- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
Ay kaç senedir salladım kuzu bu sene düğünden önce bitirmem lazım son senem zaten ondan şey ettim benkorkma korkma kiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kaç senedir salladım kuzu bu sene düğünden önce bitirmem lazım son senem zaten ondan şey ettim benkorkma korkma kiz![]()
Hihihihihi çatlak kııııızzzkuzum akedemik takvime baktım benimki 24 25 ocak ta ay nası korktum gızzz![]()
Kızlarr sonunda iki rakamlara düştük bizzz
Şafak : 98![]()
Ay yazk kzz allahtan gordunz kadini bde gormeseydnz yolu yarilardnz kadini geri donp alrdnz kaldrmdan hahahah ay bende cok gulerm ama bnmde dusmede ustume yok be kuzum dolmstn inerken bile.dustm ben tum dolmsn icndkler bana guldu pis yaratklar.d.dKaldırmaz mıyız kııııız.. İlk görmedikkii o arkadan geliyoduu yavaş yavaş yürüyoduu eneee aslında yürümüyomuşş kaldırıma yatmış bizi bekliyomuşKaldırmakta zor oldu vallaaa
Ayy yeter gülmücem arttıııkk valla gülme komşuna gelir başına demişler yaa
Yarın bi düşersem görücem günümüüü. Gerçi ondada oturur kendime gülerimki beeen
![]()
Hahaha banada oyle olrdu kz ama dkkat et snavlrdn snra butler var onada dkkat et hahaBi an şoklar geçirdimm gızzz
![]()
Ne guzel benmkı kasım grubuna dusseydı su an bızde 98 olacaktı ama 142![]()
Darısı tek rakamların başına olsn kuzucuuuuukkkKızlarr sonunda iki rakamlara düştük bizzz
Ayy kız bitirmem lazm bu sene çok şükür vizeler iyi geldiHahaha banada oyle olrdu kz ama dkkat et snavlrdn snra butler var onada dkkat et haha
Amiinnnn hepimzinnn kuzummm 10 9 8 diye hepberaber sayalım burda sonra burdan düğün topiklerine şutlanalım hihihhDarısı tek rakamların başına olsn kuzucuuuuukkk![]()
ne okuyon tatlımAy kaç senedir salladım kuzu bu sene düğünden önce bitirmem lazım son senem zaten ondan şey ettim ben![]()
Ahahahahaha geçen gün dolmuştayken bi kızcağız iniyodu dolmuştan paaaaaaaaaattt diye bi ses geldiiii bi de baktım kıx düşmüşşşAy yazk kzz allahtan gordunz kadini bde gormeseydnz yolu yarilardnz kadini geri donp alrdnz kaldrmdan hahahah ay bende cok gulerm ama bnmde dusmede ustume yok be kuzum dolmstn inerken bile.dustm ben tum dolmsn icndkler bana guldu pis yaratklar.d.d
Bitir kuzun allahtn büt. Yapmslar dusuk olrsa gir gecrrler onda insaf edip:) btrirsn INSALLAH. KUZUAyy kız bitirmem lazm bu sene çok şükür vizeler iyi geldiBitirmezsem babam düğün yapmaz valla
![]()
Sana demiom kz dolmsta sen olaydn dermydm sna hic .d ama bnde gulermnkuzu bosuna basima gelmio.dAhahahahaha geçen gün dolmuştayken bi kızcağız iniyodu dolmuştan paaaaaaaaaattt diye bi ses geldiiii bi de baktım kıx düşmüşşşOzmnda güldüydüm haaa
Pis yaratıklar demeeee bizeeee
![]()
kusum napayim bakim yapip banyoya giricem hazirlaniyorumNapiyorsn bebegim ay can msj atti uyuurdum uyandgmda yazdm teli kaptms herlde iletlmedi![]()
aa canim cok sevindimmm gozunuz aydinnnn :)Kızlarr sonunda iki rakamlara düştük bizzz
o da olur kuzum Allah nasip ederse hayırlısıylaasevgiliyiz kuzum. .keske nisanli olsaydik![]()
hahahaha desin yaaaa çok gidince de abisi bana hiç gitmicen mi sen diyo tabi şakasına ama hahahahaha olsunAMIN kuzum cumlemize saglk versn ay kaynanayi aradm bana hayrsz diyp.duruyo kz ne gelyn ne bse dedikadn haklda aslnda mortizmort.oldum.d.d
öyle ama çeyiz için demiyorum da kuzum ben düğün dernek işleri için diyorum yaDamlaaam
hallederiz kusum yaa genelde tanidigim herkes aynisini dedi 1 aya bile tamamlaniyo ceyiz hatta daha iyi oluyo ne aldigini yakin tarih oldugu icin biliyosun falan :) ama biz bos duramayizzz guzel seyler gordukmu alasimiz geliyo demi hayatimmm![]()
denizimmm totona totonaaa vurcam simdi heee hahahAhahahahaha geçen gün dolmuştayken bi kızcağız iniyodu dolmuştan paaaaaaaaaattt diye bi ses geldiiii bi de baktım kıx düşmüşşşOzmnda güldüydüm haaa
Pis yaratıklar demeeee bizeeee
![]()
skma canini kusum yaa insallah sizde halledeceksiniz hemencikko da olur kuzum Allah nasip ederse hayırlısıylaa
hahahaha desin yaaaa çok gidince de abisi bana hiç gitmicen mi sen diyo tabi şakasına ama hahahahaha olsun
öyle ama çeyiz için demiyorum da kuzum ben düğün dernek işleri için diyorum ya![]()
Ayyy inşallah kuzucum yaaAmiinnnn hepimzinnn kuzummm 10 9 8 diye hepberaber sayalım burda sonra burdan düğün topiklerine şutlanalım hihihh![]()
Basagiiiinne okuyon tatlım
Sakasna taklyodr senle kz bn gidm haftasonunuda beklmym isten direk gidm yanina.d.do da olur kuzum Allah nasip ederse hayırlısıylaa
hahahaha desin yaaaa çok gidince de abisi bana hiç gitmicen mi sen diyo tabi şakasına ama hahahahaha olsun
öyle ama çeyiz için demiyorum da kuzum ben düğün dernek işleri için diyorum ya![]()