- Konu Sahibi RainbowColors
-
ayy inşallah kalırım cnm yaa, çok heyecanlıyorum bu bekleyiş çok heyecanlı, adetimi beklemeden test yapsam olmaz mı?? 1 gün beklersem yumurtlama zamanını kaçırırsam diye korkuyorum. ya gebe kalmak ne zormuş ben böyle olduğunu bilmiyordum :) bir kez ilişki olunca bile kalınabiliyor sanıyordum başka bir sorun yoksa. 24 saat yaşayabilen yumurtalarımız var. :)
Loveciğim yapacağın şey şu ; afedersin parmağını iyice yıkayıp vajenden içeri sokuyorsun ve oradan sıvı almaya çalışıyorsun..Eline gelen sıvıyı parmaklarının arasına al afedersin sümük gibi uzuyorsa yumurtluyorsundur canım.
doktora gitmeden folik asit e başlamak problem olurmu?
sorun olacağını sanmıyorum sonuçta vitamin :) ama doktora gidersen belki sende eksik başka birşeyler vardır ve takviye verebilir, bence kontrol olmalısın iyi olur :)
Zor değil canım merak etme :)) içimden bir his çok beklemeyeceksin diyor..
Her gün olan ilişkide sperm sayıyı ve kaliteyi düşüyor cnm bu yüzden önerilmiyor merak etme spermler vücutta 72 saate kadar yaşayabiliyor Yumurtayı kaçırmazsın
Evet gerçektende çok heyecanlı:18: Adetinden 1/2 önce yapabilirsin cnm ama en doğrusu adet geçince test yapmakk
selam hanımlar bende 2014 te bebek isteyenlerdenim..panik atak sebebyle antidepresan kullanıyodum tedavm bitti sayılır..bu arada bi kadın doğumcuya gidip muayene olayım diyorum..folik asit vitamin vs kullanımı için..
beni çok mutlu ediyrsun sagl cnm :))
ben o boyutunu hiç düşünmemiştim doğru diyorsun ya :) 72 saat yaşıyorsa bir sorun olmaz o zaman
sorun eşimi 1 gün bekletmekte, o zor kısmı olacak :26:
hg. doktorunla görüştün değil mi cnm bebek düşündüğünü hem kullandığın ilacın içeriği hemde bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalman gerektiğini sorarsın..Belkide ilaçların devam edecek ama dozu düşecek.. Çok geçmiş olsun bende bir dönem çok yoğun olmasada yaşadım.Allahım düşmanımın başına bile vermesin..Çok geçmiş olsun.
Folik asiti kendinde başlayabilirsin ama görünmekte yarar var.
Rabbim kabul etsin dualarını inşAllah.. Bende çok severim ikizlerii :)
Eğer ilkini bulmayı başarabilirsem ikincisi için 2 yıldan çok bekleyeceğimi sanmıyorum :) zaten 29 yaşına girdim 35 ten sonra bebek düşünmem gibi geliyor.Ama hayat bu asla da büyük konuşmam.
Folik asit kullanmayı unutmuyoruz değil mi çok sevgili gebe adaylarıı
doktora gitmeden folik asit e başlamak problem olurmu?
ben iyiyim canım sağol umarım sen de iyisindir.Geçen ay durduk yere sol yumurtalığımda 50mm çatlamamış kist oluşmuştu ilaç verdi geçen ay.Kist geriledi 12mm oldu.Bu tür kistlerin gebeliğe engel olmadığı söylendi bakalım bu ay kısmet deyip bekliyorum 1 ocak'ı :)
rochak,
sentimental hg. arkadaşlar nasılsınız ?
cnm hiç büyük konuşma bizim bi tanıdığımız 2 çocuk sahibi 3.yü yaptı kordonlarını bağlatmıs yeter artık diye cocuk biraz büyüdü 2 aylık fln oldu şimdi cok pişman keske bağlatmasaydım diyo :)
ben iyiyim canım sağol umarım sen de iyisindir.Geçen ay durduk yere sol yumurtalığımda 50mm çatlamamış kist oluşmuştu ilaç verdi geçen ay.Kist geriledi 12mm oldu.Bu tür kistlerin gebeliğe engel olmadığı söylendi bakalım bu ay kısmet deyip bekliyorum 1 ocak'ı :)
kızlar son doktor kontrolüne de gittm sat den beri 18. günüm ve yumrtam yeni olgunlaşmış çatlatma iğnesi vercekti ama istemedim o zaman gün aşırı ilişki dedi bakalım...emin olursak bebek konusunda deniycez bu arada labquick ovulasyon testiyle doktora gtmeden önce test yaptım ve kopkoyuydu çift çizgi yani bende doğru çıktı....yarın çalışabilirsek süper olur da ben geç yumrtluyomşum hormonlarda bi prolaktin yüksekti biraz pko yoktu ama pko gibi geç yumurtlamışım bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?