kız dua edelimde olsun bu kadar ümitlendikten sonra vallaaynen bende cok uzlurum
annen nerde kı cnmaynen canım annemide çok özledim
yapıcam canım yapıcam bi faydam olur belki :)))))he ya yapsn basvuru kaybedecek bseyımız yok ınsallah okurlar
Okurlar okurlar :) Heyecan bastı damlaaaaaahe ya yapsn basvuru kaybedecek bseyımız yok ınsallah okurlar
aynen ben dua edyorum vallaha :) edelım hep bırlıktekız dua edelimde olsun bu kadar ümitlendikten sonra valla
hadı INSALLAH :))))yapıcam canım yapıcam bi faydam olur belki :)))))
onun olduğu ilçede canım 1 buçuk saat var aramızdaannen nerde kı cnm
nerden bılyon kız hadı okumazlarsaOkurlar okurlar :) Heyecan bastı damlaaaaaa
sen baska yerde okuyorsn herlde ondn uzaksn dmı yanls anlamadgma gore. haftasonları gıt gel kuzum sende hasret gıder annecıgınle:)onun olduğu ilçede canım 1 buçuk saat var aramızda1,5 haftadır göremiyorum geçen geldiğindede hiç doyamadım anneme
Az var de bi kerenerden bılyon kız hadı okumazlarsabosa smdıden heycan yapma daha mayısta acıklarlar ohoo cok var mayısa :)
ben bu akşam bide kur'an okuycam dua ederimde bol bol gönül rahatlığıyla .. :))aynen ben dua edyorum vallaha :) edelım hep bırlıkte
sen baska yerde okuyorsn herlde ondn uzaksn dmı yanls anlamadgma gore. haftasonları gıt gel kuzum sende hasret gıder annecıgınle:)
ALLAH kabul etsın tatlımben bu akşam bide kur'an okuycam dua ederimde bol bol gönül rahatlığıyla .. :))
amin canım benim amin..ALLAH kabul etsın tatlım
ne kadar guzel bse nenen denen yanında ALLAH basından eksık etmesın kuzum hıcbırını :)aynen canım ben ilde okuyorum babannem ve dedem var yanımda benim okumam için geldiler buraya ta köyden 4 yıl önce :) haftasonları dersaneye gidiyodum anneciğimi göremiyodumbu hafta sonu gelcek benim annem beni sınava götürcek destek olucakda
hahahaAz var de bi kereHani az vardı yaaaaaaaaaaa (
200'lere 26 gün kaldı baakhahahaaz degıl cnm bıraz cok :)
Dost acı söyler söyle damlam söyle :))))))))))D: 26 da cok kız
etmesin canım biraz başımın etini yiyorlar ama sabrettiler bana :)))) zorlukları olsada bi yandanda güzel tabine kadar guzel bse nenen denen yanında ALLAH basından eksık etmesın kuzum hıcbırını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?