2014 Yarenleri! :)

aynen bende senin gibi olucam herhalde pofuduk yaa :) o gidecek ben bi ağıt 12 ay habire aglarım artık

valla Allah sabrını veriyor heralde ya yalnızken ağlayabiliyorum yine ama onun yanında bir sakinlik bir rahatlık çöküyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilisi Burdur'a piyade giden var aramızda. Kızlar sevgilileriniz söylewyin sakın Ankara'ya şoför seçicez diyen konutanlara kanıp hemen atlamasınlarBenim nişanlım kandı Sivas'a hudut eğitimine gönderdiler, oranın eğitimide çok ağır ve 2 ay sürer acemiliği :2: 300 kişiyi bu şekilde kandırmışlar gözünü dört açsın sevgiliniz nişanlınız benden söylemesi aman dikkatt

canım seçmelerden önce neredeydi sevgilin burdur mu:)

200'lü rakamlara düştüüümmm Gerçi daha çookkk var ama olsun Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsal

Ahh ben sivasliyim nisanlimida sivasa gonderseler keşke:)

Ben ve nişanlımda Sivaslıyız ama memleketinden nefret etti yaa eğitimleri çok ağırmışş

Oh masaallaah tez zamanda kavusun. Bizim safak bugun basladi 365

Amin canıımm Sizde inşallah biran önce kavuşursunuz inan zaman çabuk geçiyorr

Evet canım Burdur'daydı. Ankara'ya şoför seçiyoruz deyip Sivas'a göndermişler

aaaa yuh yani neyse canım tşkler de acemi birliği kaç gün yaptı zorlandı mı görüşebildiniz mi:)

senin de mi yarın? uzun donem mi kisa mi nereye gidiyor

Nisanlim bu gece binicek otobuse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Nisanlim bu gece binicek otobuse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

canımmm Allah kavustursun biz de sabaha karsi cikiyoruz yola

canımmm Allah kavustursun biz de sabaha karsi cikiyoruz yola

amin canım rabbim hepimize askerlerine kavuşmayı nasip etsin ben gönderemedim askerimi ama kalbim aklım duam hep onunla..

nasılsınız canlarım? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.. Allah tez zmanda kavustrsun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…