2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

Canım eğer ist oturuyosan kesinlikle Fındıkzade radyamor ben orda çektirdim sıfır acı ağlayarak girdim bitmiş inanamadım we dedimki boşuna haftalardır kendimi üzmüşüm eşim dışarda bekliyodu çıktığımda inanamadı oda zannetmşki korktum geri çıktım bitti dedim inanamadı okadar kısa sürdü düşün walla benim canım tatlı az para weriyim diye o riski göze alamzsm beni doktorum yönlendirdi 320 ye yaptrdm herkeze tawsiye ederim buarada yarın tam günüm ilkkez test yapasım war tabi kırmızılarla uyanmazsam yapıcam warsa bişey bilmek istiyorum eşimin doğum günü çünki ondan çok istiyorum sizlere haber weririm kızlar dua edin

ay ne güzel inş güzel haberler verirsin :) burayada yaz. bende yarın kan testi yaptırcam. olursa, süslü bir kutu içinde minik bebek patikleri altınada test sonucumu koyup yılbaşı hediyesi yapmak istiyorum :)

Listeyi düzenliyorum birazdan.Lilipit tamam canım haklısın deneme süresini silmesem daha uygun olacak:)

kizlarrr resmen regl belirtilerim hat safhada regl yaklastikca artiyorlar. sanirim bu ay benden ümit yok malesef 2gun sonra bat ve bel agrisi sinir bas agriai her biri doruklarda

İlginç olmuş ya sorarken sanki istanbuldanmışsın gibi gelmişti nerden olduğunu biel sormamışım yeni farkettim :) Evet istanbuldayım hemen kayıt altına aldım merkezi çok rahatlattın inşallah gerek kalmaz ama aklımda olsun bu merkez

günaydın bugün tahlil yaptıramadım,

sağlık ocağının anlaşması bitmiş laboratuarla, o yüzden tahlil yapmıyorlarmış yeni bir yerle anlaşana kadar. Öff süpriz yapacaktım eğer pozitif çıksaydı eşime yılbaşı hediyesi olacaktı yaa off off

belki hamilesinEki Görüntüle 916541 allah tarafından sanada süpriz olacakEki Görüntüle 916543 kim bilir inşllh güzel haberlerini alırız 20014 ilk ayının bebişi gelmiş olurEki Görüntüle 916544 Eki Görüntüle 916545

sağol cnm benm inş öyledir. :) bende öyle düşündüm dedim bunun bir hikmeti vardır ama hala çok merak ediyorum.

geçenlerde kasık ağrısı, gögüs şişkinliği ve uclarında inanılmaz ağrı vardı. hamilemiyim diye çok düşündüm ama sanırım gerçekten yumurtalama belirtileriydi onlar. geçtiler, hiç birşey yok bende. dkh kullandığımda döngüm kısalmıştı. ona göre 4 ocakta, dkh öncesi döngüme göre 8 ocakta adet olmam gerekiyor. hangisinin esas alıcam bilmiyorum. 4 ocak dersek zerre belirti yok, sadece iki kocaman sivilcem var. :)

4 ocakta bişi olmazsa idrar testi yapsam mı, gerçi erken sanırım onun için, ya da 6 ocakta gidicem kan testi yaptırcam en güzeli o :)

bu ilk ayım, eğer gebelik olmazsa, daha düşünmeyeceğim birşey sadece adetlerimi beklerim yaaa, böyle insan ister istemez stres oluyor :) oda meraktan sırf

Kızlar geçen ay 3 nde olmuştum bu ay 1 nde bekliyodum yeniyılda kocama sürprz yapıcaktım test yapamadım bugün yaptım we inanamıyorum şuan çift çizgi yani hamilemiyim arkadaşlar şaşkınım kan testi yaaptırmadan inanamıcam galiba

Ben de 1 ocakçılardandım hala hasta olmadım 2 gün geciktim ama idrar testim negatif çıktı sanırım bu ay geç adet olacağım

Sen neyaptın canım

Yavrum olmadım hala o yaptığım testi 1 saat kontrol ettim hiç bişey yoktu atmadım sabah baktım ikinci çizgi var ama çok geç çıkmış sayılmaz yani duphaston kullanıyorum 3 aydır kist tedavisi için ilacı bıraktıktan 4 gün sonra adet oluyordum bugün 7.gün dolmak üzere olmadım hala.Neyse 10 güne kadar bekleyeyim bazı kullananlar 10.gün olmuşlar.Sen naptın kan testine gittin mi?

Yaaa hamile olabilirsin testlerin üzerinde 20 dk sonra geçerlilik yok diyo ama bi arkdşmada aynısı olmuştu we hamileydi ümitlendirmiyim yinede ama hamile olabilirsin inşlahta ölesindir bana gelince pazartsi doktora gidicem canım ama iki test yaptım çift çıktı inş doğrudur

Arkadaşlar öncelikle bu topik umarım herkeze uğurlu gelmiştir.nerdeyse ewliliğimin ilk 2 ayından sonra hiç korunmadık 20 aylık ewliyim bende çocuk için tedawi gördüm çok şükür çift çizgiyi gördüm ( henüz kan yaptırmasamda iki test ok.size benim en çok merak ettiğim şu belirtilerden bahsedicem bu konuların dibine düşmüştüm nerdeyse kendimde her ay belirti aramaktan kendimi alamıyodum ama gerçekten ben her ay adetime 1 hafta kala kasık ağrısı bel baş sivilce mewcut olur bu ayda öle oldu tek kendimde farkettiğim hatta bikaç sayfa başta görebilrsnz yazımı her ay sol kasığım ağrır şiddetli ama bu ay sağ ağrıdı bazen şiddetli arada solda ağrıdı ama beni tek düşündüren sağ tarafım oldu wede çok su içtim hep içim yandı birde bildiniz üZere sarı koyu kremsi akıntı bunlar benim bu ay farklılıklarımdı tabi çok umursamadım siwilcelrm gelince dedim bu ayda yok yani çok takmadım bu ay ama çok şükür çift çizgiyi gördüm allah herkeze nasip etsin arkdşlar benim rahim filmiminde ikinci ayıydı bu ay eğer doktorunuz sölüyosa sakın ihmal etmeyin allahım kucaklarımızı boş bırakmasın. Umarım yardımcı olmuşumdur biraz olsun

arkadaslar ben daha yeni evliyim bes aylik bu ay adetim gecikmisti iki hafta test yaptim negatif cikti doktora gittim getirici hap verdi reglin 3gunu gel hormon testi yapalim dedi bugun 3.gundu tahlile gittim sut hormonlarim normalden biraz yuksek cikti ilac verdi dostinex 5mg sut hormonlrinin yuksek cikmasi kotu mu bu yil bebek istiyorum da bende 2014 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…