2014 Yarenleri! :)

sanırım 9 dan sonra arayamıyorlar

eveeet, yat iştimasından sonra aramaları pek mümkün olmaz kızlaaar, özellikle de acemiliklerinde, ustaya geçtiklerinde kurallar biraz daha esnekleşiyor

Arkadaşlar sevdiceğim bana bi paket hazırlayıp göndermiş çok heycanlıyım sabırsızlıkla beklemekteyim bu ptt kargoya sinir oldum bi getiremediler kargomu ya heycanımı sizinle paylaşmak istedim.

oooo ne güzeeell

Bes dk once teslim oldu benim ki ne zaman arar ki oooff yaaaa ooooffffff

seninki nerdeee?

ilk zamanları böyle olur canım sonra eğitimler filn başlayınca herşey düzene girer arıcağı saatler belli olur.. merak etmeyin aramadı diye kızlar ilk fırsatta arıcağı insan sizsiniz zatennn

çok şükür günde en az 3 defa arıyor bu kadar beklemiyordum acemilikte

askere gitmeden herkes konuşur zaten aaa bir hafta arayamz seni konuşamzsınız filan diye ama öyle olmuyor.benimkide çok sıklıkla arardı Allah'a şükür
şimdide öyleyiz, biraz karşıdakininde düşünceli olmasına bağlı galiba dimi

ohh ne güzeel

benimkisi de öyleydi, bi tek ilk bi iki gün çok sık arayamadı, koşturmaktan dolayı, sonra bi sabah, bi öğle yemeği molasında, bi de gece yatmadan aradı hep acemiliktee

şimdi zaten telefonumuz var, rahatız iyicee

o zmn düşünceli sevgililerimiz varr bizim daha telfn yok ama yakında olabilirrr

ayy evet evet hiçte öyle değilmiş gerçektenn.öyle tabii

Kızlar bende geldim aranıza ,
benim sevdiceğimde ağustosta gidiyor

aynen şimdii bide öyleyizz öğle yemeği akşam yemeği bide yatmadan inş bizimmmde telefonumuzz olur o zaman gerçekten cok iyi olur. senin adına cok sevindm canım darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…