evet canım bilerek kabul ettim tanıyamadım dedim engelledş sonra beni. belliki yanlışlıkla eklemiş kuzeninin attığı fotografına da yorum yapmışNasıl yani canım eski sevgilisi seni mi ekledi?
ne demişşşevet canım bilerek kabul ettim tanıyamadım dedim engelledş sonra beni. belliki yanlışlıkla eklemiş kuzeninin attığı fotografına da yorum yapmış
Seni eklemesi ne alaka ne cesaret? Aranızı bozmak için yapıyor belli ki boşver kafana bile takmaya değmezevet canım bilerek kabul ettim tanıyamadım dedim engelledş sonra beni. belliki yanlışlıkla eklemiş kuzeninin attığı fotografına da yorum yapmış
ayy hadi inşallah kız biz baya muhabbetleri ilerlettik tez zamanda gelmelisin bence de, iyiyim hamdolsun şafak saymaya devam sen nasılsın bebeğimm?Balım benim az kaldı gelmeme yaniniza :) nasılsın şekerim
ah kuzum.. biz ne dersek diyelim sen çok şartlandırmışsın kendini.. Allah yardımcınız olsun çabucak düzelirsiniz inşallah.o hep bana destek olan ilgi biriydi bu aralar çok bunalımda benden buldu hepsinişaşırdım kaldım çok seviyorum yalvarsa pişman olsa bende yumuşardım eski halimize dönerdik ben böyle düşünmüştüm .. çok mutluyduk şimdi çok mutsusuz kocaman bi boşluktayım sanki
Hosgeldin canicanımgözün aydin :))hohoho ben geldim kızçeler.... :) şafak atarsa 6 haftaya evde kahvaltıı
ah kuzum.. biz ne dersek diyelim sen çok şartlandırmışsın kendini.. Allah yardımcınız olsun çabucak düzelirsiniz inşallah.
napiim canım bende oturuyorum evlere bakıyorum :)canlar naptınız bakalım? ben kayınvalidemlerden geldim şimdi
Allah'a şükür iyi kuzummm şafak saymaya devam :))canlar naptınız bakalım? ben kayınvalidemlerden geldim şimdi
Sağol kuzumcugum darısı sana :)Hosgeldin canicanımgözün aydin :))
hemen engellediğine göre yanlışlıkla eklemiş napayım ben şimdi çok sinirlendim ya yorum yapmış bideSeni eklemesi ne alaka ne cesaret? Aranızı bozmak için yapıyor belli ki boşver kafana bile takmaya değmez
allah bitirmeyi nasip etsin gibi bişey yazmışne demişşşböyle birşey olamaz kuzeni benim sevdiceğimin resmini koyuyo altınada eski sevgilisi yorum yapıyo .. ben o kızın canını okurdum
amin canım ya ay çok sinirliyimSağol kuzumcugum darısı sana :)
Bence polemiğe girmeye bile değmez niyeti belli canım havlar havlar susar çekemiyo bellikihemen engellediğine göre yanlışlıkla eklemiş napayım ben şimdi çok sinirlendim ya yorum yapmış bide
bellikiii sizin aranızı bozmaya çalışıyorr takma şunuu ... eğer bişi daha yaparsa birazda alttan laf sok yani. askerinede söyleme bunu benceallah bitirmeyi nasip etsin gibi bişey yazmış
şimdi okudum da.. ah bu eski sevgililer yahu ne diye burnunzu sokarsınız ki. benimki de gokhanın kuzenleryle konuşur oyle önceden cok takardım artık seyımde değil afedersin seviyiorum seviliyorum cok sukur.. :) görmemezlikten gel salla bebegm.amin canım ya ay çok sinirliyim
Canım senin adına çok sevindim sevdiceğine kavuşuyosun :)) Çok mutlu olursunuz inşallahSağol kuzumcugum darısı sana :)
amin canım ya ay çok sinirliyim
şimdi okudum da.. ah bu eski sevgililer yahu ne diye burnunzu sokarsınız ki. benimki de gokhanın kuzenleryle konuşur oyle önceden cok takardım artık seyımde değil afedersin seviyiorum seviliyorum cok sukur.. :) görmemezlikten gel salla bebegm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?