- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi RainbowColors
-
canım benim 8 ocakyaşım 29, 3 aylık evliyim :)))bu ay ilk denemem olacak
günaydın arkadaşlar,
bugün gittim doktora, adetimin üçüncü günü, kan tahlili falan yapmadı. Alttan muayene yaptı, yaşımı sordu 29 dedim. Yumurta sayın azalmış dedi, normalde 8-10 sende 5-6 tane dedi. Bende bu ne anlama geliyor dedim, yaştan kaynaklı bir durum yumurta sayısı 29-30 da azalır, 35-36 da iyice azalır dedi. Bu şu anlama geliyor, beklemeden hemen gebe kalmalısın dedi, doğum kontrol hapını yeni bıraktığımı söyledim, sonrası beklemek gerekiyor diye duydum dedim, oda hiç gerek yok zaten gebe kalma şansını yükseltir o, hiç bekleme 6 ayda olmazda gelirsin dedi, :)
Ve benim için bu süreç böylelikle başlamış oldu,
Bat 8 ocak, bekliyeceğiz artık :)
:)) Benden sana abla tavsiyesi erteleme başla bir an önce çalışmalara.. Bak bende aralık versemde arada toplamda 2,5 senedir bekliyorum..
Gördünmü cnm ben sana demiştim bende ilkine hapı bıraktıktan hemen 1 ay sonra hamile kalmıştım. Şansın daha yüksek bence.. İnşallah hemen olur hemde çifter çifterikiz meselesi bakımıdan, konuşmuştuk ya!
Ya galiba öyle olacak, herkes aynı şekilde cesaretlendirmeye başladı burada. Zaten ben de bu yüzden abone oldum bu konuyaBelki etkilenir de karar veririm diye:112: Bende sonunda adet oldum, kist tedavisi için DKH kullanmaya başladım. 1 ay sonra kontrole gidecem. Biraz daha burada takılırsam sanırım gittiğimde spirali çıkartıp çalışmalara başlicam
Tablonun ilk hali oluştu..Günleri eksik yanlış olan arkadaşlar lütfen güncelletsin.
taployu ne zaman görebiliriz inşallah teker teker hamişler sırasınada yazılır isimlerimiz:)
Biz daha ilkini tutturamadık inş ocakta hamile olduğumu öğrenirim
inşAllah canım bat ını söyle ekleyeyim listeyee.
Çok hamile haberi çıkacak bu topiktenn
2014e henüz girmediğimiz için topik sanki çok aktif değil gibi görünüyor 2014te hem topik hem hamile haberleri patlayacak Allahın izniyle..
selamün aleyküm
topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları hepinize hepinize hayırlı günler, hayırlı akşamlar diliyorum
Allah hepimize 2014 de hamileligi tatirsin
2014 hamisler biz olalim...
Kızlar bide bişey sorcam ben çok uzun zamndr takip ediyorum bu siteyi ama yeni kayıt oldum bu yazılanların falan bildirimini aldığım biyer yokmu yoksa hep böle yazdığım topiğe giripmi bakmam gerek😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?