- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
Bes gun sonra gidiyor benimki
9 mayısta gidiyor canım
Bes gun sonra gidiyor benimki
9 mayısta gidiyor canım
Çok üzgünsünüzdür şuan ama emin olun alışıyorsunuz ona destek olun yeter ki üzüldüğünüzü belli etmeyin
Burda hep beraber atlatıcaz bu günleri
Ayyy Allah kavuştursun kızlar, az kalmış...
Insallah canim hayirlisiyla insallah gecer su bir sene. Sendemi gonderiyon.yoksa asker mi
çok iyi canım beklerken zamanın hemen geçecek allahın izni ile :)
Şimdiden hayırlı tezkereler kızlarr, Allah tez zamanda kavuştursunn
ne zaman gidecek sevdiceklerinizz :)
Sanırım tarihler iyice yaklaştı kızlar. Allah kavuştursun, şu son günleri iyi değerlendirin...
amiinn teşekkür ederiizz :) 7 Mayısta gidiyor benim sevdiğiimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annemmm canıımsınn çok sevindimm iyi eğlenceler seni özleyeceğiz ama burayı boşver sen yanındakine bak biz burda beklemedeyiz
ne oldu kiiii
üzerimde bi gerginlik aglamak istiyorum sevgilim gitmeden gerilmeye başladık ne yapıcam ben kendimi öyle yanlız hissediyorum ki tarifi yok
hımm, tam gitme öncesinde bunları hissediyor olman(ız) çok normal ama, sıkma kendini, ağlaa ağlayabildiğin kadar, rahatlarsın biraz..
ayrıcaaa, gittikten sonra hiç gerginlik kalmıycak aranızda, merak etme
ben telefonda aglayınca sesi yükseliyorne varmış neden aglıyormuşum vs gibi konuşmalar sanki zevk alıyorum aglamaktan oda ayrı bi durum sanki gidince ipler daha çok gerilecek gibime geliyo
canımmm ama ağladığını ona göstermeee
o senden daha fazla gergin çünkü şu an, ve sevdiği kişiyi böyle üzgün bir moda soktuğu için de kendi kendine içsel bir kızgınlık yaşıyordur.. bu yüzden senin ağladığını görmek duymak onu geriyordur
ben olsam mutlu olurum beni seviyor ki aglıyor diye düşünürum :) hiçte kızmam
ama işte erkek psikolojisi öyle çalışmıyorr
benimki de eğer seni arkamda ağlayarak bıraktığımı görseydim, direk firar ederdim askerden dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?