2014 Yarenleri! :)

annemmm canıımsınn çok sevindimm iyi eğlenceler seni özleyeceğiz ama burayı boşver sen yanındakine bak biz burda beklemedeyiz

Oyyy bebegim saol guzel dileklerin icin. Bi bakmissiniz sizde hemencik usta oluvermissiniz zaman geciyor canlarim ozlem alistiriyor bi sure sonra kendini.. siz yeter ki guclu olun. Burda herseylerimizi konusucaz mutluluklarimizi dertlerimizi hatta ceyizlerimizi iyi geceleer baldan tatlilariimm.

kızlar çok sıkıltım ya içim daralıyor

üzerimde bi gerginlik aglamak istiyorum sevgilim gitmeden gerilmeye başladık ne yapıcam ben kendimi öyle yanlız hissediyorum ki tarifi yok

hımm, tam gitme öncesinde bunları hissediyor olman(ız) çok normal ama, sıkma kendini, ağlaa ağlayabildiğin kadar, rahatlarsın biraz..

ayrıcaaa, gittikten sonra hiç gerginlik kalmıycak aranızda, merak etme

hımm, tam gitme öncesinde bunları hissediyor olman(ız) çok normal ama, sıkma kendini, ağlaa ağlayabildiğin kadar, rahatlarsın biraz..

ayrıcaaa, gittikten sonra hiç gerginlik kalmıycak aranızda, merak etme

ben telefonda aglayınca sesi yükseliyor ne varmış neden aglıyormuşum vs gibi konuşmalar sanki zevk alıyorum aglamaktan oda ayrı bi durum sanki gidince ipler daha çok gerilecek gibime geliyo

canımmm ama ağladığını ona göstermeee

o senden daha fazla gergin çünkü şu an, ve sevdiği kişiyi böyle üzgün bir moda soktuğu için de kendi kendine içsel bir kızgınlık yaşıyordur.. bu yüzden senin ağladığını görmek duymak onu geriyordur

ben olsam mutlu olurum beni seviyor ki aglıyor diye düşünürum :) hiçte kızmam

ben olsam mutlu olurum beni seviyor ki aglıyor diye düşünürum :) hiçte kızmam

ama işte erkek psikolojisi öyle çalışmıyorr

benimki de eğer seni arkamda ağlayarak bıraktığımı görseydim, direk firar ederdim askerden dedii

ama işte erkek psikolojisi öyle çalışmıyorr

benimki de eğer seni arkamda ağlayarak bıraktığımı görseydim, direk firar ederdim askerden dedii

dün bende aynı sözleri duydum sevgilimden nasıl aglamamayı başardın canım :) taktige ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…