2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

teşekkürler canım ben hep sabaha kadar yattım inşllh seninki işe yarar saglıcakla bebişin gelir Eki Görüntüle 909084 Eki Görüntüle 909085

Ben bugün regl oldum

Artık ovulasyon da bat da hesaplamıcam, gün de saymıcam. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

en güzeli 2 en geç 3 günde bir beraberlik, gün hesabı yapmadanda olacağı varsa olur zaten en önemliside dua yı eksik etmeyelim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah şu mübarek gecenin hürmetine..

burdayım cnm merakla bekliyorum. konu açtım cvp vermiyor kimse :)

konu bu;

Merhaba arkadaslar,
Sat 8 aralik, bat bes aydir dkh kullandigim icin 4 ocak ( bebek istedigim ici bu ay biraktim)ama normal dongumde olacaksa 8 ocak,
Gogus ucum inanilmaz aciyor dokunamiyorum, birde goguslerim sisti, ucun etrafindaki kahverengimsi yer genisledi, bu durumu hamilelik belirtisi olarak nitelendirebilirmiyiz ? Ovu tarihim tahmini 21 aralikti, kan testini ne zaman yaptirmami onerirsiniz ? İdrarda hemen cikmaz sanirim. Ne dusunmeliyimm bu durumda? Akil verin lutfen tecrubeli arkadaslarim :) simdiden sagolun

canım inşallah belirtilerin hamilelikle ilgilidir ancak belirtmek isterim ki benim, her ay adet görmeden önce göğüslerim şişer uçları ağrır ve genişler.Yani bunlar benim için belirti olamaz ama senin için olağan dışı bir durumsa umarım hamilesindir

Ya benim bu ay yumurtlama ile ilgili hiç bir belirtim olmadı ya canım çok sıkıldı acaba hiç olmadı mı bu ay.Adetime 4-5 gün var ama benim 10 gün önceden göğsüm şişer acırdı ne şişti ne acıyor sadece 1 hafta önce kasıklarım baya sızladı enfeksiyon kapmaktan çok korktum çünkü sağ kasığıma bir gece boyunca bıçaklar battı sanki ertesi gün de zar zor yürüdüm araba kullanıyorum okuluma giderken.Fren yaptığımda bile sızlıyordu kasığım 1 gün sonra geçti Şimdi bekliyorum bakalım.Hayırlısı...

ben de 2 ay önce özelde bir doktora başvurdum canım yumurta takibi yapalım büyümüyorsa klomen deneyelim dedi gittim her şey yolundayken yumurtamın 22mm ulaşınca çatlaması gerekirken oldu 56 mm çatlamadı kist oldu.Doktor da dediki eğer bi de klomen verseydim ne olcaktı bilmiyorum o kist yüzünden iki ay ilaç kullandım şimdi 12mme geriledi.bu ayda duphaston verdi dün bitirdiim gebelik olabilir de olmayabilir de dedi çünkü bazen var olan folikül kisti yeni yumurtanın olıuşmasını engelleyebiliyormuş
ben yine de denedim bu ay.Adet olursam da gidicem bakacakmış kist tamamen gitti mi diye

çok üzüldümEki Görüntüle 911575 ama bende şöyle birşey oldu birde klomenden sonra benim yumurtalarda büyüdü doktor çok güzel dedi birde yanında inofolik kullandım hamile kalma şansın yüksek dedi ama olmadı 5 günüm geçti dün adet oldum ama çok aşırı sancılı anlatamam okadar kötü ama kan olarak gelmedi simsiyah neydi anlamadım galiba kistler eriyo galiba inşllh yine klomen verdi bu ay bakalım neler olacak artık bıktım bu 4. klomen kullanmam psikolojik yönden çöktümEki Görüntüle 911590 birde ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bilmiyorum nolucak hakkımızda hayırlısı

ya aynen 29 yaşındayım inan hayatım boyunca içtiğim ilaç sayılı nefret ederim ilk defa düzenli ilaç içtim 2 aydır o da kist için oldu adetin 15.günü başlattı 10 gün boyunca günde iki tane al dedi doktor.Benim ilk çocuk planlamam bu haketmiyor muyum vücudumda bir sorun mu var bilmiyorum etrafımda herkes hemen deniyor ve tutuyorken ben baya sınandım 2 kez de kimyasal gebelik yaşadım olsa da tutunamadı yani tahliller d eyapıldı bir sorun bulunamadı ama geç adet oluyordum 36 günde bir ben buna bağlıyorum ama doktor da geç adet oluyorsun ama yumurtlaman var diyor kafam karışık yani iyice 4-5 ay sonra yine olmazsa hsg için başvurabilirim belki de tıkanıklık vardır.

