2014 Yarenleri! :)

görünce aglamak geldi içimden çok güzel olmuş ben ne yapıcam demeye başladım yeniden biliyormusun

oy canımm.. ilk giittiği gece çokk kotuydum gercekten bak alışıcaksın ama şu moddan çıkman lazım bak biz burdayızz biirbirimize destekolacağız inşallah zaman akıııp gidecekk.. facede eklimiydik bu arada canım seninle?

Yemin törenine gidecek misin peki ? Ben o zamani iple cekiyorum simdiden..
Amasya iyi yer diyorlar umarim öyledir. Allah iyi insanlarla karsilastirsin askerlerimizi..

Amiiin inşallah. Bi aksilik çıkmazsa gidicem yemin törenine. Zaten şimdiden özledim bile

iii olmaya çalışmaktayım canım siler nasılsınız sabah teslim oluyor bizimkide yemin töreni için şafak saymaktayım :)

teslim oldu canım dün.. 30 Mayıs bizim de yemin törenimiz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlarım şafak 365 ile bugün başladım.Allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve asil bir görev bizimkisi bunun için ne diyorumm..GEL TESKERE GEL TESKERE BİTSİN BU HASRET... :)

canlarım şafak 365 ile bugün başladım.Allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve asil bir görev bizimkisi bunun için ne diyorumm..GEL TESKERE GEL TESKERE BİTSİN BU HASRET... :)

allah kavuştursun canımm sağ salim dönsünler inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…