- Konu Sahibi RainbowColors
-
Arkadaslar merhaba yine bi soru benden :) birlikte olduktan sonra hic kalkmadan uyumanin bir sakincasi var mi acaba ? Hani bi saat falan yatin diolar ya ben sabaha kadar yatmis oldum :)
Bu arada klomencim uzulme cnm hersey Allhtan, hayirlisi insss
kiraztepe nasılsın
Ben bugün regl oldum
Artık ovulasyon da bat da hesaplamıcam, gün de saymıcam. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
canım inşallah belirtilerin hamilelikle ilgilidir ancak belirtmek isterim ki benim, her ay adet görmeden önce göğüslerim şişer uçları ağrır ve genişler.Yani bunlar benim için belirti olamaz ama senin için olağan dışı bir durumsa umarım hamilesindirburdayım cnm merakla bekliyorum. konu açtım cvp vermiyor kimse :)
konu bu;
Merhaba arkadaslar,
Sat 8 aralik, bat bes aydir dkh kullandigim icin 4 ocak ( bebek istedigim ici bu ay biraktim)ama normal dongumde olacaksa 8 ocak,
Gogus ucum inanilmaz aciyor dokunamiyorum, birde goguslerim sisti, ucun etrafindaki kahverengimsi yer genisledi, bu durumu hamilelik belirtisi olarak nitelendirebilirmiyiz ? Ovu tarihim tahmini 21 aralikti, kan testini ne zaman yaptirmami onerirsiniz ? İdrarda hemen cikmaz sanirim. Ne dusunmeliyimm bu durumda? Akil verin lutfen tecrubeli arkadaslarim :) simdiden sagolun
iyiyim canım sen nasılsın
bu ay sıkı çalıştın galiba inşallah güzel haberlerini bekliyorum
mrb Eki Görüntüle 911535 arkadaşlar kimse yokmu hamile Eki Görüntüle 911536 haberi veren yokmu bu ay kimseninmi olmadı o zaman çalışmalara devam fuul devam bana yine klomen verdi doktor bakalım bu ay neler olacakEki Görüntüle 911537
ben de 2 ay önce özelde bir doktora başvurdum canım yumurta takibi yapalım büyümüyorsa klomen deneyelim dedi gittim her şey yolundayken yumurtamın 22mm ulaşınca çatlaması gerekirken oldu 56 mm çatlamadı kist oldu.Doktor da dediki eğer bi de klomen verseydim ne olcaktı bilmiyorum o kist yüzünden iki ay ilaç kullandım şimdi 12mme geriledi.bu ayda duphaston verdi dün bitirdiim gebelik olabilir de olmayabilir de dediçünkü bazen var olan folikül kisti yeni yumurtanın olıuşmasını engelleyebiliyormuş
ben yine de denedim bu ay.Adet olursam da gidicem bakacakmış kist tamamen gitti mi diye
ya aynen 29 yaşındayım inan hayatım boyunca içtiğim ilaç sayılı nefret ederim ilk defa düzenli ilaç içtim 2 aydır o da kist için oldu adetin 15.günü başlattı 10 gün boyunca günde iki tane al dedi doktor.Benim ilk çocuk planlamam bu haketmiyor muyum vücudumda bir sorun mu var bilmiyorum etrafımda herkes hemen deniyor ve tutuyorken ben baya sınandım 2 kez de kimyasal gebelik yaşadım olsa da tutunamadı yani tahliller d eyapıldı bir sorun bulunamadı ama geç adet oluyordum 36 günde bir ben buna bağlıyorum ama doktor da geç adet oluyorsun ama yumurtlaman var diyor kafam karışık yani iyice 4-5 ay sonra yine olmazsa hsg için başvurabilirim belki de tıkanıklık vardır.çok üzüldümEki Görüntüle 911575 ama bende şöyle birşey oldu birde klomenden sonra benim yumurtalarda büyüdü doktor çok güzel dedi birde yanında inofolik kullandım hamile kalma şansın yüksek dedi ama olmadı 5 günüm geçti dün adet oldum ama çok aşırı sancılı anlatamam okadar kötü ama kan olarak gelmedi simsiyah neydi anlamadım galiba kistler eriyo galiba inşllhEki Görüntüle 911582 yine klomen verdi bu ay bakalım neler olacak artık bıktım bu 4. klomen kullanmam psikolojik yönden çöktümEki Görüntüle 911590 birde ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bilmiyorum nolucak hakkımızda hayırlısıEki Görüntüle 911582
ya aynen 29 yaşındayım inan hayatım boyunca içtiğim ilaç sayılı nefret ederim ilk defa düzenli ilaç içtim 2 aydır o da kist için oldu adetin 15.günü başlattı 10 gün boyunca günde iki tane al dedi doktor.Benim ilk çocuk planlamam bu haketmiyor muyum vücudumda bir sorun mu var bilmiyorum etrafımda herkes hemen deniyor ve tutuyorken ben baya sınandım 2 kez de kimyasal gebelik yaşadım olsa da tutunamadı yani tahliller d eyapıldı bir sorun bulunamadı ama geç adet oluyordum 36 günde bir ben buna bağlıyorum ama doktor da geç adet oluyorsun ama yumurtlaman var diyor kafam karışık yani iyice 4-5 ay sonra yine olmazsa hsg için başvurabilirim belki de tıkanıklık vardır.
hsg'yi nerede çektirdin canım devlette mi özelde mi? canın çok acıdımı yaaa... ben de 4-5 ay sonra doktordan istiycem sanırım çünkü 4 ay sonra 1 yılı doldurcaz eşimle.Ben de uyandığımdan beri karın ağrısı çekiyorum senin dediğin gibi sivilceler de geldi önden 2 gün var daha bata ama böyle olunca tüm ümitlerim suya düşüyor.Hsg bende çektirdim bu 2. Ayım ama hiç umutlu değilim her ay aynı belirtileri yaşıyorum we sivilcelerim adetimden önce geldiler 1 2 güne onlarda geçikmez
ne alemiz ya çıkmayacağını bile bile test yaparız ah biz kadınlarmerhaba arkadaşlar bugn gebelik testi yaptım, erken ama heves ettim :))
tabiki negatif çıktı. :)
ama dikkate almıyorum. kan testi için saglık ocagına gıdıcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?