- Konu Sahibi RainbowColors
-
merhaba arkadaşlar,
ben makyaj yapmayı çok seviyorum. hani olurda gebelik falan olursa diye makyaj yapmasam mı?? makyaj yapmak zararlı mıdır onuda tam bilmiyorum ama :)
kızlar benide yazın bende yeniyim olursa 3. iki kızım var yaşım 30 3ay önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durdu çok üzüldüm korunma sürecim doluyor ancak 1 ay daha korunmam lazım bat 23 aralık rabbim nasip ederse
İnşAllah hemencecik gelir bebişleriniz.. Tabloya ekledim..1.sayfadan takipedebilirsiniz..Eksik bilgilerinizide yazdırın lütfenn
karşımızda hassas bir anne adayı var desenee :)) Canım kaçınman gereken şeyler kimyasal maddeler temizlik maddeleri dahil tabi buda hamilelikten sonra oluşma aşamasında çokta zarar vermez çamaşır suyu vs. saç boyama kimyasal soluma açısından sakıncalı ama bitkisel boyalar var..Makyajın sa bir bebeğe bir zararı yok cnm
Folik asit kullanmayı unutmuyoruz değil mi çok sevgili gebe adaylarıı
Folik asit kullanmayı unutmuyoruz değil mi çok sevgili gebe adaylarıı
Ya banada werdi doktor folibol bide benexol mu ne ama folibolu kullanıyorumda bayadır kullanmıyorum benexolsude bırakalı baya oldu çok kötü kokuyo bide bana şişkinlik yapıyo bunlar ya
Ya banada werdi doktor folibol bide benexol mu ne ama folibolu kullanıyorumda bayadır kullanmıyorum benexolsude bırakalı baya oldu çok kötü kokuyo bide bana şişkinlik yapıyo bunlar ya
unutmuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))) folidoce diyeee bir folik asit kullanıyorum birde kan yapan üzüm yiyorumbilmem faydası v ar mı ama bende kansızlık oluyor
ovulasyon testi yapmaya gerek var mı acaba??? benim adetlerim düzenlidir hep gerçi son 5 aydır dkh kullandım ama. inanın bilmiyorum akıl verir misiniz? :)
ben folidoce kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım kokusuda yok :)
Loveciğim yapacağın şey şu ; afedersin parmağını iyice yıkayıp vajenden içeri sokuyorsun ve oradan sıvı almaya çalışıyorsun..Eline gelen sıvıyı parmaklarının arasına al afedersin sümük gibi uzuyorsa yumurtluyorsundur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?