basak :) kuzum normlde boyle biri degilde ..tunceli bozdu bunu:)
Acaba bı problemımı var canm sıkıntısı fln sana anlatmadıgı? arkadas cevresı nasl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basak :) kuzum normlde boyle biri degilde ..tunceli bozdu bunu:)
bnmki dengesizlikte uc noktaya ulasti..olumlu bi gelisme yok bizdeKızlaaaaaar haydi sohbet konusu acıyorum sıze :)) Hep derler ya askerlik adam eder vs sizce neler degıstı gozlemledgnz ?? Ben fkrımı belırteym adam olma konusunda 2 ye ayrılıyorlar bence uzun donem ve kısa donem olarak tabı bunlarda kendı arasnda ayrılıyor:))) Bende tez yazıyrm sankı :)) Hanı kısılıgı oturmus ınsanda bı degsklk olcagnı sanmyrm ama ıssız gucsuz serserı tıpler adam oluyodr sanrm :) Onun dısında kıymetmz artıo bence :) Benmkıne benı dusunuomsn fln dyrm o da duusnmyrm cunku aklıma gelınce uzuluyrm fln dıo :) hadı bakam sizleri dinlioooooooom :)
canim biraz karakol komutani sıkıntılı. .çarşısı yok ztn doguda oldugu icin..bide 2 metre kar var pencereye bakinca kardan baska bisi gorunmuyo bunaldim diyo..Acaba bı problemımı var canm sıkıntısı fln sana anlatmadıgı? arkadas cevresı nasl?
anliyorum yavrum anliyorumbebeğim ahh sesi bi hayat dolu gelse inan ki beklemek zor degil bna..tek derdim onun bi kdr soguk,keyifsiz olmasi..kndimi parcaliyorum telefonda biraz gulsun diye,az birax duzeliyo kapatıyoruz sabh yine aynigelsin bi kafasini kiricam
![]()
15 gunumuz kaldiiii canimmmmmkaç gun kaldı kzzz :)
Eneeemm yazzık kıııııızzzsorma kankeytooo askım aradı smdı elektrk kesıktı yaaa dedm burda elektrk var da noluıo bos bos gezıoz dedi :))))
Gelcek tabi yaaa.. Hele bi gelmesin saçını başını yolarsınnn bebeğimsandik benim degil kusummm bizim gelin hanimin sandiklari bizde kucuk olani bostu oyuzden onu kullandim :) ama kendi sandigimii insallah erdimle secicemmm :) gerci o hic sevmiyo ben sizi kapida beklerim diyo ama mecbur gelcek benlee :))
Yak bi cigara beybiiiiİnşallah bebeğimmmm.. Ayyy ceyhunun teyzesi aradı az önce konuştuk.. Törenden sonra evci izninde onda kalmıştık o günlerden konuştuk efkar bastı![]()
inşallah kuzucummanliyorum yavrum anliyoruminsallah gecer bi an once durgunlugu yavrun
15 gunumuz kaldiiii canimmmmm![]()
iki tutam saci var vallla yolarimmmmmEneeemm yazzık kıııııızzzHaklı çoccukkk
Gelcek tabi yaaa.. Hele bi gelmesin saçını başını yolarsınnn bebeğim
Yak bi cigara beybiiii![]()
canim biraz karakol komutani sıkıntılı. .çarşısı yok ztn doguda oldugu icin..bide 2 metre kar var pencereye bakinca kardan baska bisi gorunmuyo bunaldim diyo..
anliyorum yavrum anliyoruminsallah gecer bi an once durgunlugu yavrun
15 gunumuz kaldiiii canimmmmm![]()
Bebeğiiiimmm benimki tam manasıyla aşk böcüğü oldu çıktı yaaKızlaaaaaar haydi sohbet konusu acıyorum sıze :)) Hep derler ya askerlik adam eder vs sizce neler degıstı gozlemledgnz ?? Ben fkrımı belırteym adam olma konusunda 2 ye ayrılıyorlar bence uzun donem ve kısa donem olarak tabı bunlarda kendı arasnda ayrılıyor:))) Bende tez yazıyrm sankı :)) Hanı kısılıgı oturmus ınsanda bı degsklk olcagnı sanmyrm ama ıssız gucsuz serserı tıpler adam oluyodr sanrm :) Onun dısında kıymetmz artıo bence :) Benmkıne benı dusunuomsn fln dyrm o da duusnmyrm cunku aklıma gelınce uzuluyrm fln dıo :) hadı bakam sizleri dinlioooooooom :)
kuzuu hemen sattin bniAnaaaam hak verdım kzzz karakol sıkıntı zaten vala ıyı dayanıolar canm. ben sabah işe gıdıyrm sora gezıyrz arkadaslarla fşln aksam bı bos kalım hemen sızlanıom sıkıldm dıe allah yardmcıları olsun
Kuzuukkkkk çağlarto da başak yaa.. Başaklar çok titiz oluyooo.. Sninkide öyle mi kızbasak :) kuzum normlde boyle biri degilde ..tunceli bozdu bunu:)
Eneeemm yazzık kıııııızzzHaklı çoccukkk
Gelcek tabi yaaa.. Hele bi gelmesin saçını başını yolarsınnn bebeğim
Yak bi cigara beybiiii![]()
Bebeğiiiimmm benimki tam manasıyla aşk böcüğü oldu çıktı yaa%100 kıymetimizi anladııııı.. Yanımdayken ve en romantik anımız dediğim zamanlarda bile böyle aşk sözleri duymadım ondan
Manyak yaaa aşık etti bi kere daha beni kendineeeee
![]()
kizzzzzz heycanliyimmm zaten yapmaaaa :))))Anaaaaaaaaaaaaam:))))
kuzuu hemen sattin bni![]()
valla titiz kuzu yaa ..bu karakoluna gitmeden once ktm de kaldi 20 gun.Kuzuukkkkk çağlarto da başak yaa.. Başaklar çok titiz oluyooo.. Sninkide öyle mi kız![]()
Yakamıyorum.. İçtiğimi evdekiler bilmiyorrr.. Sarıl bana denizimmmm gel yada atalım bi tek
Ama napm baby haklının yanındaym ben ahahhaha :)))
kim nereyee kaldiriyo bardagiiiiGel denizine yavrummmmm
Kıyamam ben sanaaaa yaa.. Bende alkol almıyorum kuşum ama senin şerefine kaldırırım fişne suyu bardağımı
Çak dostummmm aşklara içelimmmm
Haydeee şerefeee
![]()