2 gün oldu gideli canım teslim olmadan kargoya vermiş ara canım ara merak etme zaman bulamamıştır.
Bnmki telsm oldktan 1 saat snra ama ondn snrada teee 9 saat snra aramisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bes dk once teslim oldu benim kine zaman arar ki oooff yaaaa ooooffffff
Gec derkn canim bnm bildgm belli bi saatten sonra aramalari yasak oyle mi canm
sanırım 9 dan sonra arayamıyorlar
sanırım 9 dan sonra arayamıyorlar
Arkadaşlar sevdiceğim bana bi paket hazırlayıp göndermiş çok heycanlıyım sabırsızlıkla beklemekteyim bu ptt kargoya sinir oldum bi getiremediler kargomu ya heycanımı sizinle paylaşmak istedim.
Bes dk once teslim oldu benim kine zaman arar ki oooff yaaaa ooooffffff
ilk zamanları böyle olur canım sonra eğitimler filn başlayınca herşey düzene girer arıcağı saatler belli olur.. merak etmeyin aramadı diye kızlar ilk fırsatta arıcağı insan sizsiniz zatennn
çok şükür günde en az 3 defa arıyor bu kadar beklemiyordum acemilikte
askere gitmeden herkes konuşur zaten aaa bir hafta arayamz seni konuşamzsınız filan diye ama öyle olmuyor.benimkide çok sıklıkla arardı Allah'a şükür
şimdide öyleyiz, biraz karşıdakininde düşünceli olmasına bağlı galiba dimi
ohh ne güzeel
benimkisi de öyleydi, bi tek ilk bi iki gün çok sık arayamadı, koşturmaktan dolayı, sonra bi sabah, bi öğle yemeği molasında, bi de gece yatmadan aradı hep acemiliktee
şimdi zaten telefonumuz var, rahatız iyicee
eveeet, yat iştimasından sonra aramaları pek mümkün olmaz kızlaaar, özellikle de acemiliklerinde, ustaya geçtiklerinde kurallar biraz daha esnekleşiyor
oooo ne güzeeell
seninki nerdeee?
işlerini yoluna koysun ilk fırsatta arar bence nişanlm ilk gün arayabilmişti :) allah kavustursun canımm
askere gitmeden herkes konuşur zaten aaa bir hafta arayamz seni konuşamzsınız filan diye ama öyle olmuyor.benimkide çok sıklıkla arardı Allah'a şükür
şimdide öyleyiz, biraz karşıdakininde düşünceli olmasına bağlı galiba dimi
ayy evet evet hiçte öyle değilmiş gerçektenn.öyle tabii
ohh ne güzeel
benimkisi de öyleydi, bi tek ilk bi iki gün çok sık arayamadı, koşturmaktan dolayı, sonra bi sabah, bi öğle yemeği molasında, bi de gece yatmadan aradı hep acemiliktee
şimdi zaten telefonumuz var, rahatız iyicee
Benimkide 3 gündür askerde ilk 2 gün 3 kez aradı ama bugün niyeyse aramadı ://canım seninki nerede :)
Zaman su gibi akıp geçsin insallaaahhhh:)
inşallahhhhzaten bide kpss hazırlanıyorum 4 ayım var daaha cabuk geçer inşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?