ay cıddımısın ama daha tayıp konusma yapmadı ne bılyorlar bosuna sevndrmesınler bızıhadi yine iyisiniz nisan mayıs gibi 9 aya düşüyor demiş :))) Ne sevindim ne sevindim :)
Hayırlısı be kuzum rabbim o gunlerı göstersinde Allah'ın emri evlilik olacak elbet :)ama sevdiğinle evleniceksin bi ömürr.... her sabah her gece onu görüceksin çok kutsal birşey çok.. tabi baba evindende ayrılmak zor ablamı evden çıkarırken bende baya üzülmüştüm annem zor toparlanmıştı
yok canım ya üni bitmeden elime işi almadan bizimkiler pek beni vermez gibi :))))))belkı de bellı olmaz sen bzdn once de gıdersnkısmet hersey
Hiç bilmiyorum valla astsubay demiş benımkınede komutan demiştiay cıddımısın ama daha tayıp konusma yapmadı ne bılyorlar bosuna sevndrmesınler bızı
tayyip sevindir bu sefer bizi ya bi düşerse tamamdır tayyip gözüme girer o zaman işte :))))ay cıddımısın ama daha tayıp konusma yapmadı ne bılyorlar bosuna sevndrmesınler bızı
akim.e ye başvuru yaptın mı canım sentayyip sevindir bu sefer bizi ya bi düşerse tamamdır tayyip gözüme girer o zaman işte :))))
elbette olacak canım bi koşturmaca olcak tatlı telaşlar hepsini atlatırsınız canım benim :)Hayırlısı be kuzum rabbim o gunlerı göstersinde Allah'ın emri evlilik olacak elbet :)
ay hadı INSALLAH ya of cok umıtlıyım ben bunatayyip sevindir bu sefer bizi ya bi düşerse tamamdır tayyip gözüme girer o zaman işte :))))
yok yapamadım canım bi zaman ayırıcamda ona canım bide detay yazıyor ben bilgilerimi vericem de askerliğin 9 aya kadar düşmesini istiyorum gibisine birşeymı yazıcaz orda duraksadımakim.e ye başvuru yaptın mı canım sen
bende ümitlendim artık olmazsada çok üzülürüm yaniiiay hadı INSALLAH ya of cok umıtlıyım ben buna
Sen girdiğinde haber ver ben detaylı anlatırım sana :)yok yapamadım canım bi zaman ayırıcamda ona canım bide detay yazıyor ben bilgilerimi vericem de askerliğin 9 aya kadar düşmesini istiyorum gibisine birşeymı yazıcaz orda duraksadım
tamam canım yarın onu hallederizSen girdiğinde haber ver ben detaylı anlatırım sana :)
INSALLAH dogrudur smdı sıyasete baktmda mayısta bse acıklanacak bı paket sylemıyorlar ısde dahaHiç bilmiyorum valla astsubay demiş benımkınede komutan demişti
Hayırlısı olsun tatlımyok canım ya üni bitmeden elime işi almadan bizimkiler pek beni vermez gibi :))))))
tamam canım yarın onu hallederiz
INSALLAH dogrudur smdı sıyasete baktmda mayısta bse acıklanacak bı paket sylemıyorlar ısde daha
aynen bende cok uzlurumbende ümitlendim artık olmazsada çok üzülürüm yaniii
üff heycan yaptm neyı halledeceksnz kız sız yarın gunesleTamam canım :)
Canım anıden olur böyle seyler turkıyede bılıyorsun
aynen canım annemide çok özledimHayırlısı olsun tatlım
Şu akim.e ' ye başvurmayı kız yaptıkla senleüff heycan yaptm neyı halledeceksnz kız sız yarın gunesle
he ya yapsn basvuru kaybedecek bseyımız yok ınsallah okurlarŞu akim.e ' ye başvurmayı kız yaptıkla senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?