- Konu Sahibi RainbowColors
-
Bat dediğiniz şey ne acaba ? Ben yeniyim de bu sitede
Aminn canım burdan güzel haberlerini alırız inşallah :109:
İnşallah canım benim senin de, isteyen tüm arkadaşların da güzel haberlerini alalım inşallah ☺️👶
Slm kızlar👯 Bende sabırsızlıkla Ocak ayını bekliyorum çalışmalar başladı..inş.
Eğer ilkini bulmayı başarabilirsem ikincisi için 2 yıldan çok bekleyeceğimi sanmıyorum :) zaten 29 yaşına girdim 35 ten sonra bebek düşünmem gibi geliyor.Ama hayat bu asla da büyük konuşmam.
rainbow canımbeni aramışsın uyuyordum nöbet kötü geçmişti de, sana döndüm ama açmadın inşallah önemli bişe yoktur
kızlar beklemeyin derim hepinize benden bir abla tavsiyesi,isteyince öyle hemen olmayada biliyor,bende ilk başlarda istememiştim şimdi 37 yaşındayım çocuğum halada yok
Iyi geceler kızlar
Bence zaten insanın biyolojik saati söylüyor "artık anne ol" diyor... bende öyle oldu yani pek aklımda yoktu bu fikir ama son birkaç aydır kendimi bi bebekle düşünmekten alamıyorum
Bu konular hakkında o kadar çok okudum ki 4 aylık hamile kuzenim bile bazı şeyleri bana soruyor sen bilirsin diyerek, düşünün halimi
Şimdi de totem yapıp takvimi koydum buraya. Allah'ım kaldırmayı nasip etmesin inşallah...
Benim de bir oglum var ve 5.5 yasinda. Ben de kesinlikle cocuk düsünenlerin fazla ara vermemesi taraftariyim. Zira planladiginiz gibi olmayabiliyor
Rabbim herkese hayirlisi ile evlat nasip etsin ins
selam arkadaşlar bana da bi istek geldi ama sınavım da var çok karışık kafam ovulasyon testini düzenli yapamadım ama 11. gün ilişki oldu hamile olma ihtimalim olabilir belki pek sanmıyorum bakalım kısmet hayırlısı ne zaman gelecekse gelir inşallah
Sen ne zamandır düşünüyorsun canım
olabilir evet kaç günde bir regl oluyorsun..11.gün test yapmışmıydın..
28 genelde bazen 30 bazen 27 de olabiliyor regl düzenim.. şimdi gene baktım 11 değil 13. günmüş...yanlız doktora biz 15. gün gittik önceden daha fazla yumurtan var demişti 15. günde 2 yumurta gözüküyo 11 ml ve 14 ml dedi şaşırdı baya bu arada çatlamış olabilir mi hepsi aynı anda çatlamayabilir değil mi? yarn gene gitmem lazım ama muayeneden bıktım gitsemmi gitmesemm mi? :)
Aslinda uzun zamandir düsünüyordum fakat düsünceden öteye geceli 6. ayim oldu :)
Yeni yani..1 seneye kadar normal canım..Ovulasyon testi kullanıyormusun peki..Zamanı tutturamamak olabiliyor çünkü
Yoo kullanmiyorum, bir kac ay böyle deneyelim bakalim. Olmaz ise testi denerim ins. 1 sene sonunda da dra giderim artik. Ama ins. o seviyeye gelmeden Rabbim nasip eder hayirlisiyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?