hayırlısı INSALLAH balım gonul ıster burdakı arkadaslarmn hepsının dugunune gıtmeyı :)belki düğüne gelirirz hayat sürprizlerle dolu canım
Unutuldum dedimfatmişkooo
aa ayp edyon yazdm sana ben smdı unuturmym:)Unuttun beni
kız yazdm yazsam unuturmuyum aaa :)Unutuldum dedim(((
Öyle tabi tatlım :) gün gelecek düğüne gün sayicaz :)
Tamam tamam :)))) napıyorsun fistigim :)kız yazdm yazsam unuturmuyum aaa :)
süt içyorum dızı ızlıyorm kuzum gel buyur :)Tamam tamam :)))) napıyorsun fistigim :)
hayırlısı INSALLAH balım gonul ıster burdakı arkadaslarmn hepsının dugunune gıtmeyı :)
O günüde burda sayıcam rabbım izin versın :))aynen canım tatlı telaş başlıycakbizde şahid olmak isteriz bunlara tabi canım
senın zamanın dha cok var kız yasın kucuk 18 :))İnşallah canım nasip olursa neden olmasın
Ne iyi olurdu kuzum sıkıldım evde kaç gundur dışarı doğru durust çıkmıyorum ay :)süt içyorum dızı ızlıyorm kuzum gel buyur :)
ay bende oyle ya ısten eve evnde ıse hıc sosyal hayatım yokNe iyi olurdu kuzum sıkıldım evde kaç gundur dışarı doğru durust çıkmıyorum ay :)
yok kız benimki değil sizin düğünlere :))) bende biliyorum erken olduğunu heraldeesenın zamanın dha cok var kız yasın kucuk 18 :))
Onsuz çekilmiyor ki kuzum bi sevgili gördüm mü öldüresim geliyoray bende oyle ya ısten eve evnde ıse hıc sosyal hayatım yok
hayırlısıyla canım benimO günüde burda sayıcam rabbım izin versın :))
Ben rabbim kısmet ederse seneye yazın gidiyorum baba evindenyok kız benimki değil sizin düğünlere :))) bende biliyorum erken olduğunu heraldee
hadı be ne demıs tam anlat ben kacırdım kızOnsuz çekilmiyor ki kuzum bi sevgili gördüm mü öldüresim geliyorAma aya düşecek gibi yelizin askerine de astsubayı demiş nisan mayıs gibi düşecek diye
belkı de bellı olmaz sen bzdn once de gıdersnyok kız benimki değil sizin düğünlere :))) bende biliyorum erken olduğunu heraldee
hadi yine iyisiniz nisan mayıs gibi 9 aya düşüyor demiş :))) Ne sevindim ne sevindim :)hadı be ne demıs tam anlat ben kacırdım kız
ama sevdiğinle evleniceksin bi ömürr.... her sabah her gece onu görüceksin çok kutsal birşey çok.. tabi baba evindende ayrılmak zor ablamı evden çıkarırken bende baya üzülmüştüm annem zor toparlanmıştıBen rabbim kısmet ederse seneye yazın gidiyorum baba evinden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?