2014 Yarenleri! :)

aramıza hoşgeldin canım 1 ay sürüyor diye bilirum askerlik düşünce o da düşmüşmüdür tam net bende bilmiyorum açıkçası sen nereye gönderdin askerini

Hoşbuldum canım. Manisa'ya 3 hafta gibi bişeymiş galiba nişanlım aradı cok şükür. sen nereye gönderdn ki

Uzulmeyelm ya.. alisiriz heralde bilmiyorum

Benim sevgilimde bugün asker oldu bizim alışmamız önemli değil sevdiklerimiz rahat etsin canlarını sıkan birileri olmasın sağ salim dönsünlerde gerisi çokta mühim değil..

Benim sevgilimde bugün asker oldu bizim alışmamız önemli değil sevdiklerimiz rahat etsin canlarını sıkan birileri olmasın sağ salim dönsünlerde gerisi çokta mühim değil..

cok dogru demıssın canm. halımıze sukredelım daha dun 3 sehıdımız vardı ... sag salım donsunler.. Allah sabrını verır ınsallah

alısıcaz canm alısıcaz her gun bı adım yaklasıcaz kavusmaya canlarım zor ewet cok zor yasamayan bılmez ama gun gun ona kavscagmı bılmem benı rahatlatıyo sadece

bazılarına çok basit geliyor ya sinirlerim tepeme geliyor ne var gider gelir ne çok abarttın gibi şeyler duyuyorum gerçektende yaşamayan bilemez

bazılarına çok basit geliyor ya sinirlerim tepeme geliyor ne var gider gelir ne çok abarttın gibi şeyler duyuyorum gerçektende yaşamayan bilemez

evet katılıyorum sana yaşamayan anlayamaz bilemez.. çok şükür bizimde az kaldı artık Rabbim sabrını veriyo sen sadık sabırlı oldukça ve en önemlisi haber alabildiğin sürece çgeçiyorda özlem çoğalıyor... Allah tüm askerlerimizi evlerine sağ salim dönmesini nasip etsin

Bugune kadar bende öyle dusunuyodum ta ki bugun ilk defa onsuz olduğumu dusundum cok zor kötü rabbim sabir versin bogulcak gibiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim cok haklisin banada hep dyolar aman bi sene ne ki gibi..bizi bizden baskasi anlamaz canim ama biz bize yeteriz ya

aynen canım bir derdim varda konu açtım ne yorumlar okudum agzım açık kaldım yani millete ne rahat gelio bir sene nedir ki varmı allah aşkına ben bu adama yıllarımı verdim günde 10 kere konuşuyuz 100 kere msjlaşırız adamı çok seviyorum insanlarda alışırsın diyip duruyorlar arkadaş grubumda bi kız gülüyor bile sanki çok komik birşey varmış gibi

dayan canım bak çogu gitmiş azı kalmış 2 haneye düşmüşsünüz bundan güzeli varmı derin nefes al sağ sağlım dönecek dua edelim birbirimizede :26:

Bugune kadar bende öyle dusunuyodum ta ki bugun ilk defa onsuz olduğumu dusundum cok zor kötü rabbim sabir versin bogulcak gibiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
askere gitmeye aralıkta karar vermişti ortak kararrımızdı canım üzüldüm taa o zaman alıştım sanmıştım sonra ama baktımki hiççç alışmamış beynim saatler ilerledikce daha kötü oluyor nasıl göndericem onu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…