anım çok sinir oldum ya eklemiş beni bide Allahım nasıl yüzsüzlük bu kaç yyıldır ben varım neyin kafası yani anlamıyorum kuzenide maşallah bütün eski sevgilileriyle kankaşimdi okudum da.. ah bu eski sevgililer yahu ne diye burnunzu sokarsınız ki. benimki de gokhanın kuzenleryle konuşur oyle önceden cok takardım artık seyımde değil afedersin seviyiorum seviliyorum cok sukur.. :) görmemezlikten gel salla bebegm.
,Bence polemiğe girmeye bile değmez niyeti belli canım havlar havlar susar çekemiyo belliki
bi kurtulamadık şunlardan yabellikiii sizin aranızı bozmaya çalışıyorr takma şunuu ... eğer bişi daha yaparsa birazda alttan laf sok yani. askerinede söyleme bunu bence
yazamam bebeğim ya sidik yarıştırırı gibi ay bu nasıl yüzsüzlük yaKuzum ne sinirleniyosun ya sende yorum yap tüm kalbimle bekliyorum aşkımm seni yaz ne takıyosun o şahsiyeti yaz içinden geleni kuzum relaxx
Sağol canım :) hala inanamıyorum dile kolay 365 gün şaka gibi geldi geçti :) darısı tüm bekleyenlere inşallah sabredin vazgeçmeyin..Canım senin adına çok sevindim sevdiceğine kavuşuyosun :)) Çok mutlu olursunuz inşallah
Tatlım sen ne sinirleniyosun ki? Erkek arkadaşının sana olan sevgisinden eminsen bunları kafaya bile takmaya değmezanım çok sinir oldum ya eklemiş beni bide Allahım nasıl yüzsüzlük bu kaç yyıldır ben varım neyin kafası yani anlamıyorum kuzenide maşallah bütün eski sevgilileriyle kanka
,
canım çok sinir oldum ya of
bi kurtulamadık şunlardan ya
o da ayrı midsizlik canım .. bosveer dediğim gibi sen sevdiğini seviyorsun o da seni. Onun ki olsa olsa kuyruk acısı oluranım çok sinir oldum ya eklemiş beni bide Allahım nasıl yüzsüzlük bu kaç yyıldır ben varım neyin kafası yani anlamıyorum kuzenide maşallah bütün eski sevgilileriyle kanka
,
canım çok sinir oldum ya of
bi kurtulamadık şunlardan ya
Allahım inşallah hepimize o günü gösterir ya :) Ne güzel bi duygu canım ya çok sevindimSağol canım :) hala inanamıyorum dile kolay 365 gün şaka gibi geldi geçti :) darısı tüm bekleyenlere inşallah sabredin vazgeçmeyin..
oku canım oku, Allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallah..şartlandırmada değil canım benim yürek buAminnn tatlımm aminn bu akşam bi kur'an okuyım ... hatta biraz gelişmeler oldu ne yapıyımda çabuk döner diye düşünüpduruyorum yaptıkça batmaktan da korkuyorum
Allah gönlünüze göre versin canımnapiim canım bende oturuyorum evlere bakıyorum :)
aynen öyle bebeğim atarsa kaç?Allah'a şükür iyi kuzummm şafak saymaya devam :))
sağol bebeğim..oku canım oku, Allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallah..
Allah gönlünüze göre versin canım
aynen öyle bebeğim atarsa kaç?
