2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

merhaba arkadaşlar,

ben makyaj yapmayı çok seviyorum. hani olurda gebelik falan olursa diye makyaj yapmasam mı?? makyaj yapmak zararlı mıdır onuda tam bilmiyorum ama :)

kızlar benide yazın bende yeniyim olursa 3. iki kızım var yaşım 30 3ay önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durdu çok üzüldüm korunma sürecim doluyor ancak 1 ay daha korunmam lazım bat 23 aralık rabbim nasip ederse

merhaba arkadaşlar,

ben makyaj yapmayı çok seviyorum. hani olurda gebelik falan olursa diye makyaj yapmasam mı?? makyaj yapmak zararlı mıdır onuda tam bilmiyorum ama :)

karşımızda hassas bir anne adayı var desenee :)) Canım kaçınman gereken şeyler kimyasal maddeler temizlik maddeleri dahil tabi buda hamilelikten sonra oluşma aşamasında çokta zarar vermez çamaşır suyu vs. saç boyama kimyasal soluma açısından sakıncalı ama bitkisel boyalar var..Makyajın sa bir bebeğe bir zararı yok cnm

Canım başın saolsun Allahım 3.bebeğini sağlıkla nasib etsin inşAllah. Ne güzel değil mi 2 kız annesi olmak maaşAllah

ay cnm ciddi misin ne kadar mutlu ettin beni yaaa oleeey :))))))))))))))))))))

ovulasyon testi yapmaya gerek var mı acaba??? benim adetlerim düzenlidir hep gerçi son 5 aydır dkh kullandım ama. inanın bilmiyorum akıl verir misiniz? :)

birde şey sorucam, hergün birlikte olmak sorun olur mu? hani kalitesi düşüyor falan deniliyor ya. bir gün arayla mı olması gerekiyor. ya da tahmini ovu tarihlerinde hergün olsa olur mu? napmak lazım :)

unutmuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))) folidoce diyeee bir folik asit kullanıyorum birde kan yapan üzüm yiyorum bilmem faydası v ar mı ama bende kansızlık oluyor

Kansızlığa çok yararı var ayrıca üzüm gçlü bir antioksidan yararı saymakla bitmez

ovulasyon testi yapmaya gerek var mı acaba??? benim adetlerim düzenlidir hep gerçi son 5 aydır dkh kullandım ama. inanın bilmiyorum akıl verir misiniz? :)

En güzeli cnm adetin bittiği günden itibaren bir gün çalışma 1 gün dinlenme.. Bence ovulasyona gerek yok ik aylar daha belkide ilk aydan hamile kalacaksın

ben folidoce kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım kokusuda yok :)

İyimiş bende benexol şişlik yapıo ya kızlar bide bişey sorcam ben bı ay owu testi alcaktım kocam ne gerek war falan beni sinir etti olmazsa bidahaki ay alırız dedi ben bugün 14. Günümdeyim we kasıklarım çok ağrıyo üşüttümü yoksa yumurtlayıncada ağrırmı

Loveciğim yapacağın şey şu ; afedersin parmağını iyice yıkayıp vajenden içeri sokuyorsun ve oradan sıvı almaya çalışıyorsun..Eline gelen sıvıyı parmaklarının arasına al afedersin sümük gibi uzuyorsa yumurtluyorsundur canım.

ayy inşallah kalırım cnm yaa, çok heyecanlıyorum bu bekleyiş çok heyecanlı, adetimi beklemeden test yapsam olmaz mı?? 1 gün beklersem yumurtlama zamanını kaçırırsam diye korkuyorum. ya gebe kalmak ne zormuş ben böyle olduğunu bilmiyordum :) bir kez ilişki olunca bile kalınabiliyor sanıyordum başka bir sorun yoksa. 24 saat yaşayabilen yumurtalarımız var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…