2014 Yarenleri! :)

Çanakkale merkez Allah kavuştursun hepimizi🙏 bu arada meslekçiyse 1 ay değilse 2 aymış sanırım

Acemi birlik ne kadar sürüyor kızlar bilginiz var mı? Benim nişanlımda bugün gitti Benide alınsanıza aranıza

aramıza hoşgeldin canım 1 ay sürüyor diye bilirum askerlik düşünce o da düşmüşmüdür tam net bende bilmiyorum açıkçası sen nereye gönderdin askerini

yeni asker yarenlerrriii, hepinizi Allah kavuştursun, tez zamanda plakalara düşün inşalaahhh

Normalde 21 gün sürecekti 30 gün yaptı canımm.. Görüşüyorduk ilk başlarda ankesörlüden arıyorduu baktı yetişemedi hat aldı üst devrelerden telefon bulup arıyordu beni

anladım canım bakalım biz nasıl olucaz cuma gönderiyorum sevgilimi allah kısmet ederse

Kızlar benimde sevgilim bugün asker oldu çanakkale merkez 116. Jandarma er eğitim alayı.. Var mı acemiliğini burda yapacak olan asler yareni??

canım allah kavuştursun bende cuma göndericem sevgilimi burdura

Amiin tatlım inşallah :) güzel bi yere düşmüş inş dağıtımada guzel biyer çıkar. nerede oturuyosun uzun dönemmisiniz? :)
Canim sivastayim ben nisanlim Çanakkale Ezine de 16 saat var aramizda malesef uzun dönem gidecek sulus tarihi 5 mayis ya simdi uc gun gitmis mi oldu?
yeni asker yarenlerrriii, hepinizi Allah kavuştursun, tez zamanda plakalara düşün inşalaahhh
Aminnn inşaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nisanlim öğlen aradi ayy cok mutlu oldum su an da belki arar diye bekliyorum ne zormuş beklemek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim öglen teslim olmadan önce aradi, bugün aramak icin firsat vereceklerini sanmiyorum.
Belki yarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…