- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
Nereye gitti benim sevgilimde bugün gitti
Çanakkale merkez Allah kavuştursun hepimizi🙏 bu arada meslekçiyse 1 ay değilse 2 aymış sanırım
Amin inşallah canım. o ne demek bilmiyorum ki :/
Askerde mesleğini yaparsa yani..
Amasya kısa dönem canım, seninki nerede ?
Benimkide dün gitti, şimdiden özledim. Allah sabır versin bizlere..
Teşekkürler arkadaşım amin...
Acemi birlik ne kadar sürüyor kızlar bilginiz var mı? Benim nişanlımda bugün gittiBenide alınsanıza aranıza
yeni asker yarenlerrriii, hepinizi Allah kavuştursun, tez zamanda plakalara düşün inşalaahhh
Yemin töreni ne zaman oluyor ki? Bende yemin töreninden sonra gideceğim yanına..
Normalde 21 gün sürecekti 30 gün yaptı canımm.. Görüşüyorduk ilk başlarda ankesörlüden arıyorduu baktı yetişemedi hat aldı üst devrelerden telefon bulup arıyordu beni
Kızlar benimde sevgilim bugün asker oldu çanakkale merkez 116. Jandarma er eğitim alayı.. Var mı acemiliğini burda yapacak olan asler yareni??
canım allah kavuştursun bende cuma göndericem sevgilimiburdura
Amin 🙏 Allah hepimizi kavuştursun inşaAllah.. Herkese hayırlı tezkereler..
amin inşallahçok zor öyle degil mi
Canim sivastayim ben nisanlim Çanakkale Ezine de 16 saat var aramizda malesef uzun dönem gidecek sulus tarihi 5 mayis ya simdi uc gun gitmis mi oldu?Amiin tatlım inşallah :) güzel bi yere düşmüş inş dağıtımada guzel biyer çıkar. nerede oturuyosun uzun dönemmisiniz? :)
Aminnn inşaallahyeni asker yarenlerrriii, hepinizi Allah kavuştursun, tez zamanda plakalara düşün inşalaahhh
Yemin törenine gidecek misin peki ? Ben o zamani iple cekiyorum simdiden..Benimki de Amasya'da, bugün teslim oldu.. Allah kavuştursun
Evet ama aradı şimdi çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?