2014 Yarenleri! :)

Kızlaaaaaar haydi sohbet konusu acıyorum sıze :)) Hep derler ya askerlik adam eder vs sizce neler degıstı gozlemledgnz ?? Ben fkrımı belırteym adam olma konusunda 2 ye ayrılıyorlar bence uzun donem ve kısa donem olarak tabı bunlarda kendı arasnda ayrılıyor:))) Bende tez yazıyrm sankı :)) Hanı kısılıgı oturmus ınsanda bı degsklk olcagnı sanmyrm ama ıssız gucsuz serserı tıpler adam oluyodr sanrm :) Onun dısında kıymetmz artıo bence :) Benmkıne benı dusunuomsn fln dyrm o da duusnmyrm cunku aklıma gelınce uzuluyrm fln dıo :) hadı bakam sizleri dinlioooooooom :)
bnmki dengesizlikte uc noktaya ulasti..olumlu bi gelisme yok bizde o_O

Acaba bı problemımı var canm sıkıntısı fln sana anlatmadıgı? arkadas cevresı nasl?
canim biraz karakol komutani sıkıntılı. .çarşısı yok ztn doguda oldugu icin..bide 2 metre kar var pencereye bakinca kardan baska bisi gorunmuyo bunaldim diyo..

bebeğim ahh sesi bi hayat dolu gelse inan ki beklemek zor degil bna..tek derdim onun bi kdr soguk,keyifsiz olmasi..kndimi parcaliyorum telefonda biraz gulsun diye,az birax duzeliyo kapatıyoruz sabh yine ayni :KK43: gelsin bi kafasini kiricam:KK67:
anliyorum yavrum anliyorum :( insallah gecer bi an once durgunlugu yavrun
kaç gun kaldı kzzz :)
15 gunumuz kaldiiii canimmmmm :KK51:

sorma kankeytooo askım aradı smdı elektrk kesıktı yaaa dedm burda elektrk var da noluıo bos bos gezıoz dedi :))))
Eneeemm yazzık kıııııızzz:KK48: Haklı çoccukkk:KK48:
sandik benim degil kusummm bizim gelin hanimin sandiklari bizde kucuk olani bostu oyuzden onu kullandim :) ama kendi sandigimii insallah erdimle secicemmm :) gerci o hic sevmiyo ben sizi kapida beklerim diyo ama mecbur gelcek benlee :))
Gelcek tabi yaaa.. Hele bi gelmesin saçını başını yolarsınnn bebeğim:KK53:
İnşallah bebeğimmmm.. Ayyy ceyhunun teyzesi aradı az önce konuştuk.. Törenden sonra evci izninde onda kalmıştık o günlerden konuştuk efkar bastı :KK14:
Yak bi cigara beybiiii:KK14::KK14::KK14:

canim biraz karakol komutani sıkıntılı. .çarşısı yok ztn doguda oldugu icin..bide 2 metre kar var pencereye bakinca kardan baska bisi gorunmuyo bunaldim diyo..

Anaaaam hak verdım kzzz karakol sıkıntı zaten vala ıyı dayanıolar canm. ben sabah işe gıdıyrm sora gezıyrz arkadaslarla fşln aksam bı bos kalım hemen sızlanıom sıkıldm dıe allah yardmcıları olsun

Kızlaaaaaar haydi sohbet konusu acıyorum sıze :)) Hep derler ya askerlik adam eder vs sizce neler degıstı gozlemledgnz ?? Ben fkrımı belırteym adam olma konusunda 2 ye ayrılıyorlar bence uzun donem ve kısa donem olarak tabı bunlarda kendı arasnda ayrılıyor:))) Bende tez yazıyrm sankı :)) Hanı kısılıgı oturmus ınsanda bı degsklk olcagnı sanmyrm ama ıssız gucsuz serserı tıpler adam oluyodr sanrm :) Onun dısında kıymetmz artıo bence :) Benmkıne benı dusunuomsn fln dyrm o da duusnmyrm cunku aklıma gelınce uzuluyrm fln dıo :) hadı bakam sizleri dinlioooooooom :)
Bebeğiiiimmm benimki tam manasıyla aşk böcüğü oldu çıktı yaa:KK68: %100 kıymetimizi anladııııı.. Yanımdayken ve en romantik anımız dediğim zamanlarda bile böyle aşk sözleri duymadım ondan:KK22: Manyak yaaa aşık etti bi kere daha beni kendineeeee:KK60::nazar::nazar::nazar:

Anaaaam hak verdım kzzz karakol sıkıntı zaten vala ıyı dayanıolar canm. ben sabah işe gıdıyrm sora gezıyrz arkadaslarla fşln aksam bı bos kalım hemen sızlanıom sıkıldm dıe allah yardmcıları olsun
kuzuu hemen sattin bni:KK48:

Bebeğiiiimmm benimki tam manasıyla aşk böcüğü oldu çıktı yaa:KK68: %100 kıymetimizi anladııııı.. Yanımdayken ve en romantik anımız dediğim zamanlarda bile böyle aşk sözleri duymadım ondan:KK22: Manyak yaaa aşık etti bi kere daha beni kendineeeee:KK60::nazar::nazar::nazar:

Ayyyyy benmkı askm hayatım demıodu onu demeye basladı :)) ama hssedyrm kıymetmn arttgnı :) acaba neden hain len bunlar askere mı gondermek lazm yanı illa :))

Yakamıyorum.. İçtiğimi evdekiler bilmiyorrr.. Sarıl bana denizimmmm gel yada atalım bi tek
:KK74::KK74::KK74: Gel denizine yavrummmmm:KK74: Kıyamam ben sanaaaa yaa.. Bende alkol almıyorum kuşum ama senin şerefine kaldırırım fişne suyu bardağımı:KK50: Çak dostummmm aşklara içelimmmm:KK50: Haydeee şerefeee:KK50:

:KK74::KK74::KK74: Gel denizine yavrummmmm:KK74: Kıyamam ben sanaaaa yaa.. Bende alkol almıyorum kuşum ama senin şerefine kaldırırım fişne suyu bardağımı:KK50: Çak dostummmm aşklara içelimmmm:KK50: Haydeee şerefeee:KK50:
kim nereyee kaldiriyo bardagiiii :KK50: bende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim :KK50: yarasiiiiiinnn :KK50:
yesimim sen iciyormusun?

Back
X