hangi hakla yapar ya o yorumu ben anlamıyorum ya hayatta yapamam ben böyle bişeyTatlım sen ne sinirleniyosun ki? Erkek arkadaşının sana olan sevgisinden eminsen bunları kafaya bile takmaya değmez
doğru söylüyosun canım ama o kadar sinirliyim ki şuan ya ulaşır mesaj falan atarsao da ayrı midsizlik canım .. bosveer dediğim gibi sen sevdiğini seviyorsun o da seni. Onun ki olsa olsa kuyruk acısı olur
Icimizden gelenler temiz tatlım hepimiz herşeyin en güzelini layigiz INŞALLAH en önde sen gidersin balım öyle deme kz bi bakmssn evlenme teklifi alyorsun yakın zamanda :) ALLAHIM o günlerde sana hepmze nasip eglesin balım bnm aynen ya ama söz evlendgmzde resmlerimizi atalım video cekildgnde onlarida paylaşırız süper olur tatlım :)) gönül ister hepimiz birbirimizn dugununde bulunalm ya süper olurdu varya:)oo hele anonimimi varyaaa ufff :) sevmem mi kuzumuu cok seviyorum cokk
canim valla duygulandirdin beni, sizin gonlunuz okadar guzel ki asil siz hak ediyosunuz herseyin en guzelini canlarim benimmmm :) ilk once benim gitmem zor kusum bizim daha cok yolumuz var, ben sira mi savdim :) bakalim ilk kim gidecek bizden kiz simdi dusununce ne guzel olur hepinizin dugunlerini gormek konusmak :)
Ne zaman demiş kuzum :OKızlar benimkinin bölük astsubay'ı askerlik 9 ay'a düşecek demiş umutlandım yaa keşke düşse
hangi hakla yapar ya o yorumu ben anlamıyorum ya hayatta yapamam ben böyle bişey
doğru söylüyosun canım ama o kadar sinirliyim ki şuan ya ulaşır mesaj falan atarsa
Tatlım geç geldim kusura bakma seviyorsa adım atacaktır üzme tatlı canını senbeni aradı şimdi dediki mesaj yazdıklarını duymak istiyorum ,bende yazdıklarımı duymak istiyosun öyle illa duyman gerekicek bide öylemi dedim evet ya göremiyorum da bide sesinden duyuyım dedim bende Allah emanet ol yolun açık olsun dedim sağol sağoll sağoll dedi ben mesaj atsamda arasamda bana cevap verme dedi benden çok uzak dur çok uzak dedi iyi geceler dedim sağol sanada dedi kapadık sanırım pişman olup benim ona yalvarmamı bekledi birşeyler ima edermiş gibi konuştu çünkü
Kuzummm bugün demiş. Senin askerin de sana öyle bişey demişti sanırım. Doğruluk payı yüksek diye düşünüyorum inşallah düşer yaNe zaman demiş kuzum :O
yazamam bebeğim ya sidik yarıştırırı gibi ay bu nasıl yüzsüzlük ya
canım iki eski sevgiliside bela oldu ya bu ne anlamadım ki ya gerginim halaKarakter meselesi sen yapmazsın ama böyle basit bünyeli insanlar yapar. Bence kuyruk acısı olan o çünkü sevgilin seni seviyor oda kendine yediremiyor. O yüzden hiç üzme kendini
Hadi ya kız blmyrdm ben bu olayları ayırmaya niye kalkms ki? Moral ver sevdcgne sende sıkma canını kuzum ama gene görevini yap ara hal hatır sor seninki de ister enazndn sevmesen dahi snradn yüzüne vurmasın annesiKuzum atakanin annesinden bahsetmiştim dağıtım izninine geldiğinde bizi ayırmaya çalıştığını falan söylemiştim bende tepki aldım atakan askere gittiğinden beri aramadım dün gece atakanin annesi arama is morali bozuldu demiştim ya sana fatmanur bizi arayıp sormuyor diye laf söylemiş delirdim ya hem beni sevdiğim adamdan ayırmaya çalış hemde sen aramazken ben arayayım çocuğun moralini alt üst etmişler ya
Kız çatlak biz ne konuştuk bekliyemedn mi gelmesini sormak için catladn dayanamadn tabi:) kızım beklenen gelmesin o yüz yüze konuşun anlatr smdi uzaktan olmaz byleİyi akşamlar beybiiilerr Anca girmeye firsatim oldu. Sevdicek aradı tabii ben soğuk konuştum noldu sakin sakin konuşuyorsun dedi minibusteyim dedim. Birazcık konuştuk gene tribe girdi kapatmam lazım vs vs tabii ben kapattirmadim gecen ki rüya olayını sordum rüya ışte dedi ama hala sesi bir garip sordukca da bagirdi belliydi bir halt oldugu. Haftasonu Çarşıya cikarsam netten rahat rahat konuşuruz dedi ben tabii Meraktan catladim catlicam
usteledim eskiden yaptigin şeyler dedi yok ışte yapma dediklerini yapmam gitme dediginde gitmem göz kalemi sürme diyordu geçenlerde sürdn mu diye srmustu bende arada diyince patladı tabii
bugünde gene aynı mevzuyu acti yok ışte başka şeylerde varmış ama şimdi konusamiyormus
sonra kapatmam lazım didi ben seni seviyorum dedim o demedi
anlayan varsa gene beri gelsin bacuuular
canım her yerde fotoğrafımız var zaten ama yüzsüzlük karaktersizlik işte böyle olunca bişey yapılmıyor çok sinirliyimne takıyosun kuzum o seninn :)
vala bende bişilerden kıl olmuştum geçen ve sevgililer gününde duvarında söz paylaştım arkadaşları falan beğendi izne gelince de o
arada bi kendini göstermek gerek kuzucum yap öyle şeyler
Yok canım ne bela olacak ateş olsa düştüğü yeri yakarcanım iki eski sevgiliside bela oldu ya bu ne anlamadım ki ya gerginim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?