nasılsınız canlarım? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.. Allah tez zmanda kavustrsun hepimizi
bildiğin gibi bebeğimm nasıl olayımm.. sabah yolculuk varr değilmi :26:amiinnn kuzumm amiiinnn :) ben orta şeker canım valla senden naber :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsınız canlarım? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.. Allah tez zmanda kavustrsun hepimizi
bildiğin gibi bebeğimm nasıl olayımm.. sabah yolculuk varr değilmi :26:
bakıyorum neşen yerindeeeaynen kuzummm benim :)
ilk 1-2 gun zor olurr ama alışıyosun be canım bizim 2 ayımız geçmiş bile çok şaşırdık bugün , benim ki dağıtıma geldi deAmin canim hepimizi inşaallah
Nadil olduğumu hic bilmiyorum aksama kadar ağladım şu an çok tepkisizim
ilk 1-2 gun zor olurr ama alışıyosun be canım bizim 2 ayımız geçmiş bile çok şaşırdık bugün , benim ki dağıtıma geldi degörürsün bakk hmencecik geçicek günlerr.. nereye düştü acemiliği tatlım
Çanakkale Ezine ilçesi cnm ayy ne guzel darisi basimiza:))
bakıyorum neşen yerindeee
gittiii benim askerimmmmmm bugünAllah tez zamanda kavuştursun hepimiziiiiiiiiiiiii
Normalde 21 gün sürecekti 30 gün yaptı canımm.. Görüşüyorduk ilk başlarda ankesörlüden arıyorduu baktı yetişemedi hat aldı üst devrelerden telefon bulup arıyordu beniaaaa yuh yani neyse canım tşkler de acemi birliği kaç gün yaptı zorlandı mı görüşebildiniz mi:)
Amasya kısa dönem canım, seninki nerede ?senin de mi yarın? uzun donem mi kisa mi nereye gidiyor
Benimkide dün gitti, şimdiden özledim. Allah sabır versin bizlere..Nisanlim bu gece binicek otobuse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Teşekkürler arkadaşım amin...nasılsınız canlarım? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.. Allah tez zmanda kavustrsun hepimizi
amiinnn kuzumm amiiinnn :) ben orta şeker canım valla senden naber :)
iii olmaya çalışmaktayım canım siler nasılsınız sabah teslim oluyor bizimkide yemin töreni için şafak saymaktayım :)
Nereye gitti benim sevgilimde bugün gittiAcemi birlik ne kadar sürüyor kızlar bilginiz var mı? Benim nişanlımda bugün gittiBenide alınsanıza aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?