Merhaba
Listede bilgilerim eksik kalmis.24 yasindayim.bu ay 29.denememizdi.bugun adet oldum.onumuzdeki ay 30.denememiz olacak..esim 18ay once varikosel ameliyati oldu 4 mart da Kaan Aydos ile randevumuz var.gitmeden once esimden sperm dna hasar testi istedi.2 hafta sonra yaptircak.umarim normal cikar..aslinda o kadar kararsiz ve cikmazdayim ki sanki herkes bu testi mi yaptiriyo diyorum.test 749 tl.o kadar parayi bi teste verecegimize asilama deneyelim diyorum.30aydir bos bos bekliyoruz anca..bi yandan da belki testte sorun cikacak tedavi gerekecek diyorum.testi yaptirmamiz gerektigini dusunuyorum..offf o kadar kararsiz kaldim ki fikirlerinize ihtiyacim var..

üzülme canım yaEki Görüntüle 912416 Eki Görüntüle 912417 inşllh bu son denemelerin olurda bebişin sana tutunur illaki adet oluyorsan yumurtlamanda oluyordur böyle şeyleride çok kafana takıp strese sokma doktor gerek görürse zaten hgs istiyo bazılarıda hsg den sonra hamile kalıyo ben kalamadım 2 yıl oldu çektireli herşeyde bir hayır vardır allah bizim sabrımızı deniyo sabredelim allahın izniyle en kısa zamanda yavrularımıza kavuşacağız

Hsg bende çektirdim bu 2. Ayım ama hiç umutlu değilim her ay aynı belirtileri yaşıyorum we sivilcelerim adetimden önce geldiler 1 2 güne onlarda geçikmez
hsg'yi nerede çektirdin canım devlette mi özelde mi? canın çok acıdımı yaaa... ben de 4-5 ay sonra doktordan istiycem sanırım çünkü 4 ay sonra 1 yılı doldurcaz eşimle.Ben de uyandığımdan beri karın ağrısı çekiyorum senin dediğin gibi sivilceler de geldi önden 2 gün var daha bata ama böyle olunca tüm ümitlerim suya düşüyor.

merhaba arkadaşlar bugn gebelik testi yaptım, erken ama heves ettim :))

tabiki negatif çıktı. :)

ama dikkate almıyorum. kan testi için saglık ocagına gıdıcem :)

merhaba arkadaşlar bugn gebelik testi yaptım, erken ama heves ettim :))

tabiki negatif çıktı. :)

ama dikkate almıyorum. kan testi için saglık ocagına gıdıcem :)
ne alemiz ya çıkmayacağını bile bile test yaparız ah biz kadınlar e hadi bakalım kan testinden güzel haberler bekliyoruz akşama girdiğimde umarım iyi bir şeyler yazarsın

cnm öyle valla, hevesten yaptım sırf :)

işyerime yakın sağlık ocağına gidicem, oraya kayıtlı olmadığım için yapmayabilirler, şansımı deniycem, eğer yapmazlarsa yarın sabah bağlı olduğum sağlık ocağına gidicem, bakalım ne zaman belli olacak :)

sonuçta yumurtalama günümü 9 gün geçti, :) belki çıkar, çıkmazsa adet gecikmesini bekliyeceğiz. :)

sabırsızlanıyorum. bu ilk ay ya ondan sanırsam bu durum. olmazsa bir dahaki ay böyle yapmam. beklerim kuzu kuzu adetimi :)

diğer arkadaşların durumu ne oldu acaba, listede hareketlilik yok :)

birde rainbowcum listede gebe kalan kişileri revize ederken, kaçıncı deneme kısmını silme olur mu? hani kaçıncı denemesinde gebe kalmış onuda görürüz, iyi olur kanımca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…