennnn

Hadi ya kız blmyrdm ben bu olayları ayırmaya niye kalkms ki? Moral ver sevdcgne sende sıkma canını kuzum ama gene görevini yap ara hal hatır sor seninki de ister enazndn sevmesen dahi snradn yüzüne vurmasın annesi
Kuzum benimki arama dedi öyle ağır konustular ki atakana askere gidince arayınca açmayız falan gibi madem öyle bizde aramayız dedik beni kıskanıyor annesi nasıl sınır oldum anlatamam annemde ara diyor ama onun araması lazım ben ameliyat oldum geçmiş olsuna geldi Bi daha aramadı nasılsın iyi misin demesi lazim onun ayağı incildi 40 kere aradım ben nerdeyse nasıl sınır oldum destek olacaklarına köstek oluyorlar resmen ya

Evet benimkinin de bölük astsubay'ı söylediği için inandırıcı geldi. İnşallah düşer şu askerlik Allah hepimizin yüzüne baksın ve askerlerimize kavuşmayı nasip etsin. Çok umutlandım bennnn
Bence onca askeri boşuna umutlandirmazlar ya doğruluk payı yüksek geliyor bana kesin düşer demiş mi canim

Kızlaaaaaarrrr heyecan doruktaaaaaTüm hazırlıklarım tamam çok şükür.. Yatmadan iyi geceler diyim dedimmmmmm Öpüyorum hepinizi kızlaaaaaaarrrr, yarınnn güzel bi gün olucak allahın izniyleeeeeeee.. Kendinize iyi bakınnnnn

ayy hadi inşallah kız biz baya muhabbetleri ilerlettik tez zamanda gelmelisin bence de, iyiyim hamdolsun şafak saymaya devam sen nasılsın bebeğimm?
Kacirirmiym k
ayy hadi inşallah kız biz baya muhabbetleri ilerlettik tez zamanda gelmelisin bence de, iyiyim hamdolsun şafak saymaya devam sen nasılsın bebeğimm?
kacırırmym kuzum gelırımn aynen bende safak saymaya devm kuzum aynı ıyıym hamdolsun RABBIME :)

Tatlım geç geldim kusura bakma seviyorsa adım atacaktır üzme tatlı canını sen
yok canım benim önemli değil :) benim oraya gelmemi istiyor heralde bi şekilde ima ediyo şimdilik ses çıkmıyo ondan bakalım o bide şöyle düşünüyo sanırım ben hep adım attım o bana atmadı flan oysaki yanılıyor yanlış atıyor adımı

kız ne hazırlığı ben kaçırdım olayı

311 kuzummm şafak karanlık
hayırlı teskereler olsun kuzum yaa geçecek Allahın izniylee

Kacirirmiym k

kacırırmym kuzum gelırımn aynen bende safak saymaya devm kuzum aynı ıyıym hamdolsun RABBIME :)
hadi hadi bekliyoruz valla tez zamanda hep öyle bebeğiim çok şükür halimize

anladım balım ama bence kopruyu gecene kadar ayıya dayı demek lazım o yuzden ara sen buyugun netıcede o senden bekler hep ıllakı acar baktın acmıyor aramazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…