- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Evet canım ona da komutanı demiş zaten acemilik ilk gittiğinden beri böyle birşeyler dönüyormuş konuşuyormuş ayrıca askerliğin 12 aya düştüğü yıl 2 3 yıla 9 aya düşecek demişlerdi aradan 3 yıl geçti bu gibi durumlardan da çok umutlandırdı beni inşallah düşer rabbim inşallah :)Kuzummm bugün demiş. Senin askerin de sana öyle bişey demişti sanırım. Doğruluk payı yüksek diye düşünüyorum inşallah düşer ya
Salla baci sen smdiki zaman a bak seninki senle mi senle gerisi bosHic sorma kiz yakalandı demekki orofilimize bakıyor diger eski sevgilisi de engellemis kafayi benimkiyle bozmuslar
Yani aynen:)yok dayanıcam da açmıyım ya gözükmiyim iyice merak etsin
Evet benimkinin de bölük astsubay'ı söylediği için inandırıcı geldi. İnşallah düşer şu askerlik Allah hepimizin yüzüne baksın ve askerlerimize kavuşmayı nasip etsin. Çok umutlandım bennnnEvet canım ona da komutanı demiş zaten acemilik ilk gittiğinden beri böyle birşeyler dönüyormuş konuşuyormuş ayrıca askerliğin 12 aya düştüğü yıl 2 3 yıla 9 aya düşecek demişlerdi aradan 3 yıl geçti bu gibi durumlardan da çok umutlandırdı beni inşallah düşer rabbim inşallah :)
eminim tabiiki canım ama işte ahhh ulanYok canım ne bela olacak ateş olsa düştüğü yeri yakarSevginden sevildiğinden eminsen hiç sorun etmeye değmez gerçekten..
Kuzum benimki arama dedi öyle ağır konustular ki atakana askere gidince arayınca açmayız falan gibi madem öyle bizde aramayız dedik beni kıskanıyor annesi nasıl sınır oldum anlatamam annemde ara diyor ama onun araması lazım ben ameliyat oldum geçmiş olsuna geldi Bi daha aramadı nasılsın iyi misin demesi lazim onun ayağı incildi 40 kere aradım ben nerdeyse nasıl sınır oldum destek olacaklarına köstek oluyorlar resmen yaHadi ya kız blmyrdm ben bu olayları ayırmaya niye kalkms ki? Moral ver sevdcgne sende sıkma canını kuzum ama gene görevini yap ara hal hatır sor seninki de ister enazndn sevmesen dahi snradn yüzüne vurmasın annesi
Bence onca askeri boşuna umutlandirmazlar ya doğruluk payı yüksek geliyor bana kesin düşer demiş mi canimEvet benimkinin de bölük astsubay'ı söylediği için inandırıcı geldi. İnşallah düşer şu askerlik Allah hepimizin yüzüne baksın ve askerlerimize kavuşmayı nasip etsin. Çok umutlandım bennnn
canım kuzeni benimkinin askerlik fotosunu paylaşmış kız yorum yapmış ya utanmadanSalla baci sen smdiki zaman a bak seninki senle mi senle gerisi bos
Canım hadi iyisiniz demiş nisan mayıs arası askerlik 9 ay'a düşecek demişBence onca askeri boşuna umutlandirmazlar ya doğruluk payı yüksek geliyor bana kesin düşer demiş mi canim
oku canım oku, Allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallah..
Allah gönlünüze göre versin canım
aynen öyle bebeğim atarsa kaç?
Hadi bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah ilaç gibi gelir valla 9 ay meselesi :)Canım hadi iyisiniz demiş nisan mayıs arası askerlik 9 ay'a düşecek demiş
Yaaaani bizim 7 ayımız falan kalıyor :)) Ne güzel olurHadi bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah ilaç gibi gelir valla 9 ay meselesi :)
Kacirirmiym kayy hadi inşallah kız biz baya muhabbetleri ilerlettik tez zamanda gelmelisin bence de, iyiyim hamdolsun şafak saymaya devam sen nasılsın bebeğimm?
kacırırmym kuzum gelırımnayy hadi inşallah kız biz baya muhabbetleri ilerlettik tez zamanda gelmelisin bence de, iyiyim hamdolsun şafak saymaya devam sen nasılsın bebeğimm?
hadı be utanmaz ne yazmıscanım kuzeni benimkinin askerlik fotosunu paylaşmış kız yorum yapmış ya utanmadan
yok canım benim önemli değil :) benim oraya gelmemi istiyor heralde bi şekilde ima ediyoTatlım geç geldim kusura bakma seviyorsa adım atacaktır üzme tatlı canını sen
Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin yazmıshadı be utanmaz ne yazmıs
kız ne hazırlığı ben kaçırdım olayıKızlaaaaaarrrr heyecan doruktaaaaaTüm hazırlıklarım tamam çok şükür.. Yatmadan iyi geceler diyim dedimmmmmm Öpüyorum hepinizi kızlaaaaaaarrrr, yarınnn güzel bi gün olucak allahın izniyleeeeeeee.. Kendinize iyi bakınnnnn
hayırlı teskereler olsun kuzum yaa geçecek Allahın izniylee311 kuzummm şafak karanlık
hadi hadi bekliyoruz valla tez zamandaKacirirmiym k
kacırırmym kuzum gelırımnaynen bende safak saymaya devm kuzum aynı ıyıym hamdolsun RABBIME :)
anladım balım ama bence kopruyu gecene kadar ayıya dayı demek lazım o yuzden ara sen buyugun netıcede o senden bekler hep ıllakı acar baktın acmıyor aramazsnKuzum benimki arama dedi öyle ağır konustular ki atakana askere gidince arayınca açmayız falan gibi madem öyle bizde aramayız dedik beni kıskanıyor annesi nasıl sınır oldum anlatamam annemde ara diyor ama onun araması lazım ben ameliyat oldum geçmiş olsuna geldi Bi daha aramadı nasılsın iyi misin demesi lazim onun ayağı incildi 40 kere aradım ben nerdeyse nasıl sınır oldum destek olacaklarına köstek oluyorlar resmen ya
gel sacını yolak sunun :) aa sınır oldumAllah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin yazmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?