2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

Zor değil canım merak etme :)) içimden bir his çok beklemeyeceksin diyor..

Her gün olan ilişkide sperm sayıyı ve kaliteyi düşüyor cnm bu yüzden önerilmiyor merak etme spermler vücutta 72 saate kadar yaşayabiliyor Yumurtayı kaçırmazsın

Evet gerçektende çok heyecanlı :18: Adetinden 1/2 önce yapabilirsin cnm ama en doğrusu adet geçince test yapmakk

selam hanımlar bende 2014 te bebek isteyenlerdenim..panik atak sebebyle antidepresan kullanıyodum tedavm bitti sayılır..bu arada bi kadın doğumcuya gidip muayene olayım diyorum..folik asit vitamin vs kullanımı için..

Sağol canım o gösterdiğin sıwı dün wardı bugünde warmı bakıyim artık her ay gün aşırı denedik falan ben 28 29 günde bir adet oluyorum yani bakmama göre benim owu günlerim 12. Gün başlıyo bu ayda 11. Gün oldu 13 14 15 deneyelim dedik bu ay böle bakalım ne olcak kısmette warsa olur artık olmazsa bidahaki ay owu testi alcam her türlü denedik bide öyle deneriz artık

beni çok mutlu ediyrsun sagl cnm :))

ben o boyutunu hiç düşünmemiştim doğru diyorsun ya :) 72 saat yaşıyorsa bir sorun olmaz o zaman

sorun eşimi 1 gün bekletmekte, o zor kısmı olacak :26:

selam hanımlar bende 2014 te bebek isteyenlerdenim..panik atak sebebyle antidepresan kullanıyodum tedavm bitti sayılır..bu arada bi kadın doğumcuya gidip muayene olayım diyorum..folik asit vitamin vs kullanımı için..

hg. doktorunla görüştün değil mi cnm bebek düşündüğünü hem kullandığın ilacın içeriği hemde bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalman gerektiğini sorarsın..Belkide ilaçların devam edecek ama dozu düşecek.. Çok geçmiş olsun bende bir dönem çok yoğun olmasada yaşadım.Allahım düşmanımın başına bile vermesin..Çok geçmiş olsun.

Folik asiti kendinde başlayabilirsin ama görünmekte yarar var.

Iyi akşamlar kızlar

Reglime son 9 gün kaldı 2 gündür kasıklarımda hafif batmalar var, biraz da üşüttüm gerçi ondan da olabilir ama ben iyiye yormak istiyorum

Bu ay hem incir kürü yaptım hem de ovulasyon testiyle takip ettim baya umutluyum ama Allah bilir artık...

Eltim doğum yaptı 15 gün önce bana diyo ki doğuma giderken bebeğime değil sana dua ettim, bir daha uğraşma diye ikizlerin olsun dedim diyo abartmasaydın keşke dedim ben de

psikiyatrm sorun olmadigini soyledi..ilac bitti zaten doz azaltark biraktik ama yinede bekliycem biraz..kadin dogumcununda fikrini.alip ona gore hareket edicem..gerci nuksetmesi muhtemel ama umarim oyle olmaz..

Eğer ilkini bulmayı başarabilirsem ikincisi için 2 yıldan çok bekleyeceğimi sanmıyorum :) zaten 29 yaşına girdim 35 ten sonra bebek düşünmem gibi geliyor.Ama hayat bu asla da büyük konuşmam.

cnm hiç büyük konuşma bizim bi tanıdığımız 2 çocuk sahibi 3.yü yaptı kordonlarını bağlatmıs yeter artık diye cocuk biraz büyüdü 2 aylık fln oldu şimdi cok pişman keske bağlatmasaydım diyo :)

Folik asit kullanmayı unutmuyoruz değil mi çok sevgili gebe adaylarıı

cnm ben folik asit kullanmaya gecen ay basladım ama acayip hamilelik belirtileri yaşatıyor insana gecen ay nerdeyse hamileyim sanmıstım

doktora gitmeden folik asit e başlamak problem olurmu?

cnm ben doktora gittim doktor bey çocuk düşünüyorum dedim e yap ozaman dedi dedim yani folik asit fln kullanmam gerekiodur belki bi bakalım edelim kendinde direk kullanabilirdin dedi

rochak,
sentimental hg. arkadaşlar nasılsınız ?
ben iyiyim canım sağol umarım sen de iyisindir.Geçen ay durduk yere sol yumurtalığımda 50mm çatlamamış kist oluşmuştu ilaç verdi geçen ay.Kist geriledi 12mm oldu.Bu tür kistlerin gebeliğe engel olmadığı söylendi bakalım bu ay kısmet deyip bekliyorum 1 ocak'ı :)

dedim ya büyük konuşmam diye ilkini bulursam en fazla 2 yıl bekler tekrar hamile kalmak isterim inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar son doktor kontrolüne de gittm sat den beri 18. günüm ve yumrtam yeni olgunlaşmış çatlatma iğnesi vercekti ama istemedim o zaman gün aşırı ilişki dedi bakalım...emin olursak bebek konusunda deniycez bu arada labquick ovulasyon testiyle doktora gtmeden önce test yaptım ve kopkoyuydu çift çizgi yani bende doğru çıktı....yarın çalışabilirsek süper olur da ben geç yumrtluyomşum hormonlarda bi prolaktin yüksekti biraz pko yoktu ama pko gibi geç yumurtlamışım bilgisi olan var mı?

Bende iyiyim çok teşekkür ederim. Evet engel değil gebeliğe , en önemlisi rahat olabilmek stres yapmamak en çok hamile kalınan dönemtatil zamanları oluyor bu yüzden :)

Canım yumurtlama gününe ortalama 14. gün densede bu bazen 20.gün bile olabilir. Bunlar normal şeyler. Bu ay 18.gün gelecek ay 12.gün bile olabilir.. Bu bir rahatszlık var anlamına gelmiyor ..Hava şartları stres bile etkileyecebilir yumurtanın gelişme sürecini. Prolaktin kaçtı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…