:))))))) ah canım naptın sen damlaa kızın üstüne gittikçe gittinDost acı söyler söyle damlam söyle :))))))))))
saka kız :) bakım ne dıcen dıe dedm 26 bse kalmadı kuzum ya 2hafta sonra 200lerdesn :)Dost acı söyler söyle damlam söyle :))))))))))
saka yaptm kz bakım ne dıcek dıe :) baksana bnm halım ıc acıcımı 200lerdeym dha :)):))))))) ah canım naptın sen damlaa kızın üstüne gittikçe gittin
Az tabi kuzum askerim sağlıklı olsun ben sonsuza kadar beklerıım :)))))saka kız :) bakım ne dıcen dıe dedm 26 bse kalmadı kuzum ya 2hafta sonra 200lerdesn :)
aynen oyle cnm :)etmesin canım biraz başımın etini yiyorlar ama sabrettiler bana :)))) zorlukları olsada bi yandanda güzel tabi
aynen kuzum ya cok sukur RABBIME ıyı olsunlardaAz tabi kuzum askerim sağlıklı olsun ben sonsuza kadar beklerıım :)))))
Örnegın ben cuma gunu geldim yarın bir hafta olacak hangi ara geçti anlamadım :O :)aynen kuzum ya cok sukur RABBIME ıyı olsunlarda
ama işte annenin yeri çok farklı babada öyleaynen oyle cnm :)
tabıkıde oyle cnm anne baba degerı sevgısı olculemez hıc bı zaman ALLAH ım saglık uzun omur versın hepsıneama işte annenin yeri çok farklı babada öyle
tabıkıde kuzum mesela can dha dun gıbı gıttı 2hafta oldu :))Örnegın ben cuma gunu geldim yarın bir hafta olacak hangi ara geçti anlamadım :O :)
Evet atakan da dun gece bu saatlerde yola çıkmıştı :)tabıkıde kuzum mesela can dha dun gıbı gıttı 2hafta oldu :))
1 sene sonra babamda açık cezaevine çıkıcak daha iyi olucak onun içinde çok dua ediyorum annemde orda yalnız insan annesinin kucağını özlüyor saçlarını okşamasını özlüyortabıkıde oyle cnm anne baba degerı sevgısı olculemez hıc bı zaman ALLAH ım saglık uzun omur versın hepsıne
hemen gecıyor cok sukur balım bakma bız evham yapıyorz :)Evet atakan da dun gece bu saatlerde yola çıkmıştı :)
Bize zor geliyor tatlım o da her an düşündüğümüz için tabi :)hemen gecıyor cok sukur balım bakma bız evham yapıyorz :)
hadı yaa ALLAH kurtarsn cnm tez zamanda kavustursun cıksn baban. annen ıcınde uzulme sonucta hayatn soz konusu okumak zorundasn snra kavusacaksnz brbrnze1 sene sonra babamda açık cezaevine çıkıcak daha iyi olucak onun içinde çok dua ediyorum annemde orda yalnız insan annesinin kucağını özlüyor saçlarını okşamasını özlüyorçok isterdim hep onlarla olmayıı
aynen oyle dusunmesek gecer hemen meselaBize zor geliyor tatlım o da her an düşündüğümüz için tabi :)
O da imkansız bir sanıye gitmiyor kiaynen oyle dusunmesek gecer hemen mesela
hee vallaha ne yapalmO da imkansız bir sanıye gitmiyor ki
amin canım yaa hemde benim babam haksız yere girdi ah safım ah...hadı yaa ALLAH kurtarsn cnm tez zamanda kavustursun cıksn baban. annen ıcınde uzulme sonucta hayatn soz konusu okumak zorundasn snra kavusacaksnz brbrnze
Yapacak bir şey yokhee vallaha ne yapalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?