2014 Yarenleri! :)

nasılsınız canlarım? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.. Allah tez zmanda kavustrsun hepimizi

amiinnn kuzumm amiiinnn :) ben orta şeker canım valla senden naber :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasılsınız canlarım? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.. Allah tez zmanda kavustrsun hepimizi

Amin canim hepimizi inşaallah
Nadil olduğumu hic bilmiyorum aksama kadar ağladım şu an çok tepkisizim

Amin canim hepimizi inşaallah
Nadil olduğumu hic bilmiyorum aksama kadar ağladım şu an çok tepkisizim

ilk 1-2 gun zor olurr ama alışıyosun be canım bizim 2 ayımız geçmiş bile çok şaşırdık bugün , benim ki dağıtıma geldi de görürsün bakk hmencecik geçicek günlerr.. nereye düştü acemiliği tatlım

Çanakkale Ezine ilçesi cnm ayy ne guzel darisi basimiza:))

gittiii benim askerimmmmmm bugün Allah tez zamanda kavuştursun hepimiziiiiiiiiiiiii

aaaa yuh yani neyse canım tşkler de acemi birliği kaç gün yaptı zorlandı mı görüşebildiniz mi:)
Normalde 21 gün sürecekti 30 gün yaptı canımm.. Görüşüyorduk ilk başlarda ankesörlüden arıyorduu baktı yetişemedi hat aldı üst devrelerden telefon bulup arıyordu beni

senin de mi yarın? uzun donem mi kisa mi nereye gidiyor

Amasya kısa dönem canım, seninki nerede ?

Nisanlim bu gece binicek otobuse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Benimkide dün gitti, şimdiden özledim. Allah sabır versin bizlere..

Teşekkürler arkadaşım amin...

Acemi birlik 21 gün mü sürüyor arkadaşlar ?
Şimdiden yemin töreni için gün sayıyorum..

amiinnn kuzumm amiiinnn :) ben orta şeker canım valla senden naber :)

iii olmaya çalışmaktayım canım siler nasılsınız sabah teslim oluyor bizimkide yemin töreni için şafak saymaktayım :)

Kızlar benimde sevgilim bugün asker oldu çanakkale merkez 116. Jandarma er eğitim alayı.. Var mı acemiliğini burda yapacak olan asler yareni??

iii olmaya çalışmaktayım canım siler nasılsınız sabah teslim oluyor bizimkide yemin töreni için şafak saymaktayım :)

Yemin töreni ne zaman oluyor ki? Bende yemin töreninden sonra gideceğim yanına..

Acemi birlik ne kadar sürüyor kızlar bilginiz var mı? Benim nişanlımda bugün gitti Benide alınsanıza aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…