2014 Yarenleri! :)

evet canım bilerek kabul ettim tanıyamadım dedim engelledş sonra beni. belliki yanlışlıkla eklemiş kuzeninin attığı fotografına da yorum yapmış
ne demişşş böyle birşey olamaz kuzeni benim sevdiceğimin resmini koyuyo altınada eski sevgilisi yorum yapıyo .. ben o kızın canını okurdum

evet canım bilerek kabul ettim tanıyamadım dedim engelledş sonra beni. belliki yanlışlıkla eklemiş kuzeninin attığı fotografına da yorum yapmış
Seni eklemesi ne alaka ne cesaret? Aranızı bozmak için yapıyor belli ki boşver kafana bile takmaya değmez

ah kuzum.. biz ne dersek diyelim sen çok şartlandırmışsın kendini.. Allah yardımcınız olsun çabucak düzelirsiniz inşallah.

ah kuzum.. biz ne dersek diyelim sen çok şartlandırmışsın kendini.. Allah yardımcınız olsun çabucak düzelirsiniz inşallah.

şartlandırmada değil canım benim yürek bu Aminnn tatlımm aminn bu akşam bi kur'an okuyım ... hatta biraz gelişmeler oldu ne yapıyımda çabuk döner diye düşünüpduruyorum yaptıkça batmaktan da korkuyorum

amin canım ya ay çok sinirliyim
şimdi okudum da.. ah bu eski sevgililer yahu ne diye burnunzu sokarsınız ki. benimki de gokhanın kuzenleryle konuşur oyle önceden cok takardım artık seyımde değil afedersin seviyiorum seviliyorum cok sukur.. :) görmemezlikten gel salla bebegm.

Canım gözünaydın :)
vay bee ne zaman bitti askerlik diyebiliyor musun moral ver bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…