- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Benimde öylee :) dualarımızı eksik etmeyelim kuzum :)Yaaaani bizim 7 ayımız falan kalıyor :)) Ne güzel olur
ay ben nasıl sinirliyim anlatamamgel sacını yolak sunun :) aa sınır oldum
Kız bi kaç kere öyle aradım da küçük oğluna verdi annem yok dedi arkadan sesi geliyordu kapmaya çalışıyor anlamadım yanındayken gelinim gelinim yanında değilken böyle çözemedimanladım balım ama bence kopruyu gecene kadar ayıya dayı demek lazım o yuzden ara sen buyugun netıcede o senden bekler hep ıllakı acar baktın acmıyor aramazsn
Aynennn kuzum :) :)Benimde öylee :) dualarımızı eksik etmeyelim kuzum :)
Özelden attığını uygula sen :)yok canım benim önemli değil :) benim oraya gelmemi istiyor heralde bi şekilde ima ediyoşimdilik ses çıkmıyo ondan bakalım o bide şöyle düşünüyo sanırım ben hep adım attım o bana atmadı flan oysaki yanılıyor yanlış atıyor adımı
Su gibi akar gider inşallah su karanlık günler güneş doğsun artiik :)))Aynennn kuzum :) :)
ay balım benım yaaaa sevındm adına cooook vallaha :) ayy hadı hayırlısı gozun aydın smdıden kuzum benmKızlaaaaaarrrr heyecan doruktaaaaaTüm hazırlıklarım tamam çok şükür.. Yatmadan iyi geceler diyim dedimmmmmm Öpüyorum hepinizi kızlaaaaaaarrrr, yarınnn güzel bi gün olucak allahın izniyleeeeeeee.. Kendinize iyi bakınnnnn
AMIN tatlım kuzum safak kactı senın kz safak tablosu yapmıoz artk haakız ne hazırlığı ben kaçırdım olayı
hayırlı teskereler olsun kuzum yaa geçecek Allahın izniylee
hadi hadi bekliyoruz valla tez zamandahep öyle bebeğiim çok şükür halimize
utanmaz kız bylelerını alacan sacını basını yolacan yedırecenay ben nasıl sinirliyim anlatamam
Canıım şu yaz'ı bi atlatsak şafak falan kalmayacak :))Su gibi akar gider inşallah su karanlık günler güneş doğsun artiik :)))
ne demek tatlım hep burdayz bz onceden gelmedıgın hataah siz olmasanız ben hiç yapamazdım kızlaar
hayret bişey ya deli oldum valla elime verseler mahvederim şuanutanmaz kız bylelerını alacan sacını basını yolacan yedırecen
9 ayada düştü mu bu yıl sonu burada olacaklar rabbimin izniyle heyecan bastı nedense :)))Canıım şu yaz'ı bi atlatsak şafak falan kalmayacak :))
sınırlenme canım benım yaaa gercı sınırlenmemek elde degılhayret bişey ya deli oldum valla elime verseler mahvederim şuan
aynen canım yasınırlenme canım benım yaaa gercı sınırlenmemek elde degıl
Valla canım yaa doğru söylüyosunne demek tatlım hep burdayz bz onceden gelmedıgın hata
içimizemi doğdu nee :)))9 ayada düştü mu bu yıl sonu burada olacaklar rabbimin izniyle heyecan bastı nedense :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?