- Konu Sahibi RainbowColors
-
hsg'yi nerede çektirdin canım devlette mi özelde mi? canın çok acıdımı yaaa... ben de 4-5 ay sonra doktordan istiycem sanırım çünkü 4 ay sonra 1 yılı doldurcaz eşimle.Ben de uyandığımdan beri karın ağrısı çekiyorum senin dediğin gibi sivilceler de geldi önden 2 gün var daha bata ama böyle olunca tüm ümitlerim suya düşüyor.
Merhaba
Listede bilgilerim eksik kalmis.24 yasindayim.bu ay 29.denememizdi.bugun adet oldum.onumuzdeki ay 30.denememiz olacak..esim 18ay once varikosel ameliyati oldu 4 mart da Kaan Aydos ile randevumuz var.gitmeden once esimden sperm dna hasar testi istedi.2 hafta sonra yaptircak.umarim normal cikar..aslinda o kadar kararsiz ve cikmazdayim ki sanki herkes bu testi mi yaptiriyo diyorum.test 749 tl.o kadar parayi bi teste verecegimize asilama deneyelim diyorum.30aydir bos bos bekliyoruz anca..bi yandan da belki testte sorun cikacak tedavi gerekecek diyorum.testi yaptirmamiz gerektigini dusunuyorum..offf o kadar kararsiz kaldim ki fikirlerinize ihtiyacim var..
diğer arkadaşların durumu ne oldu acaba, listede hareketlilik yok :)
birde rainbowcum listede gebe kalan kişileri revize ederken, kaçıncı deneme kısmını silme olur mu? hani kaçıncı denemesinde gebe kalmış onuda görürüz, iyi olur kanımca :)
Canım eğer ist oturuyosan kesinlikle Fındıkzade radyamor ben orda çektirdim sıfır acı ağlayarak girdim bitmiş inanamadım we dedimki boşuna haftalardır kendimi üzmüşüm eşim dışarda bekliyodu çıktığımda inanamadı oda zannetmşki korktum geri çıktım bitti dedim inanamadı okadar kısa sürdü düşün walla benim canım tatlı az para weriyim diye o riski göze alamzsm beni doktorum yönlendirdi 320 ye yaptrdm herkeze tawsiye ederim buarada yarın tam günüm ilkkez test yapasım war tabi kırmızılarla uyanmazsam yapıcam warsa bişey bilmek istiyorum eşimin doğum günü çünki ondan çok istiyorum sizlere haber weririm kızlar dua edin
günaydın bugün tahlil yaptıramadım,
sağlık ocağının anlaşması bitmiş laboratuarla, o yüzden tahlil yapmıyorlarmış yeni bir yerle anlaşana kadar. Öff süpriz yapacaktım eğer pozitif çıksaydı eşime yılbaşı hediyesi olacaktı yaa off off
Ben de 1 ocakçılardandım hala hasta olmadım 2 gün geciktim ama idrar testim negatif çıktı sanırım bu ay geç adet olacağım
Sen neyaptın canım
Yavrum olmadım hala o yaptığım testi 1 saat kontrol ettim hiç bişey yoktu atmadım sabah baktım ikinci çizgi var ama çok geç çıkmış sayılmaz yani duphaston kullanıyorum 3 aydır kist tedavisi için ilacı bıraktıktan 4 gün sonra adet oluyordum bugün 7.gün dolmak üzere olmadım hala.Neyse 10 güne kadar bekleyeyim bazı kullananlar 10.gün olmuşlar.Sen naptın kan testine gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?