2014 Yarenleri! :)

onun olduğu ilçede canım 1 buçuk saat var aramızda 1,5 haftadır göremiyorum geçen geldiğindede hiç doyamadım anneme
sen baska yerde okuyorsn herlde ondn uzaksn dmı yanls anlamadgma gore. haftasonları gıt gel kuzum sende hasret gıder annecıgınle:)

sen baska yerde okuyorsn herlde ondn uzaksn dmı yanls anlamadgma gore. haftasonları gıt gel kuzum sende hasret gıder annecıgınle:)

aynen canım ben ilde okuyorum babannem ve dedem var yanımda benim okumam için geldiler buraya ta köyden 4 yıl önce :) haftasonları dersaneye gidiyodum anneciğimi göremiyodum bu hafta sonu gelcek benim annem beni sınava götürcek destek olucakda

ne kadar guzel bse nenen denen yanında ALLAH basından eksık etmesın kuzum hıcbırını :)

ne kadar guzel bse nenen denen yanında ALLAH basından eksık etmesın kuzum hıcbırını :)
etmesin canım biraz başımın etini yiyorlar ama sabrettiler bana :)))) zorlukları olsada bi yandanda güzel tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…