2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

canım benim 8 ocak yaşım 29, 3 aylık evliyim :)))bu ay ilk denemem olacak

Son düzenleme:

Gördünmü cnm ben sana demiştim bende ilkine hapı bıraktıktan hemen 1 ay sonra hamile kalmıştım. Şansın daha yüksek bence.. İnşallah hemen olur hemde çifter çifter ikiz meselesi bakımıdan, konuşmuştuk ya!

:)) Benden sana abla tavsiyesi erteleme başla bir an önce çalışmalara.. Bak bende aralık versemde arada toplamda 2,5 senedir bekliyorum..

Ya galiba öyle olacak, herkes aynı şekilde cesaretlendirmeye başladı burada. Zaten ben de bu yüzden abone oldum bu konuya Belki etkilenir de karar veririm diye:112: Bende sonunda adet oldum, kist tedavisi için DKH kullanmaya başladım. 1 ay sonra kontrole gidecem. Biraz daha burada takılırsam sanırım gittiğimde spirali çıkartıp çalışmalara başlicam

evet cnm senin dediğin gibi oldu ve doktor aynısını dedi, gebe kalma sansın daha yuksek dedi :)))

Kist tedavini hallet hemen başla çalışmalaraa

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]K.Deneme[/td]
[td] Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylakxx[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]balbademlinuga[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rochak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilipit[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Ocak[/td]
[td] 1.[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]klomen[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]duygummm24[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]vegetable[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]snmonrssr[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber89[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz_karabiber[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]didemmmmmmm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanimis[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]tugce76[/td]
[td][/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

Son düzenleme:
ben çok heyecanlıyım ya, en yakın klomen, bakalım neler olacak :)))

sabırsızlanıyorum şimdiden :)

güzel haberler duyrz inş.

Çok hamile haberi çıkacak bu topiktenn

2014e henüz girmediğimiz için topik sanki çok aktif değil gibi görünüyor 2014te hem topik hem hamile haberleri patlayacak Allahın izniyle..

selamün aleyküm

topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları hepinize hepinize hayırlı günler, hayırlı akşamlar diliyorum

Kızlar bide bişey sorcam ben çok uzun zamndr takip ediyorum bu siteyi ama yeni kayıt oldum bu yazılanların falan bildirimini aldığım biyer yokmu yoksa hep böle yazdığım topiğe giripmi bakmam gerek😳

Çok hamile haberi çıkacak bu topiktenn

2014e henüz girmediğimiz için topik sanki çok aktif değil gibi görünüyor 2014te hem topik hem hamile haberleri patlayacak Allahın izniyle..

İnş canım hayırlı olur öle bişey olursa zaten gün gün beraber olcaz kısmetse ilk sizler bilceksiniz bu arada ben 19 aylık ewliyim nerdeyse hiç korunmadık en son doktora gittik iltihaptı yaraydı rahim filmi sipermbygrafi derken çok şükür bişey çıkmadı we beklemedeyim adetlrmde düzenli şimdi soğan suyu içmeye çakışıyorum gibi bide owü testi alcam acaba eczanelrde warmıdır

Kızlar bide bişey sorcam ben çok uzun zamndr takip ediyorum bu siteyi ama yeni kayıt oldum bu yazılanların falan bildirimini aldığım biyer yokmu yoksa hep böle yazdığım topiğe giripmi bakmam gerek😳

Canım konulara abone olabiliyorsun mesela bu konunun en üstüne gelip seçeneklere tıklarsan abone ol bulursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…